Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat ne zamandı canım hayırlı olsunBen bugün keseyi gördüm kızlar doktor 2 hafta sonra gel kalp atışıyla bebeği görürüz dedi. Çok heyecanlıyım minicik bir kese gördü vajinalultrasonla baktı
İnşallah heyecanla bekliyorum2 gün sonra tekrarlarsın ama güzel çıkmış İnşaAllah 2 kat artar
Ne güzelll 4+3 te gördünBen bugün keseyi gördüm kızlar doktor 2 hafta sonra gel kalp atışıyla bebeği görürüz dedi. Çok heyecanlıyım minicik bir kese gördü vajinalultrasonla baktı
Teşekkür ederim. Benim 6 eylüldüSat ne zamandı canım hayırlı olsun
Çok şükür Rabbime. Hayırlısıyla bebeği kalp atışını da duysak. Vallahi hep stres yaNe güzelll 4+3 te gördün
Haber ver bizede merak ediyorumİnşallah heyecanla bekliyorum
Duyarız inşallah canım stres yapma hiçÇok şükür Rabbime. Hayırlısıyla bebeği kalp atışını da duysak. Vallahi hep stres ya
Bende çok merak ediyorum ne olcak pazar gece de inşallah düzenli bi artış görürsem bir kaç gün daha bekleyip doktora gideceğimHaber ver bizede merak ediyorum
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. İnşaAllah artar sonra miniğini görürsünBende çok merak ediyorum ne olcak pazar gece de inşallah düzenli bi artış görürsem bir kaç gün daha bekleyip doktora gideceğim
Bugün keseyi gördük çok şükür sizde durumlar nasılAyy Rabbim hayırlısıyla nasip etsin haber verin, bende yazarım merak ediyorum
Bizde keseyi gördük minnak bir kese 2 3 hafta sonra çağırdı sizi ne zaman çağırdıBugün keseyi gördük çok şükür sizde durumlar nasıl
Ne güzel yaa sağlıkla ilerler inşallah ben bu gece 2. Kanı vercem daha sizlerden biraz sonra gebe kalmış olmalıyım Bat 11 ekim.Bugün keseyi gördük çok şükür sizde durumlar nasıl
Maşallah canım amin inşallah ikimizin de hayırlı sağlıklı ilerler Rabbim isteyen herkese nasip etsinNe güzel yaa sağlıkla ilerler inşallah ben bu gece 2. Kanı vercem daha sizlerden biraz sonra gebe kalmış olmalıyım Bat 11 ekim.
8 ekimde 143.86 çıktı bakalım inşallah güzel artmıştır
Aminn inşallahhhMaşallah canım amin inşallah ikimizin de hayırlı sağlıklı ilerler Rabbim isteyen herkese nasip etsin
TeşekkürlerYüksek çıkması sorun değil yeterki düşük çıkmasın iki kat ve uzerinde artış beklenir. Yüzde 60 üzeri artışta sağlıklı kabul ediliyor
Adete bi gün var beta 430 çıktı acaba kese ne zaman görünürCevap verdiğin için teşekkür ederim Bugün tekrar baktırdım 1466 çıktı çok şükür rahatladım cumartesi gitmeyi düşünüyorum doktora ama bakalım
Pazartesi benimde öyle çıkmıştı ben cumartesi gittim gördüm keseyi, çok sevindim İnşaAllah sağlıklı bir gebelik olurAdete bi gün var beta 430 çıktı acaba kese ne zaman görünür
İnşallah canm şeninde sağlıklı geçsin herkesin inşallahPazartesi benimde öyle çıkmıştı ben cumartesi gittim gördüm keseyi, çok sevindim İnşaAllah sağlıklı bir gebelik olur