Beta Hcg 400 çıktı

Kızlar dün kahverengi akıntım geldi doktora gittim. Karından keseyi gördü sorun yok düşük iğnesi yaptırdı. Ama korkuyorum yaşayan var mı aranızda bunu. Tekrar kaybetmek istemiyorum ya.
Ben senden geri de geldiğim için bilemiyorum ama geçen ay kimyasal yaşadığım için bende çok korkuyorum. Progestan hap verdi mi

Merhaba arkadaşlar
Benim geçen cuma beta hcg 77 çıktı dün yani pazartesi de 400 çıktı sizce güzel gidiyor mu? Doktora ne zaman gitmeliyim. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bu tecrübe beni biraz korkutuyor.
Cnm merhaba :KK43: ben de geçen ay kimyasal geçirdim bu ay tekrar hamile kaldım ama testim sırayla 2 güne bir 48-115-205 üçüncü değer 2 katı değil tam çok korkuyorum .((( sen hcg kac defa verdin seyri nasıldı .(

Cnm merhaba :KK43: ben de geçen ay kimyasal geçirdim bu ay tekrar hamile kaldım ama testim sırayla 2 güne bir 48-115-205 üçüncü değer 2 katı değil tam çok korkuyorum .((( sen hcg kac defa verdin seyri nasıldı .(
Canım bat ne zamandı. 115 çıkan değerden 2 gün sonra mı 205 çıktı bence normal değerlerin

Merhaba adet gecikmem 4 gün oldu ama testim negatif çıkıyor ilk defa bu kadar gecikti ve geçen ay kimyasal geçirmiştim geç döllenme olabilir mi

Merhaba arkadaşlar benim 20 ekim beta hcg 159 …22 ekim beta hcg 244 …değer en az %66 artması lazım ama bu şekilde artmadı düşük riski var Mıdır ? Yarın tekrar vereceğim aynı hastanede veriyorum kanı ama artış bana düşük geldi

Merhaba arkadaşlar benim 20 ekim beta hcg 159 …22 ekim beta hcg 244 …değer en az %66 artması lazım ama bu şekilde artmadı düşük riski var Mıdır ? Yarın tekrar vereceğim aynı hastanede veriyorum kanı ama artış bana düşük geldi
Merhaba daha sonra düzene girdi mi artışınız? Benim de 2 gün önce 101 bugün 154 çıktı çok üzgünüm

0 çıktı sizce güzel gidiyor mu? Doktora ne zaman gitmeliyim. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bu tecrübe beni biraz korkutuy
Bende sizin gibiydim testim reglim den 6 gün önce pozitif çıktı ertesi gün kan testinde 77 çıktı. İnanın o korkuyu içimden atamıyorum ama Rabbim nasip etmiyorsa vardır Bi sebebi diye rahatlma ya çalışıyorum. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım 🙃
bende benzer bir konuaçtımmmm.

önceki aylarda kimyasal gecirmiştim.Şimdi reglden önce 42 di 2 gün sonra 154 oldu değerimi doktor denen düsükbuldu :KK43:

Ne güzel yaa sağlıkla ilerler inşallah 🥰 ben bu gece 2. Kanı vercem daha sizlerden biraz sonra gebe kalmış olmalıyım ☺️☺️ Bat 11 ekim.
8 ekimde 143.86 çıktı bakalım inşallah güzel artmıştır
ayyyy benimde bat 11 ekim ve daha kese görünmedi yani doktora gitmedim hiç saadece kan verdim 2 kez.takipte kalalım papatya
Ne güzel yaa sağlıkla ilerler inşallah 🥰 ben bu gece 2. Kanı vercem daha sizlerden biraz sonra gebe kalmış olmalıyım ☺️☺️ Bat 11 ekim.
8 ekimde 143.86 çıktı bakalım inşallah güzel artmıştır

X