• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 5, 6 ne demek.

Ikı aydır cocuk dusunuyoruz ve asla duzensız olmayan adetım bu ıkı ayda yaptıgım stresten uzadıgını dusunuyorum o kadar coook stres yaptım kı hamılelık ıcın ama bu ay aynı seylerı yapmıcam bana ders oldu.Yoksa asla gecıkmezdı bılıyorum 😔
Evet stres geciktiriryor. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın ❤️

Adetten 6 gün önce Beta hcg değerim 5,6 çıktı. Adetten bir gün önce erken gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı. Adetim 4 gün geçince tekrar beta baktırdım. 442.5 çıktı. İnşallah istediğin gibi çıkar senn de 😊
benimde 10 gun var adetime bugun kan degerim 3.6 yukselir mi bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bende adet olmadım, sadece birgün bi değişik kanam oldu geçti . Test verdim <5.0 çıktı sizce yükselme yapabilir mi bu değer çok mu küçük

masallah Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin ❤️sunu merak ediyorum acaba hicbisey olmasaydi direk 0 mi cikardi yani 2-3-4 biseyler oluyo demekmi bi bilginiz varmi
bnm soyle hep 1.20 cıkar cogunluk ile ogunde o sekıl cıkıncaa temmuzun 15 kadar bekldm bn ozmn tekrar kan verdm hamıleydım

Back