BETA HCG ARTIŞI NORMAL Mİ ? BAKABILIR MISINIZ ? 🙏

Miniminnacik_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
71
21
38
36
1. BETA HCG 21.08.2020 SONUÇ 5,86 ARALIK 0-4 (Reglime 3 gun vardı )
2.BETA HCG 25.08.2020 92,33
3.BETA HCG 01.09.2020 3239,46

ARTIŞLAR NORMAL MI ÇOGUL GEBELİK MI TEK Mİ ???? MOL GEBELIK VEYA DIŞ GEBELIK OLABİLİR Mİ SON ADET TARIHIM 24.07.2020 5+5 OLUYOR DOKTORUMA GITTIGIMDE 92,33 CIKMISTI.TEKRAR İSTEDİ 1 HAFTA DA 3239,46 OLMUS TECRUBELI ARKADASLARDAN YAKLASIK AYNI DURUMU YASAYAN VAR MI ? İLK GEBELİĞİM VE YAŞIM 32

2 gunde bir baktirsaydiniz artis icin ozmn daha iyi yorum yapilirdi ama simdiki artis da gayet guzel bence benim 4 kati olarak artti cogul gebelik mi acaba dedi ama degilmis ilk gunlerde cok hizli artmasi normal dedi doktor bos gebelik falan da bence artisla alakali degil ultrosonda suanki degerinize gore kese gorunmesi lazim anca ultrosonla anlasilir normal mi hersey die.benim 4+6 da gorunmustu kese

Öncelıkle cevap yazdıgınız ıcın cok tesekkur ederım Aıle hekımlıgınde vermiştim ertesi gün sonuç aldık Sonrakı gune de doktoruma randevu dusurebılmıstık O da aynı laboratuvar olsun ıstıyorum dedım Aıle hekımlıgı de cuma pazartesi de yok salı verın dıyınce boyle oldu

Aynı labaratuar olsun dıye kendisi dedi Kelımeyı hatalı yazmısım

Artışınız gayet güzel zaten bir kaç güne kese de gözükür karından ultrasonda. Hcgnin artışı ile çoğul gebelik olup olmadığını anlamak zor, doktora gidip gördükten sonra anlaşılır. Telaş yapmayın ve anın mutluluğuna odaklanın ben koronanın çıktığı dönemde öğrendim hamileliğimi gidip kan testi bile yaptıramamıştım, idrar testi ile koyulaşmayı takip ettim 7. haftada da muayene oldum hem kese hem kalp atışını duyduk. Sizin de herşey yolunda gözüküyor, inşallah bu şekilde ilerler

Allah razı olsun Insallah saglıklı bır sekılde kucaklarımıza alırız Amın

agrin sızın yoksa eger 7 veya 8 haftalik olunca git hem kalp atisni duymus olursun virusden dolayi riske atmamis olursun kendini surekli gidip gelerek.Ben 4+6 da gittim cok agrim vardi kist olusmus sag tarafimda ama onemli bisi degilmis bidaha gitmedim 9 veya 10.haftda gidicem tekrar insallah.Allah tamamina erdirsin saglikla insallah

Kramp agrılarım var Ara ara ıkı kasıgıma da gırıyor 5+5 bugun Doktorumu aradık Cumartesı cagırdı 6+1 olacak o gun Sanırım keseyı görmek için bakacak Duruma gore de kontrol suresınde yanı bır hafta sonra da kalp atısını duyarız ınsallah

kasık agrisi bendede devam ediyor sanirim 12 haftaya kadrda suruyormus

Ne durumdasiniz acaba keseyi gördünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…