Evet stres geciktiriryor. İnşallah bu ay güzel haberi alırsınIkı aydır cocuk dusunuyoruz ve asla duzensız olmayan adetım bu ıkı ayda yaptıgım stresten uzadıgını dusunuyorum o kadar coook stres yaptım kı hamılelık ıcın ama bu ay aynı seylerı yapmıcam bana ders oldu.Yoksa asla gecıkmezdı bılıyorum
Cok tesekkur ederım kuzum kısmet ne zamanda o zaman olucaktır.Ama bu ıkı ay bana ders oldu bu ay asla stres yapmıcam akışına bırakıcamEvet stres geciktiriryor. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın
2 - 6 referans aralığında değerim 2.0 sıfır bu ne demek oluyor anlamadım gebelik yok muDeğerin yüksekliğinin önemi olmuyor. Yükselip düşüyor önemli olan referans üstü olması maalesef
Evet yok. En düşük değerleri 2ymiş sizin de en düşük değer.2 - 6 referans aralığında değerim 2.0 sıfır bu ne demek oluyor anlamadım gebelik yok mu
benimde 10 gun var adetime bugun kan degerim 3.6 yukselir mi bilmiyorumAdetten 6 gün önce Beta hcg değerim 5,6 çıktı. Adetten bir gün önce erken gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı. Adetim 4 gün geçince tekrar beta baktırdım. 442.5 çıktı. İnşallah istediğin gibi çıkar senn de
merhaba baya olmus ama sonucunuz ne oldu acaba yukseldimiBende 12 kla vermistim2.30 çıkmıştı
merhba cnmmerhaba baya olmus ama sonucunuz ne oldu acaba yukseldimi
degeriniz ondan sonra yukseldimi onu merak ettim benimde degerim 2 ciktidamerhba cnm
evet cnm yukseldı suan hamileyim 6 aylıkdegeriniz ondan sonra yukseldimi onu merak ettim benimde degerim 2 ciktida
masallah Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsinevet cnm yukseldı suan hamileyim 6 aylık
bnm soyle hep 1.20 cıkar cogunluk ile ogunde o sekıl cıkıncaa temmuzun 15 kadar bekldm bn ozmn tekrar kan verdm hamıleydımmasallah Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsinsunu merak ediyorum acaba hicbisey olmasaydi direk 0 mi cikardi yani 2-3-4 biseyler oluyo demekmi bi bilginiz varmi
anladim tesekkur ederimbnm soyle hep 1.20 cıkar cogunluk ile ogunde o sekıl cıkıncaa temmuzun 15 kadar bekldm bn ozmn tekrar kan verdm hamıleydım
merhaba uamrım mesajımı görürseniz cevap bekliyorumMerhaba. Sonucu merak eden olur diye yazıyorum. Dün beta baktırdım. 442.5 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?