Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim biraz kafam karıştı2 gunde yuzde 60 artmasi yeterli erken baktirmissiniz ona gore iyi bence hic stres yapmayin
Aynı yerde ver sürekli 2 güne bir takip et hergun verne ve başka yerde değil aynı yer sağlık ocağında verebilirsin sürekliBenim biraz kafam karıştıadetim 3 gün gecikti herhangi bir kanama yaşamadım. Aynı yerde mi vermek sağlıklı sizce testi? Farklı yerlerde farklı sonuçlar aldım
21 temmuz da 33 iken(hastane), 22 temmuz sabah 25(sağlık ocağı), 22 temmuz akşam 45 çıktı(hastane)
Sağlık ocağındaki sonuç yanlış olabilir mi? Başka laboratuvar olduğu için, hastanede yaptıklarım birbirini tutuyor çünkü. Yarın tekrar hastanede vereceğim
Tekrar verdim hastanede 119.20 çıktı sağlıklı mı acabaAynı yerde ver sürekli 2 güne bir takip et hergun verne ve başka yerde değil aynı yer sağlık ocağında verebilirsin sürekli
Evet sağlikli görünğyor hayırlı olsun canım. Bir hafta 10 gün sonra keseyi görürsün.Tekrar verdim hastanede 119.20 çıktı sağlıklı mı acaba
Ben 26 ile öğrendim canım korkma tadini cikarÇok teşekkür ederim genelde herkesin değeri yüksek çıkmış forumda benim düşük olunca bi moralim bozulmuştu
O hatayı ben yaptım sen yapma 3 gün 3 gece ağladım sağlıksız gebelik diye. Güvendiğin tek bir yerde ver ordan takip et. Günlerce kendime gelemedim. Ama birinin yanlış hatalı sonuç olduğunu keseyi görünce anladımBenim biraz kafam karıştıadetim 3 gün gecikti herhangi bir kanama yaşamadım. Aynı yerde mi vermek sağlıklı sizce testi? Farklı yerlerde farklı sonuçlar aldım
21 temmuz da 33 iken(hastane), 22 temmuz sabah 25(sağlık ocağı), 22 temmuz akşam 45 çıktı(hastane)
Sağlık ocağındaki sonuç yanlış olabilir mi? Başka laboratuvar olduğu için, hastanede yaptıklarım birbirini tutuyor çünkü. Yarın tekrar hastanede vereceğim
1000 üzerine çıkınca doktorum beni çağırdı alttan keseyi görünce artık hcg baktırmanı istemiyorum dediSelam kızlar ne zamana kadar hcg baktırılmalı? Sürekli baktırmak da insanı strese sokuyor gibi
Benim şuan 312 1000 olunca bende gideyim o zaman1000 üzerine çıkınca doktorum beni çağırdı alttan keseyi görünce artık hcg baktırmanı istemiyorum dedi
Evet kesinlikle 4 gün sonra vermeyi düşünüyorum, o zaman 1000leri bulur inşallah1000 üzeri olunca alttan usg ile görünmüştü kese. Bence fazla kan verip stres olmamak gerek
Sizinkide adet gecikmesiyle yukselmis heraldeMerhaba
Beta Hcg değerim normal mi 2 gün gecikti reglim. Tecrübesi olanlar var mı bu süreçte ne yapmalıyım
Eki Görüntüle 3456046
Evet gecikmeden bir gün sonra test yaptımSizinkide adet gecikmesiyle yukselmis heralde
Benimde testlerde silik cizgi var kanda 0.8 cikiyor gecikmeyi bekliyorumEvet gecikmeden bir gün sonra test yaptım
Umarım hayırlı sonuçlar alırsınız, bende de ilk silik çıkmıştıBenimde testlerde silik cizgi var kanda 0.8 cikiyor gecikmeyi bekliyorum