Adete beş gün kala çok erken ki. Doktorunuz bilmiyor muydu adete beş gün kaldığını? Bu yumurtlamanın dokuzuncu günü demek, yani bebek daha yeni yerleşmiş ya da yerleşiyor. Testte çıkması bile şans olmuş.Merhaba arkadaslar adete 5 gun kala yani dün beta yaptirdim 7.47 cikti doktor supheli deger dedi cuma günü beta tekrarlicaz iyi bir artis olursa ozaman gebelik deriz dedi.. Sanirim kimyasal gebelik.. cok düşük cunki beta degeri.. cuma günü bu deger kac olmali saglikli bir gebelik icin? Basina boyle bir dhrum gelen varmi acaba?
Cok teşekkür ederim yorumunuz icin.. Hayirlisi olsun.. adete 6 gun kala ogrendim normal test yaptim cok cok silik çıktı gozle zor gorulucek birsekilde sonra erken gebelik testi yaptim oda silikti ama daha belirgindi sonrada kan yaptirdim iste sonuc bu ciktiAdete beş gün kala çok erken ki. Doktorunuz bilmiyor muydu adete beş gün kaldığını? Bu yumurtlamanın dokuzuncu günü demek, yani bebek daha yeni yerleşmiş ya da yerleşiyor. Testte çıkması bile şans olmuş.
İki günde iki katına çıkması gerekiyor sağlıklı ilerleme için. Sakin olun ve takibe devam edin.
Adete beş gün kala çok erken ki. Doktorunuz bilmiyor muydu adete beş gün kaldığını? Bu yumurtlamanın dokuzuncu günü demek, yani bebek daha yeni yerleşmiş ya da yerleşiyor. Testte çıkması bile şans olmuş.
İki günde iki katına çıkması gerekiyor sağlıklı ilerleme için. Sakin olun ve takibe devam edin.
Rabnim gonlumize gore versin insallah sizindecanım merhaba 5 gün kala için artabilir diye düşünüyorum. bende
tüp bebek tedavisi görüyorum,bu ay 9 ekimde opu yapıldı 12 ekimde de taze transfer yapıldı. 3. gün emriyosu 2 tane konuldu.
dün yani 22 ekimde (10. günüm) kan testi verdi akşam 19:00 da ,sonuç 12,71 çıktı.
bugün yani 23 ekim test günümdü ve kendi merkezimde sabah 09:00 da tekrar kan verdi 12,39 çıktı.
doktorum cuma günü testi tekrarlamamız gerektiğini söyledi.
çok canım sıkıldı daha önce 2 çatlatma 3 aşılamam var ve hiç gebelik yaşamadım.
Amin amin. İnşallah sizin de sağlıklı bir şekilde ilerler.Rabnim gonlumize gore versin insallah sizinde
Birde cuma günü benim degerimin kac olmadi lazim sagliklo gebelik icin ?Adete beş gün kala çok erken ki. Doktorunuz bilmiyor muydu adete beş gün kaldığını? Bu yumurtlamanın dokuzuncu günü demek, yani bebek daha yeni yerleşmiş ya da yerleşiyor. Testte çıkması bile şans olmuş.
Ama adetine daha 5 gün var adet gününe kadar 50lerde olur normla benceMerhaba arkadaslar adete 5 gun kala yani dün beta yaptirdim 7.47 cikti doktor supheli deger dedi cuma günü beta tekrarlicaz iyi bir artis olursa ozaman gebelik deriz dedi.. Sanirim kimyasal gebelik.. cok düşük cunki beta degeri.. cuma günü bu deger kac olmali saglikli bir gebelik icin? Basina boyle bir dhrum gelen varmi acaba?
Cum cagirdi iste.. tekrar beta icin.. cuma günü kac olmali acaba degerimAma adetine daha 5 gün var adet gününe kadar 50lerde olur normla bence
30larda yada 40larda olur muhtemelen bence o da gayet iyi bence katlanarak artması önemliAma adetine daha 5 gün var adet gününe kadar 50lerde olur normla bence
O kişiden kişiye değişiyor. Sizin hcg yeni salınmaya başlamış ve öğrenmişsiniz hemen.Birde cuma günü benim degerimin kac olmadi lazim sagliklo gebelik icin ?
Adet gününuze daha çok değer artar diye dusunuyorum bence sitres yapmayın sabırlı ve sakın bekleyin umarım sağlıklı bir gebelik olurMerhaba arkadaslar adete 5 gun kala yani dün beta yaptirdim 7.47 cikti doktor supheli deger dedi cuma günü beta tekrarlicaz iyi bir artis olursa ozaman gebelik deriz dedi.. Sanirim kimyasal gebelik.. cok düşük cunki beta degeri.. cuma günü bu deger kac olmali saglikli bir gebelik icin? Basina boyle bir dhrum gelen varmi acaba?
canım şart değil 2 ye katlaması %60 olacak en az daha belli olmaz gebelik yeni oluşurken yavaş artıp sonra gün aşırı 2 katı artıyor henüz umut varBugunki beta 11.64 ikiye katlamamis sanirim
Doktor direk kimyasl dedicanım şart değil 2 ye katlaması %60 olacak en az daha belli olmaz gebelik yeni oluşurken yavaş artıp sonra gün aşırı 2 katı artıyor henüz umut var
Bende adetime dort gun vardi hamile oldugumu ogrendim kan testi sonucumda 31 di iki gun sonra 82 oldu iki gun sonra 137 oldu dusuk cikti doktor dis gebelik dedi muayne oldum ultrasonda cikmadi sonra iki gun sonra tekrar yaptirdim 315 cikti sen kendini bence uzme daha var cok erken eminim ki artar daha sen takiplerini yaptir iki gunde bir kan verDoktor direk kimyasl dedi
Cnm benim adet günümden 1 gün önce 44 çıktı normalmiAma adetine daha 5 gün var adet gününe kadar 50lerde olur normla bence
Canım benim de adetime 1-2 gün vardı 54 çıktı çok şükür her şey yolunda bu yumurtlama tarihi ile ilgili gönlünü ferah tut başta bana da az gelmişti ama çok şükür 4 aylık olduk darısı sana bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşCnm benim adet günümden 1 gün önce 44 çıktı normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?