• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg artışı

Teodorahala_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
20
4
36
31
Arkadaşlar merhaba. Çatlatma iğnesi oldum bu ay. Cuma günü kan verdim batın 2. Günü 25 çıktı. Ptesi testi tekrarladım 72 çıktı. Daha önce kimyasal gebelik yaşadım. Korkmalı mıyım ? Ne olur yardımcı olun bana 😔

Arkadaşlar merhaba. Çatlatma iğnesi oldum bu ay. Cuma günü kan verdim batın 2. Günü 25 çıktı. Ptesi testi tekrarladım 72 çıktı. Daha önce kimyasal gebelik yaşadım. Korkmalı mıyım ? Ne olur yardımcı olun bana 😔
2 gün sonra iki katı olmuş şuna düzenli görünüyor.

Değerlerin olması gerektiği gibi, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah :KK200:

114.8 çıktı kan sonucum ama farklı bir hastanede yaptım. Kötü mü ?
Bence gayet iyi bir artış canım...🥰 Ben de kimyasal gebelik geçirdim, 20 ocakta düşük yaşadım. Yaşadıklarını ve hissettiklerini en iyi ben anlarım... inşallah güzel geçer hamileliğin..

114.8 çıktı kan sonucum ama farklı bir hastanede yaptım. Kötü mü ?
Ve ilk adetimi 19 şubatta , 2.yi de 17 mart yani bugün oldum. Aslında bu ay pozitif bekliyordum ama öyle olmadı. Kızımda korunmadığım ilk ay ve sadece 2 birliktelikle hemen hamile kaldığım için şu an şoklardayım 😃🥲 şaşkınım ve endişeliyim, acaba düşükten sonra zorlaşıyor mu nedir ya da yaş 33 oldu ondan mı 😂 düşükten sonra doktorum hemen hamile kalırsın yine herşeyin normal ve sağlıklı demişti oysa..😔

Back