- 14 Ocak 2021
- 677
- 458
Ben senden geri de geldiğim için bilemiyorum ama geçen ay kimyasal yaşadığım için bende çok korkuyorum. Progestan hap verdi miKızlar dün kahverengi akıntım geldi doktora gittim. Karından keseyi gördü sorun yok düşük iğnesi yaptırdı. Ama korkuyorum yaşayan var mı aranızda bunu. Tekrar kaybetmek istemiyorum ya.
Düşük iğnesi yaptı. İstersen progestan kullan dedi bende biraz akışına bıraktım hala lekelenme hafif hafif devam ediyor. Bende kimyasal yaşadım ya aynı lekeler iyice gerildimBen senden geri de geldiğim için bilemiyorum ama geçen ay kimyasal yaşadığım için bende çok korkuyorum. Progestan hap verdi mi
Cnm merhabaMerhaba arkadaşlar
Benim geçen cuma beta hcg 77 çıktı dün yani pazartesi de 400 çıktı sizce güzel gidiyor mu? Doktora ne zaman gitmeliyim. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bu tecrübe beni biraz korkutuyor.
Progestan kullanmalısınDüşük iğnesi yaptı. İstersen progestan kullan dedi bende biraz akışına bıraktım hala lekelenme hafif hafif devam ediyor. Bende kimyasal yaşadım ya aynı lekeler iyice gerildim
Canım bat ne zamandı. 115 çıkan değerden 2 gün sonra mı 205 çıktı bence normal değerlerinCnm merhababen de geçen ay kimyasal geçirdim bu ay tekrar hamile kaldım ama testim sırayla 2 güne bir 48-115-205 üçüncü değer 2 katı değil tam çok korkuyorum .((( sen hcg kac defa verdin seyri nasıldı .(
Bugün adet gecikmenin 4. Günü cnmCanım bat ne zamandı. 115 çıkan değerden 2 gün sonra mı 205 çıktı
İnan bende kendim için aşırı tedirginim o yüzden seni çok iyi anlıyorum daha yüksek olsa için rahat olurdu ama artışın normal gibi bi doktora sor isterseBugün adet gecikmenin 4. Günü cnm09.10 da 115 , 11.10 da 205 çıktı Ne diyosun
Merhaba daha sonra düzene girdi mi artışınız? Benim de 2 gün önce 101 bugün 154 çıktı çok üzgünümMerhaba arkadaşlar benim 20 ekim beta hcg 159 …22 ekim beta hcg 244 …değer en az %66 artması lazım ama bu şekilde artmadı düşük riski var Mıdır ? Yarın tekrar vereceğim aynı hastanede veriyorum kanı ama artış bana düşük geldi
0 çıktı sizce güzel gidiyor mu? Doktora ne zaman gitmeliyim. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bu tecrübe beni biraz korkutuy
bende benzer bir konuaçtımmmm.Bende sizin gibiydim testim reglim den 6 gün önce pozitif çıktı ertesi gün kan testinde 77 çıktı. İnanın o korkuyu içimden atamıyorum ama Rabbim nasip etmiyorsa vardır Bi sebebi diye rahatlma ya çalışıyorum. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım
ayyyy benimde bat 11 ekim ve daha kese görünmedi yani doktora gitmedim hiç saadece kan verdim 2 kez.takipte kalalım papatyaNe güzel yaa sağlıkla ilerler inşallahben bu gece 2. Kanı vercem daha sizlerden biraz sonra gebe kalmış olmalıyım Bat 11 ekim.
8 ekimde 143.86 çıktı bakalım inşallah güzel artmıştır
Ne güzel yaa sağlıkla ilerler inşallahben bu gece 2. Kanı vercem daha sizlerden biraz sonra gebe kalmış olmalıyım Bat 11 ekim.
8 ekimde 143.86 çıktı bakalım inşallah güzel artmıştır
Canım biz 9 haftalık olduk sende durumlar nasılayyyy benimde bat 11 ekim ve daha kese görünmedi yani doktora gitmedim hiç saadece kan verdim 2 kez.takipte kalalım papatya
Düşük yaptım canım benMerhaba daha sonra düzene girdi mi artışınız? Benim de 2 gün önce 101 bugün 154 çıktı çok üzgünüm
Kendiliğinden mi düştü? Beta baktırmaya devam ettiniz mi? Benim değerlerim de düzensiz artıyor ve dış gebelik şüphesi var ondan endişe ediyorum.Düşük yaptım canım ben
canımmm az önce keseyi gördükkkk cok mutluyummm simdi 2 hafta sonra kalp atısları içn randevu verdi cok hyecbalıyım sükürler olsun.Canım biz 9 haftalık olduk sende durumlar nasıl
Çok şükürrr Rabbim sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla bebişlere kavuşmayı nasip etsin bizlerecanımmm az önce keseyi gördükkkk cok mutluyummm simdi 2 hafta sonra kalp atısları içn randevu verdi cok hyecbalıyım sükürler olsun.
Rabbim her isteyene nasip etsinn
Ben 5+2 ve kese göründü cok heycanlı 2 hafta sonra kalp atışları için cağırdı offcok heycanlııııCanım biz 9 haftalık olduk sende durumlar nasıl
Ben 4+3 te kese görmüştüm. 6+2 de kalp atışı ama alttan muayene ile. 7+5 te karından ultrasonla kalp atışlarını duyduk çok şükürBen 5+2 ve kese göründü cok heycanlı 2 hafta sonra kalp atışları için cağırdı offcok heycanlıııı
İNŞallah papatyacımmmBen 4+3 te kese görmüştüm. 6+2 de kalp atışı ama alttan muayene ile. 7+5 te karından ultrasonla kalp atışlarını duyduk çok şükürgüzel haberler al sende inşallah