Benim 212 den 1998 çıkmıştı canım ama ikiz değil bazıları hızlı artıyorKızlar selam son adet başlangıcım 11 Aralık adetime 5 gün kala gebe olduğumu öğrendim
7 Ocak beta değerim 64
10 Ocak 150
13 Ocak 886
Artış normal mi hızlı mı artmış etrafımdakiler haftama göre hızlı arttığını ikiz olabileceğini söyledi
2 günde 2 kat mantığıyla hesapladı sanırım etrafımdakiler ilk gebeliğim o yüzden meraklandım bide hala adet zamanı içerisindeyim. teşekkür ederim canımBenim 212 den 1998 çıkmıştı canım ama ikiz değil bazıları hızlı artıyor
Rica ederim canım Rabbim hayrlısını versin2 günde 2 kat mantığıyla hesapladı sanırım etrafımdakiler ilk gebeliğim o yüzden meraklandım bide hala adet zamanı içerisindeyim. teşekkür ederim canım
Bana normal geldi, benim de 200 den 1800 e cikmisti 4 gunde.Kızlar selam son adet başlangıcım 11 Aralık adetime 5 gün kala gebe olduğumu öğrendim
7 Ocak beta değerim 64
10 Ocak 150
13 Ocak 886
Artış normal mi hızlı mı artmış etrafımdakiler haftama göre hızlı arttığını ikiz olabileceğini söyledi
Merhaba benim de çok hızlı artıyor şuan kaçıncı haftadasiniz acabaBana normal geldi, benim de 200 den 1800 e cikmisti 4 gunde.
Hafta son adet tarihine gore hesaplanir. Hayirli olsun size de. Ben dogum yapali cok olduMerhaba benim de çok hızlı artıyor şuan kaçıncı haftadasiniz acaba
Sağ olun sizin de gözün aydın olsunHafta son adet tarihine gore hesaplanir. Hayirli olsun size de. Ben dogum yapali cok oldu
Merhaba benim de adetime 5 gün varken beta hcg 3031 çıktı adetime göre bana yüksek geldi sizin son durum neKızlar selam son adet başlangıcım 11 Aralık adetime 5 gün kala gebe olduğumu öğrendim
7 Ocak beta değerim 64
10 Ocak 150
13 Ocak 886
Evet baya yüksek çıkmış sizin benim adetten 5 gün sonra 1500 düMerhaba benim de adetime 5 gün varken beta hcg 3031 çıktı adetime göre bana yüksek geldi sizin son durum ne
Evet çok tedirginim salı günü gidicem doktoraEvet baya yüksek çıkmış sizin benim adetten 5 gün sonra 1500 dü
Ama tedirgin olmanızı gerektirecek bir durum yok sakin olun erken döllenme olmuş belli kiEvet çok tedirginim salı günü gidicem doktora
Yumurtlama takibi yaptırdım klomen ile ama çatlama iğnesi vurmadı doktor çok yumurta oluşmuş dedi estrofem verdi bana bende belirtiler oluşmaya başlayınca test yaptım kopkoyu iki çizgi kan verdim.ben sokAma tedirgin olmanızı gerektirecek bir durum yok sakin olun erken döllenme olmuş belli ki
Dış gebelik bugun iğne ve kürtaj oldum
Çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlı vakitlerde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinDış gebelik bugun iğne ve kürtaj oldum
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun, Rabbim hayırlı vakitlerde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?