Teşekkür ederimDeğer artışın gayet iyi kendini boşa strese sokma canım
Çok teşekkür ederim çokBekle tabi bebeği de strese sokma. Herşey yolunda
Strese girmeden beta takip etmeden 15 ini bekleyin. Önemli olan muayene olup kesenin bebeğinn görünmesi. Öncesinde sayılarla betalarla bebeğinizi stres yapmayın. Hiç iyi değil bu kadar sık kan vermek
Cnm benim de beta değerim 351 di iki hafta sonra geldim bebeği ve keseyi gördüm kendini sitrese sokma
Hayırlısıyla görürsün bebeğini canım merak etme bende çok düşük zannetmiştim ama şuan 19 haftama girdimHepinize tek tek teşekkür ederim o kadar ferahladım ki hayırlısıyla çarşamba günü göreyim ohh
Oyyy maşallahHayırlısıyla görürsün bebeğini canım merak etme bende çok düşük zannetmiştim ama şuan 19 haftama girdim
Amin cnm inşallah ya biraz tedirginim doktordaydim şimdi sancın felan varmı die sordu bissuru kan tahlili istedilerOyyy maşallahsağlıkla kucağınıza alın minişiii
%60 artmış canım gayet güzeli telaş yapma istersen ver buğünde için rahat etsinMerhabalar, 6 ocak son adet tarihim, bat 3 şubattı. 5 şubatta özel hastanede beta hcg 42.7 çıktı. 7 şubatta aynı hastanede beta 144,3 çıktı. Drum 15 şubata randevu verdi. 9 şubatta sağlık ocağında beta baktırdım 350 çıktı. İlgili ebe aradı bugün ve değerimin biraz düşük olduğunu söyledi. Bu durum beni çok korkuttu açıkcası.. Durduk yere strese girdimbugün tekrar kan mı versem yoksa çarşambayı mı beklesem
Şimdi büyüyordur o güzel güzel sağlıklaAmin cnm inşallah ya biraz tedirginim doktordaydim şimdi sancın felan varmı die sordu bissuru kan tahlili istediler
Bekleyeceğim derin derin nefes alıp vererek, bu süreçte en büyük öğrendiğim şey sabretmek oldu%60 artmış canım gayet güzeli telaş yapma istersen ver buğünde için rahat etsin
maalesef canım yıllarıdr sabrediyoruz ,hepimiz aynı sınavlardangeçiyoruz aama değerlerin güzel merak etme canımBekleyeceğim derin derin nefes alıp vererek, bu süreçte en büyük öğrendiğim şey sabretmek oldu
Kesinlikle öyle, Teşekkür ederimmaalesef canım yıllarıdr sabrediyoruz ,hepimiz aynı sınavlardangeçiyoruz aama değerlerin güzel merak etme canım
MaşallahEki Görüntüle 3206506
Biz bugün ultrasonla keseyi gördük çok şükürşimdi kalp atışı için geri sayım başladı
Merhaba amin inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeMaşallahrabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin Kaç hafta kaç günlük acaba bebiş
MaşallahMerhaba amin inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimizebugün 5+6 olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?