Beta hcg artışı

Hieff

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
259
216
23
30
Merhabalar, 6 ocak son adet tarihim, bat 3 şubattı. 5 şubatta özel hastanede beta hcg 42.7 çıktı. 7 şubatta aynı hastanede beta 144,3 çıktı. Drum 15 şubata randevu verdi. 9 şubatta sağlık ocağında beta baktırdım 350 çıktı. İlgili ebe aradı bugün ve değerimin biraz düşük olduğunu söyledi. Bu durum beni çok korkuttu açıkcası.. Durduk yere strese girdimbugün tekrar kan mı versem yoksa çarşambayı mı beklesem

Cnm benim de beta değerim 351 di iki hafta sonra geldim bebeği ve keseyi gördüm kendini sitrese sokma

Strese girmeden beta takip etmeden 15 ini bekleyin. Önemli olan muayene olup kesenin bebeğinn görünmesi. Öncesinde sayılarla betalarla bebeğinizi stres yapmayın. Hiç iyi değil bu kadar sık kan vermek

Hepinize tek tek teşekkür ederim o kadar ferahladım ki hayırlısıyla çarşamba günü göreyim ohh
Strese girmeden beta takip etmeden 15 ini bekleyin. Önemli olan muayene olup kesenin bebeğinn görünmesi. Öncesinde sayılarla betalarla bebeğinizi stres yapmayın. Hiç iyi değil bu kadar sık kan vermek
Cnm benim de beta değerim 351 di iki hafta sonra geldim bebeği ve keseyi gördüm kendini sitrese sokma

Hepinize tek tek teşekkür ederim o kadar ferahladım ki hayırlısıyla çarşamba günü göreyim ohh
Hayırlısıyla görürsün bebeğini canım merak etme bende çok düşük zannetmiştim ama şuan 19 haftama girdim

Oyyy maşallah sağlıkla kucağınıza alın minişiii
Amin cnm inşallah ya biraz tedirginim doktordaydim şimdi sancın felan varmı die sordu bissuru kan tahlili istediler

%60 artmış canım gayet güzeli telaş yapma istersen ver buğünde için rahat etsin

Biz bugün ultrasonla keseyi gördük çok şükürşimdi kalp atışı için geri sayım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…