Ben ayın 10 nda kan verdım 70.68 çıktı doktor bana hamılesın demıyor 5 nasıl hamılelık oluyor anlamadıöKarşınızda size insan gibi cevap verenlere uslubunuzde kusur etmeyin o zaman. Bende size kötü bisey söylemedim ama bakın ne güzel hemen yanlış anlıyorsunuz . Hemsırenıze guvenıyordunuz nie konu açıp size uzun uzun açıklama yapan birini yaftaladınız dedim ama yaptığınızın arkasında durmak yerine o Benı yanlış anlamadı diyip gecıstırdınız . Hayırlı olsun bebegınız sağlıkla gelsın
70 hamilesinizBen ayın 10 nda kan verdım 70.68 çıktı doktor bana hamılesın demıyor 5 nasıl hamılelık oluyor anlamadıö
Carsamba günü gidecem kan vermeye haftaya gel demişti doktor
Sence varmıdır gebelikCarsamba günü gidecem kan vermeye haftaya gel demişti doktor
Nasıl yani ya bana da bişey demediler haftaya tekrar gel kan alalım dedi doktorBen ayın 10 nda kan verdım 70.68 çıktı doktor bana hamılesın demıyor 5 nasıl hamılelık oluyor anlamadıö
Yanı bilmiyorum gerçekten umarım vardır rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın ama bende 4 yıldır bekliyorum ama var demedi banaNasıl yani ya bana da bişey demediler haftaya tekrar gel kan alalım dedi doktor
Yanı bilmiyorum gerçekten umarım vardır rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın ama bende 4 yıldır bekliyorum amaNasıl yani ya bana da bişey demediler haftaya tekrar gel kan alalım dedi doktor
Ben daha önce kimyasal gebelik gecirdim test yaptım pozitif kanda da öyle 5 günün gectı bugün yıne kan verfım degerım düşüyor galıba70 hamilesiniz
Hadi inşaallah yaaa senindee olur bebişim bizde çok istiyorum ne gelirse Rabbimden hayırlısı ileYanı bilmiyorum gerçekten umarım vardır rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın ama bende 4 yıldır bekliyorum ama var demedi bana
Benim böyle seyler gelmedi başıma bilmiyorum ama iki tane test yaptım ikisinde silik çizgi gördüm sonra kanda 5.0 çıktı tekrar gidecem dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden inşallah bizimde olur bebisimizYanı bilmiyorum gerçekten umarım vardır rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın ama bende 4 yıldır bekliyorum ama
Ben daha önce kimyasal gebelik gecirdim test yaptım pozitif kanda da öyle 5 günün gectı bugün yıne kan verfım degerım düşüyor galıba
Insllh hayırlısı benım testım sılık degılde nettıBenim böyle seyler gelmedi başıma bilmiyorum ama iki tane test yaptım ikisinde silik çizgi gördüm sonra kanda 5.0 çıktı tekrar gidecem dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden inşallah bizimde olur bebisimiz
Ama sende net belli var yaniInsllh hayırlısı benım testım sılık degılde nettı
Net görünüyor ama doktor var demiyorAma sende net belli var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?