• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık beta hcg artışı yardım eder misiniz :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lavyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
434
111
103
İstanbul
cumartesi günü öğlen 3 te beta hcg baktırdım 8976 çıktı pazartesi günü ise akşam 8 de beta hcg baktırdım 9823 çıktı sonuç iki katı değil tam olarak bir sorun mu var kızlar :KK43: ilk gebeliğim 9. haftada kalbi durduğu için kürtajla sonlandı bilenler yazabilir mi ? çok korkuyorum :KK43: :KK43:

Son düzenleme:
cumartesi günü öğlen 3 te beta hcg baktırdım 1276 çıktı pazartesi günü ise akşam 8 de beta hcg baktırdım 2276 çıktı sonuç iki katı değil tam olarak bir sorun mu var kızlar :KK43: ilk gebeliğim 9. haftada kalbi durduğu için kürtajla sonlandı bilenler yazabilir mi ? çok korkuyorum :KK43: :KK43:
2 kat olması şart değil canm %60 olması yeterli oluyo birde farklı yerlerde ölçüm yapıldıysa onunda etkisi oluyo

İçini ferah tut canım iki katına çok yaklaşmış zaten, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

cumartesi günü öğlen 3 te beta hcg baktırdım 1276 çıktı pazartesi günü ise akşam 8 de beta hcg baktırdım 2276 çıktı sonuç iki katı değil tam olarak bir sorun mu var kızlar :( ilk gebeliğim 9. haftada kalbi durduğu için kürtajla sonlandı bilenler yazabilir mi ? çok korkuyorum :( :(
Tam iki katı artışa gerek yok
Benim de ikiz gebelik olmasına rağmen iki kati artmamisti ama normal ilerledi gebeliğim
Bence normal değerin

Gayet güzel artmış değeriniz benim ilk başlarda iki günde iki katına bile çıkmamıştı 66dan 91 olmuştu doktor dış gebelik demişti ama sonrasında normal bi gebeliğe döndü şuan 6 haftalık hamileyim hiç korkmayın içinizi ferah tutun gayet yüksek bi değer kesenizi görmeniz gerekiyor artık😊

Gayet güzel artmış değeriniz benim ilk başlarda iki günde iki katına bile çıkmamıştı 66dan 91 olmuştu doktor dış gebelik demişti ama sonrasında normal bi gebeliğe döndü şuan 6 haftalık hamileyim hiç korkmayın içinizi ferah tutun gayet yüksek bi değer kesenizi görmeniz gerekiyor artık😊
cumartesi günü doktora gideceğiz inşallah görürüm keseyi...

Back