beta hcg 7.8 çıktı

5 ve üzerı her nekdar gebelık var dıye degerlendırılsede gebelık olmuyor saglıklı gebelşık ıcın 50 ve üzerı olması lazım senın deger cok düşüktü 1 gün gecıkmeyle 7.8 gec döllenmede olamazdı zaten ınsallah en yakın zamanda hamıle kalırsın kalırız kalırım

doktor 3ay korun dedi artık yaz dönüşü eylülde tekrar deneicez. 2012 çıkmadan hamile kalırım inşallahh. Kendime dikkat edeceğim polikistik var ben de fazla değil ama biraz kilo vereceğim yumurtlama kolay olsun diye sonra inşallah müjdeli haber inşallah allahım isteyen herkese nasip et

kızlar bugun kanamam oldu doktora gittm doktr kimyasl gebelk dedi çok üzldm hala şoktaym

kızlar bugun kanamam oldu doktora gittm doktr kimyasl gebelk dedi çok üzldm hala şoktaym

doktorum izindeydi o akşam. bende başka bir doktora danıştım akşam üzeri. ertesi gün tekrar testi yeniledik artış normal çıktı, bu gün gene tekrar ettik gene artış güzel çıkıyor. lakin gene lekelenmeler ve damla şelikte çok serek kanamalar devam ediyor. hem çok korkuyor hemde umudumu koruyorum. öncesinde iki erken düşük yaşamıştım. çok tedirginim.

Merhaba ben tedavi görüyorum bebek için
4 ay önceki beta HCG testim 7.4 çıkmıştı geri 0 a düşmüştü
Dün yaptırdım 8.5 çıktı sizce gebelik varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…