Beta HCG 919 çıkmıştı 2 gün dolmadan tekrar istedi doktorum 1.300 çıktı 1.5 gün sonra bana çok az yükselmiş düşük olabilir dedi tam 2 gün olmamıştı.

Sibellb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
13
8
23
Merhabalar ben pazar akşamı akşam saat 9.00 da kan testi yaptırdım 919 çıktı beta salı sabahı tekrar kan istedi doktorum 1300 çıktı bundan önce 3 kimyasal gebelik olmuştu doktorum çok az yükselmiş düşük olur dedi ama 2 gün dolmamisti tam daha 2 günde 1 artar diye biliyorum 1.5 gün sonra baktırdı yardımcı olur musunuz? Ağrım var dedim düşük agrisidir dedi.

saçmaymış gerçekten. aksam verseniz belki de 600 daha artardı ki olası bu da. %60 artış da yeterli ayrıca gebeliğin devamı için. bence sıkmayın canınızı ve doktorunuzu değiştirin

saçmaymış gerçekten. aksam verseniz belki de 600 daha artardı ki olası bu da. %60 artış da yeterli ayrıca gebeliğin devamı için. bence sıkmayın canınızı ve doktorunuzu değiştirin
Hic bilmiyorum bundan önce hep beta 18 den yukarı çıkmıyordu ilk defa bu kadar yüksek çıktı ve çok korkuttu Beni tam 2 gün dolmadan istedi çok artmamis dedi ne zaman ne kadar artar bilmiyorum da hamilelik başında da kasik bel ağrısı olurmuş o düşük ağrısı dedi şaştım çok teşekkür ederim yorumunuz için

ben 5+3teyim hala daha sancım oluyor bazen. doktorum ilk 8 hafta hafif sancıların normal olduğunu söyledi. ben hep aynı saatte verdim kan testimi ve güzel arttı. bence sizinkinde de sorun yok. doktorunuzun tavrı çok yanlış yani. benim değerim bugün 2408 çıktı ve doktorum kimyasal olma ihtimali yok artık güzel artıyor değerin dedi. bence iyi ve sizi anlayan bir doktor bulun. hassas bir dönem zaten.

Çok teşekkür ederim rabbim sag salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah o zaman dediğiniz gibi doktorumu degistiriyim yeni kan sonucuna göre ilerleriz inşallah

Değerininizin yükseliş hızı iyi , doktor değiştirin ve artık takibini ultrasondan yapın bence

Doktorun felaket tellalı mübarek. Başka bir doktora git bence. Haklı olsa bile böyle üslup olmaz. Sancı her hamilede olur

Kanaman olmadığı sürece korkma canım, doktorun üslubu bir tuhaf.
Gebelikte her ihtimal söz konusu ama bu kadarı saçma geldi.
Benim gün içinde 1 2 kez regl sancısı gibi ağrım olup geçiyor.
Dün kontrolde sordum hala geçmediği için, rahimin genişliyor kendine yer açıyor normal dedi.

Kan testi için perşembe sabahı test verin %60 artış varsa sorun yok canım, inşallah sağlıkla gelir

Doktorun felaket tellalı mübarek. Başka bir doktora git bence. Haklı olsa bile böyle üslup olmaz. Sancı her hamilede olur
Teşekkür ederim

İnşallah çok teşekkür ederim gerçekten bende çift rahim var bide ondanda çok korkuyordum hepinize teşekkür ederim içimi rahatlattınz Allah razı olsun

Değerininizin yükseliş hızı iyi , doktor değiştirin ve artık takibini ultrasondan yapın bence
Yüzüme bı anda çok düşük değer 1800 olması lazımdı düşük yapabilirsin diyince dondum kaldım düşük iğnesi oluyordum progesteron hap kullanıyordum ignesinide yazdı 2 iğne oluyorum hapinida kullaniyorum folic asit kullanıyorum korkudan her yolu deniyoruz teşekkür ederim yorumunuz için

Rica ederiim inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Ne durumdasınız? Normal şartlarda her gün katlanarak artması gerekiyormuş yani 1 günde %60 artış normal kabul ediliyormuş

Selam kızlar bende 4+3 lekelenme oldu pembe. O gün doktora gittim içerde yada rahim ağzında kanama yok dedi küçük olduğu için kese gözükmedi zaten. 2 gün önce kan vermiştim 748 çıkmıştı 2 sonra bugün tekrarladım 1175 çıktı doktor biraz afaki konuştu artış pek iyi değil gibi anlamadım sizcede iyi değil mi artış 2 kimyasal gebelik yaşadım daha önce hiç bu kadar yükselmemişti korku sardı Salı günü gel bakalım dedi ama salıya kadar içim içmi yiyecek sanırım

merhaba son durumunuz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…