5 in sağında solunda < ya da > işareti var mıMerhaba arkadaşlar benim beta HCG değeri 5.0 çıktı doktorum haftaya bir daha gel kan alalım dedi başka bir hemşire gebelik yeni başlamış bir haftalık dedi sizde de böyle olup değeri yükselen hamile olduğunu öğrenen varsa cevap verirse çok mutlu olurum
< Bu var5 in sağında solunda < ya da > işareti var mı
O zaman negatif çıkmış.< Bu var
Yanlış anlamazsan sevirim ama < bu işaret negatif olsaydı hemşire gormezmiydi sizin mesleginiz ne merak dan soruyorum lütfen yanlış anlamayınO zaman negatif çıkmış.
Bazı hastanelerde <5 yazıyor
Bazılarında <0,2 çıkıyor
Mesela benim verdiğim hastanede de <2 çıkmıştı
Bu durumda negatif sizin de.
estağfurullah neden yanlış anlayayımYanlış anlamazsan sevirim ama < bu işaret negatif olsaydı hemşire gormezmiydi sizin mesleginiz ne merak dan soruyorum lütfen yanlış anlamayın
Bende on aydır gebe kalmaya çalışıyorumestağfurullah neden yanlış anlayayım
Ben 1,5 sene hamile kalmaya çalıştım. Uzun hikaye şimdi oralara girmeyeyim de,çoğu şeyi buradan farklı tecrübe sahibi arkadaşlardan öğrendim. Yani mesleğimle bunları bilmemin alakası yok. Hamile kalmaya çalıştığım sürede öğrendim.
<5 yazıyorsa beta hcg 5 ten küçük demektir.
Çünkü 5 ten büyük çıkarsa hamilesin demek olıuor
Mesela 6 çıksa hamilesin demekti.
Ama tekrar söylüyorum hastanenin referans aralığı da önemli.
Benim her kan verişimde böyle oldu.
Bir de en son ne zaman adet oldun ve düzenli midir ?
Belki yanlış yorumluyor olabilirim
Sen yine de kan ver
Peki diğer verdiğiniz ile şimdi kan verdiğiniz hastane aynı hastane miBende on aydır gebe kalmaya çalışıyorumnormalde hep 0 çıkıyordu benim ilk defa böyle oldu hemşire bir haftalik gebelik yükselir dedi doktor haftaya gel dedi heyacandan duramiyirum kusura bakmayin
EvetPeki diğer verdiğiniz ile şimdi kan verdiğiniz hastane aynı hastane mi
21 aralik son adet tarihim bu aradaPeki diğer verdiğiniz ile şimdi kan verdiğiniz hastane aynı hastane mi
21 aralik son adet tarihimPeki diğer verdiğiniz ile şimdi kan verdiğiniz hastane aynı hastane mi
Amin inşallah çocuk isteyen kimsenin kucagini rabbim boş bırakmasın ben kötü anlamda ne iş yapiyo diye sormadım ondan dedim ilk defa böyle çıkınca çok ümitlendim<5 bu şekilde bir deger varsa sizi üzmek istemem ama bu 5 ten küçük değerler gebelik olmadığını gösteriyor muhtemelen yüzeysel bakilmistir laboratuvar da detayına inmeden yazılmistir atıyorum sizin değeriniz 3.5 dur ama oraya yazmadan 5 den küçüktür işareti konulmuş bunu bilmek için sadece branş sahibi olmak değilde olayın içinde de olmak gerekiyor Allah gönlünüze göre versin tez zamanda
Madem hemşireye sordunuz gebelik yeni başlamış cevabını aldınız … nie konu açıyorsunuz …Yanlış anlamazsan sevirim ama < bu işaret negatif olsaydı hemşire gormezmiydi sizin mesleginiz ne merak dan soruyorum lütfen yanlış anlamayın
Yani kanama 21 aralıkta mı başladı ?21 aralik son adet tarihim bu arada
Hayır kadın yanlış anlamamış heyecanımı anlamış tepki bile vermemiş size noldu şimdi acabaMadem hemşireye sordunuz gebelik yeni başlamış cevabını aldınız … nie konu açıyorsunuz …
Kadın size bilgilerini aktarıyor hemen bi yaftalama meslegın nedir falan die ev hanımı olsa nolacak cahil mi bilmiyor mu belki bu yoldan bin defa gecmış insanlar var sayfada . Merak ediyorsan meslegıni soracağınıza bu konudaki tecrübesini soraydınız
Burda çoğu ınsan bebek hasretiyle yandığı için hamılemıyım die gelen herkesin üstüne titreniyor kadında size naif naif uzun uzun açıklayıcı cevaplar vermiş . Ama siz yaftalayıp bide yanlış anlama demişsiniz ne desin yani öyle ince cevap yazmaya uğraşan biri size ne desinHayır kadın yanlış anlamamış heyecanımı anlamış tepki bile vermemiş size noldu şimdi acaba
Ayağım kırıldı benim ortopedi ilaçlar yazdı gebelik varmı dedi yok dedim ama eczaneden test aldım yaptım silik çıktı o yüzden kan verdim evet erken aslında ne bilimYani kanama 21 aralıkta mı başladı ?
Daha çok erkenmiş ya kan vermek için
Ay dolmamış
Allah aşkına şuan size açıklama yapamicam kadın iyiki senin gibi yanlış anlamamış beni çok şanslıyım karşımdaki siz olsaydiniz demekki burda benimle kavga edecektiniz avukatlık işiniz bitti ise yazmayın benim derdim bana yetiyor zaten Allah aşkınaBurda çoğu ınsan bebek hasretiyle yandığı için hamılemıyım die gelen herkesin üstüne titreniyor kadında size naif naif uzun uzun açıklayıcı cevaplar vermiş . Ama siz yaftalayıp bide yanlış anlama demişsiniz ne desin yani öyle ince cevap yazmaya uğraşan biri size ne desin
Karşınızda size insan gibi cevap verenlere uslubunuzde kusur etmeyin o zaman. Bende size kötü bisey söylemedim ama bakın ne güzel hemen yanlış anlıyorsunuz . Hemsırenıze guvenıyordunuz nie konu açıp size uzun uzun açıklama yapan birini yaftaladınız dedim ama yaptığınızın arkasında durmak yerine o Benı yanlış anlamadı diyip gecıstırdınız . Hayırlı olsun bebegınız sağlıkla gelsınAllah aşkına şuan size açıklama yapamicam kadın iyiki senin gibi yanlış anlamamış beni çok şanslıyım karşımdaki siz olsaydiniz demekki burda benimle kavga edecektiniz avukatlık işiniz bitti ise yazmayın benim derdim bana yetiyor zaten Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?