beta hcg 8000 çıktı

dlygnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
13
0
86
Antalya
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Dün test yaptırdım beta hcg 8000 çıktı. Doktora ne zaman gitmeliyim. Alttan muayene edince düşük tehlikesi olur diye duydum. Ne önerirsiniz.

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Dün test yaptırdım beta hcg 8000 çıktı. Doktora ne zaman gitmeliyim. Alttan muayene edince düşük tehlikesi olur diye duydum. Ne önerirsiniz.
Maşallah cnm kaç günün geçti?

Canim oncelikle hayirli olsun hic vakit kaybetmeden doktora git bnim3 gun geciyodu 2950 cikmisti arastirmalarima gore bnimki bile cok yuksekti ve yaklsik 4 haflikmis doktorum bi sorun olmadigi soyledi 4 gun sonra kontrole gttik keseyi gorduk cok sukur 10 gun sonrada kalp atislarini duycaz ins sen bu degere gore bebisi bile gorebilirsin ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim oncelikle hayirli olsun hic vakit kaybetmeden doktora git bnim3 gun geciyodu 2950 cikmisti arastirmalarima gore bnimki bile cok yuksekti ve yaklsik 4 haflikmis doktorum bi sorun olmadigi soyledi 4 gun sonra kontrole gttik keseyi gorduk cok sukur 10 gun sonrada kalp atislarini duycaz ins sen bu degere gore bebisi bile gorebilirsin ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim son adetimden beri 25 gün geçti. Pazartesi günü gideceğiz doktora. Baş dönmesi, bulantı, halsizlik vs hiç bir belirtim olmadı. Aksine sürekli hastalanacak gibi hissettim. Evde idrar testi yaptım anında çift çizgi çıktı. Hemen koşup eşimle kan testi yaptırdım. Teste göre 4 haftalık hamileyim.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

iki senedır ugrasan bırı olarak 25 gün gecıkmeye ıyı sabretmişsın hayırlısı olsun gıdebılırsın dra artık mide bulantısı fln olması erken daha

Teşekkür ederim son adetimden beri 25 gün geçti. Pazartesi günü gideceğiz doktora. Baş dönmesi, bulantı, halsizlik vs hiç bir belirtim olmadı. Aksine sürekli hastalanacak gibi hissettim. Evde idrar testi yaptım anında çift çizgi çıktı. Hemen koşup eşimle kan testi yaptırdım. Teste göre 4 haftalık hamileyim.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
canim 8000 masallahin var.ama 8000e göre 4 haftalik olduguna eminmisin.benim 6774 du 5 haftalik falandim.testi yaptirali 1 ay oldu suan 10 haftalik.senin 6 ya yakindir sanirim.bebisinide gorursun hayirlisiyla bu degerlerle.
Ayrica bukanti vs.icin daha erken benim bulantilarim 8 haftada basladi.sabah kalkinca iki gunde bir kusmaya basladim maalesef.tabi herkeste ayni olcak degil bas donmesi halsizligim oek yok mesela.

Son düzenleme:
Ama wn son 29 mayısta hastalandım.

Peki bu degerler biraz yuksek degilmi ikiz falan olmasin :49:
Benim 5 haftalikkem 6774 du,senin hadi adettemn hemen sonra bebek oldu diyelim dedigin gibi 4 hafta olsun.degerler bana yuksek geldi.baya erken ogrenmissin.bide benim sonuc 1 hafta gecikmeli.

Peki bu degerler biraz yuksek degilmi ikiz falan olmasin :49:
Benim 5 haftalikkem 6774 du,senin hadi adettemn hemen sonra bebek oldu diyelim dedigin gibi 4 hafta olsun.degerler bana yuksek geldi.baya erken ogrenmissin.bide benim sonuc 1 hafta gecikmeli.

Nisan ayında aşılama denemiştik. O zaman yumurtlama hapı kullanmıştım iki tane yumurtam olmuştu. Ama tutmadı.

Senin dortten fazla cnm benim bile 3 gün geçtiğinde adetim 4+2 gunluktu bulantı kusma kişiye göre değişir 1477 beta sonucuydu

hayırlı olsun benimde yılbaşında hamileydim 3 gün geçmişti test yaptırdım 10200 çıkmıştı dr değere bakarak ikiz dedi muayene etti ikizdi.ama 8 haftalıkken düşük yaptım

Back