Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben ptesi doktora gittim beta hcg değerim 713 tü cuma günü yani bugün tekrar test yaptırdım 4014 çıktı artış oranı iyi mi sizde iki katı artmamış sanki ama? Bir de 4+6 olduğumuzu söyledi kalp atışı İçin erken dedi ne zaman tahmini kalp atışı duyulur?
Kızlar ben ptesi doktora gittim beta hcg değerim 713 tü cuma günü yani bugün tekrar test yaptırdım 4014 çıktı artış oranı iyi mi sizde iki katı artmamış sanki ama? Bir de 4+6 olduğumuzu söyledi kalp atışı İçin erken dedi ne zaman tahmini kalp atışı duyulur?