Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah cnm kaç günün geçti?Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Dün test yaptırdım beta hcg 8000 çıktı. Doktora ne zaman gitmeliyim. Alttan muayene edince düşük tehlikesi olur diye duydum. Ne önerirsiniz.
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Dün test yaptırdım beta hcg 8000 çıktı. Doktora ne zaman gitmeliyim. Alttan muayene edince düşük tehlikesi olur diye duydum. Ne önerirsiniz.
Canim oncelikle hayirli olsun hic vakit kaybetmeden doktora git bnim3 gun geciyodu 2950 cikmisti arastirmalarima gore bnimki bile cok yuksekti ve yaklsik 4 haflikmis doktorum bi sorun olmadigi soyledi 4 gun sonra kontrole gttik keseyi gorduk cok sukur 10 gun sonrada kalp atislarini duycaz ins sen bu degere gore bebisi bile gorebilirsin ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim 8000 masallahin var.ama 8000e göre 4 haftalik olduguna eminmisin.benim 6774 du 5 haftalik falandim.testi yaptirali 1 ay oldu suan 10 haftalik.senin 6 ya yakindir sanirim.bebisinide gorursun hayirlisiyla bu degerlerle.Teşekkür ederim son adetimden beri 25 gün geçti. Pazartesi günü gideceğiz doktora. Baş dönmesi, bulantı, halsizlik vs hiç bir belirtim olmadı. Aksine sürekli hastalanacak gibi hissettim. Evde idrar testi yaptım anında çift çizgi çıktı. Hemen koşup eşimle kan testi yaptırdım. Teste göre 4 haftalık hamileyim.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
canim 8000 masallahin var.ama 8000e göre 4 haftalik olduguna eminmisin.benim 6774 du 5 haftalik falandim.testi yaptirali 1 ay oldu suan 10 haftalik.senin 6 ya yakindir sanirim.bebisinide gorursun hayirlisiyla bu degerlerle.
Ama wn son 29 mayısta hastalandım.
Ama wn son 29 mayısta hastalandım.
Peki bu degerler biraz yuksek degilmi ikiz falan olmasin
Benim 5 haftalikkem 6774 du,senin hadi adettemn hemen sonra bebek oldu diyelim dedigin gibi 4 hafta olsun.degerler bana yuksek geldi.baya erken ogrenmissin.bide benim sonuc 1 hafta gecikmeli.
Keske bugun gitseydin doktora net sonuclar elde ederdin.ben catlardim ya.idrari yaptim ertesi gun gittim hastaneye bana kalsa o gun giderdim de gec yaptim testi.bende merak ettim simdi.ne zaman gitmeyi dusunuyosun hastaneye,https://www.dropbox.com/s/a4ao2hy9knz1msv/2014-07-03-15-57-50.png burda test sonucumu paylaştım
Nisan ayında aşılama denemiştik. O zaman yumurtlama hapı kullanmıştım iki tane yumurtam olmuştu. Ama tutmadı.
Teşekkür ederim son adetimden beri 25 gün geçti. Pazartesi günü gideceğiz doktora. Baş dönmesi, bulantı, halsizlik vs hiç bir belirtim olmadı. Aksine sürekli hastalanacak gibi hissettim. Evde idrar testi yaptım anında çift çizgi çıktı. Hemen koşup eşimle kan testi yaptırdım. Teste göre 4 haftalık hamileyim.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Senin dortten fazla cnm benim bile 3 gün geçtiğinde adetim 4+2 gunluktu bulantı kusma kişiye göre değişir 1477 beta sonucuydu
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Dün test yaptırdım beta hcg 8000 çıktı. Doktora ne zaman gitmeliyim. Alttan muayene edince düşük tehlikesi olur diye duydum. Ne önerirsiniz.
Nasıl olur ama ben en son 29 mayısta adet gördüm.
Arkadaşlar iyi aksamlar bugün beta hcg yaptırdım sonuç <5 çıktı negatif mi pozitif mi acaba anlamadım