İnşallah İki katı yükselmemesi çok moralimi bozuyor.Böyle devam edip doğuran çok var kendini strese sokma. Etkileme kendini. Olumlu düşün bebeğin seninle öyle düşün.
Canım ne oldu sonucun benim de suan öyle deKızlar, aranızda yeniyim. Daha önce bir dış gebeliğim bir düşük bir de kimyasal gebeliğim var. Doktora gittim hiç bir tahlil yapmadan folik asit başlatıp, tekrar denemem gerektiğini söyledi. Şuan hamileyim ve beta HCG iki günde bir şu şekilde ilerliyor.. 13-29-48-81 cuma gününe randevum var fakat içim içimi yiyor. Başına böyle bir şey gelen, az artış ile sağlıklı gebeliği olan var mı??
Benim düzeldi umarım sizinde düzelirCanım ne oldu sonucun benim de suan öyle de
Kendinizi strese sokmayın en önemlisi oymuşCanım ne oldu sonucun benim de suan öyle de
İnşallah benim de sağlıklı bir şekilde yükselir düşük riskim var iğne kullanıyorum şuan ilk değerim 123 2 gün sonra tekrar verdim 164 çıktı kanmam olduğunu görünce hemen tekrar gidip bir gün sonra kan verdim bu sefer 224 olmuştu ama sanki yavaş yükseliyor çok korkuyorum bana da dua edin daha önce bir düşüğüm varBenim düzeldi umarım sizinde düzelir81 den 202 oldu sonra 4 gün sonra 989
Benimde daha önce bir düşük bir dış gebeliğim bir kimyasal varİnşallah benim de sağlıklı bir şekilde yükselir düşük riskim var iğne kullanıyorum şuan ilk değerim 123 2 gün sonra tekrar verdim 164 çıktı kanmam olduğunu görünce hemen tekrar gidip bir gün sonra kan verdim bu sefer 224 olmuştu ama sanki yavaş yükseliyor çok korkuyorum bana da dua edin daha önce bir düşüğüm var
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahBenimde daha önce bir düşük bir dış gebeliğim bir kimyasal varçok zor anlıyorum birden yükselme ihtimalini unutmayın üzülmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Dış gebelikte beta nasıl artıyordu sizin benimde doktorum dış gebelikten şüphelendi çok moralim bozuk salı günü kontrole gidicemBenimde daha önce bir düşük bir dış gebeliğim bir kimyasal varçok zor anlıyorum birden yükselme ihtimalini unutmayın üzülmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Dış gebelik beta 2000 olmadan anlaşılmıyor gönlünüzü ferah tutun beta 2000 olur kese hiç bir ultrason ile gözükmez ise dış gebelik oluyorDış gebelikte beta nasıl artıyordu sizin benimde doktorum dış gebelikten şüphelendi çok moralim bozuk salı günü kontrole gidicem
Mrb durumunuzu merak ettim nasıl devam etti aceba bende şuan aynı durumdayimKızlar, aranızda yeniyim. Daha önce bir dış gebeliğim bir düşük bir de kimyasal gebeliğim var. Doktora gittim hiç bir tahlil yapmadan folik asit başlatıp, tekrar denemem gerektiğini söyledi. Şuan hamileyim ve beta HCG iki günde bir şu şekilde ilerliyor.. 13-29-48-81 cuma gününe randevum var fakat içim içimi yiyor. Başına böyle bir şey gelen, az artış ile sağlıklı gebeliği olan var mı??