Beta HCG 919 çıkmıştı 2 gün dolmadan tekrar istedi doktorum 1.300 çıktı 1.5 gün sonra bana çok az yükselmiş düşük olabilir dedi tam 2 gün olmamıştı.

Düşükle sonuçlandı
Çok üzüldüm , umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz benim devam ediyor ama kanamalarım mevcut ,riskli hala kesem normalden küçük ama o dönem beta değerim benim sabit kalmıştı en son baktırdım dr kürtaj dedi hatta…
ama kalp atışı sonrasında oluştu devam etti başka dr devam ettim tabiki ama kese göründükten sonra beta bakmak isteyen dr ben artık kaçarım.kaç haftalık düşükle sonuçlandı eğer sizi üzmcekse

Cnm oncelikle sakin ol degerin 1.5 gun olmasina ragmen guzel artmis agrilar igne batiyormus hissi hamileligin ilk zamanlarinda cok normal bebek yerlesmeye calisiyo vucudun hamilelige alisiyo bazi drlar felaket tellali gibi sen kendini cok yorma dinlen cnm hayirlisiyla birsey olmaz

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gene de dikkat edin iş yapmayın kanama devam ediyorsa bol bol dinlenmeye bakın. Benim 6. Haftaya girmiştim düşük oldu ondan 4 ay önce de 4 haftalıkken bir düşüğüm daha olmuştu kimyasaldı

Teşekkür ederim , kesem küçük kalmış kanamam kırmızıya döndü ama kalp atışı devam ediyor riskli gruptayım maalesef bekliyorum öyle çaresiz rabbim sağlıklı gebelik geçirmeyi isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…