• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg 5.50 Ovitrelle 16. gün

leyla91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
5
5
1
24
Bu gen Ovitrelle 16. günümdeyim. Adetim 1 gün gecikmiş durumda. Beta Hcg kan testi yaptırdım. Sonuç 5.50 çıktı. Doktorum hamilelik değil dedi. Çok üzgünüm şu an. Bi mucize olurda arta bilir mi diye soruyorum kendi kendime. Oysa ki çox umutlanmışdım ... Hayırlısı. 5.50 olup da sonradan artan oldu mu aranızda ? 🙏🏻

Neden gebelik degil dedi 5 ve üstü gebelik sayiliyor aslinda kac cikmaliymis doktorun hesabina göre??

Bide unuttum yazmayi idrar testide yaptin mi canim? Umarim artar idrat testide pozitif cikarda gözüne sokarsin o doktorun gicik oldum suan 5 ve üstü gebelik yükselirmi bilmyrm tabi..

Benim de ilk önce cuma günü 2.33 tü iki gün sonra yani bugün 10.78 e cıktı beta hcgm ama bir iki saat sonra koyu renkli pıhtımsı bir kanama yaşadım testi yaptığımın akşamı hemen yarın doktora gideceğim ne kanamasıydı bu diye cok üzüldüm 😞

Benim de ilk önce cuma günü 2.33 tü iki gün sonra yani bugün 10.78 e cıktı beta hcgm ama bir iki saat sonra koyu renkli pıhtımsı bir kanama yaşadım testi yaptığımın akşamı hemen yarın doktora gideceğim ne kanamasıydı bu diye cok üzüldüm 😞
Ne yaptiniz doktora gittiniz mi ben de aynisini yasadim bugun

Merhaba 2.33 olan kaçıncı gün sonucu acaba

değer tablosunab akıp aa pozitif diyenler :)) zaten doktorlar bu yüzden yıllarca okuyup bu işin uzmanı oluyor. adet 1gün gecikmiş değer 5.5 olurmu biraz mantıklı düşünün hergün nerdeyse 2ye katlayan değer bu. gün hesabına göre tabikide gebelik oluşmamış. iğnenin etkisi çok dengesiz olabiliyo sizdede gereginden fazla uzun sürmüş maalesef. %99 net gebe değilsiniz yani dr dedigi gibi

Back