Beta HCG artışı Az Başıma Gelen Var mı??

gamzegns

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
34
9
26
Kızlar, aranızda yeniyim. Daha önce bir dış gebeliğim bir düşük bir de kimyasal gebeliğim var. Doktora gittim hiç bir tahlil yapmadan folik asit başlatıp, tekrar denemem gerektiğini söyledi. Şuan hamileyim ve beta HCG iki günde bir şu şekilde ilerliyor.. 13-29-48-81 cuma gününe randevum var fakat içim içimi yiyor. Başına böyle bir şey gelen, az artış ile sağlıklı gebeliği olan var mı??

Böyle devam edip doğuran çok var kendini strese sokma. Etkileme kendini. Olumlu düşün bebeğin seninle öyle düşün.

Daha geçen bir arkadaş yazmıştı 4.5 ile öğrendi 2 gün sonrası 23 olmuştu doktor progeston vermiş. Duruma göre doktor yol gösterir ama böyle düşünüp kendini yeme

En erken randevu cuma günü inşallah o güne kadar herşey Yolunda gider de çözüm bulunur 🤗

Kızlar, aranızda yeniyim. Daha önce bir dış gebeliğim bir düşük bir de kimyasal gebeliğim var. Doktora gittim hiç bir tahlil yapmadan folik asit başlatıp, tekrar denemem gerektiğini söyledi. Şuan hamileyim ve beta HCG iki günde bir şu şekilde ilerliyor.. 13-29-48-81 cuma gününe randevum var fakat içim içimi yiyor. Başına böyle bir şey gelen, az artış ile sağlıklı gebeliği olan var mı??
Canım ne oldu sonucun benim de suan öyle de 😣

Canım ne oldu sonucun benim de suan öyle de 😣
Kendinizi strese sokmayın en önemlisi oymuş 🥺 doktor kontrolüne de gittim artış var sonuç olarak takip gerekli dedi takibi bırakmayın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰💞

Benim düzeldi umarım sizinde düzelir 🤲 81 den 202 oldu sonra 4 gün sonra 989
İnşallah benim de sağlıklı bir şekilde yükselir düşük riskim var iğne kullanıyorum şuan ilk değerim 123 2 gün sonra tekrar verdim 164 çıktı kanmam olduğunu görünce hemen tekrar gidip bir gün sonra kan verdim bu sefer 224 olmuştu ama sanki yavaş yükseliyor çok korkuyorum bana da dua edin daha önce bir düşüğüm var

İnşallah benim de sağlıklı bir şekilde yükselir düşük riskim var iğne kullanıyorum şuan ilk değerim 123 2 gün sonra tekrar verdim 164 çıktı kanmam olduğunu görünce hemen tekrar gidip bir gün sonra kan verdim bu sefer 224 olmuştu ama sanki yavaş yükseliyor çok korkuyorum bana da dua edin daha önce bir düşüğüm var
Benimde daha önce bir düşük bir dış gebeliğim bir kimyasal var🥺 çok zor anlıyorum birden yükselme ihtimalini unutmayın üzülmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Benimde daha önce bir düşük bir dış gebeliğim bir kimyasal var🥺 çok zor anlıyorum birden yükselme ihtimalini unutmayın üzülmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏼

Dış gebelikte beta nasıl artıyordu sizin benimde doktorum dış gebelikten şüphelendi çok moralim bozuk salı günü kontrole gidicem

Dış gebelikte beta nasıl artıyordu sizin benimde doktorum dış gebelikten şüphelendi çok moralim bozuk salı günü kontrole gidicem
Dış gebelik beta 2000 olmadan anlaşılmıyor gönlünüzü ferah tutun beta 2000 olur kese hiç bir ultrason ile gözükmez ise dış gebelik oluyor

Mrb durumunuzu merak ettim nasıl devam etti aceba bende şuan aynı durumdayim

Kızlar bende aynı durumdayım beta HCG 5 gün önce 98 çıktı bugün ise 142 çıktı arada lekelenmeler oluyor daha önceden bir kimyasal gebeligim var doktor progestan verdi lekelenmeler için ama sonuç için aradığında kimyasal gebelikten şüphelendiği söyledi cuma günü tekrar gideceğim sizce normal mi

X