Beta hcg 360 hamilemiyim

Arkadaşlar bende bugün baktirdim 280 çiktı adetimden 3 gün geçmişti sizce değer nasil . Doktor iyi dedi ama 15 gün sonra gel ultrasondan bakalim dedi

Arkadaşlar bende bugün baktirdim 280 çiktı adetimden 3 gün geçmişti sizce değer nasil . Doktor iyi dedi ama 15 gün sonra gel ultrasondan bakalim dedi
Değer gayet normal canım. 15 gün sonra gittiğinde kese görünür büyük ihtimalle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Değer gayet normal canım. 15 gün sonra gittiğinde kese görünür büyük ihtimalle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Bende korkuyorum işte değerim yükselir mi diye merak ediyorum 15 gün nasil geçer bilmiyorum :) büyük ihtimal dayanamayip sağlik ocağinda da kan veririm

Bende korkuyorum işte değerim yükselir mi diye merak ediyorum 15 gün nasil geçer bilmiyorum :) büyük ihtimal dayanamayip sağlik ocağinda da kan veririm
Benim doktorum 2 günde bir tekrarını istemişti ve aynı saatlerde gitmeye özen göstermemi istemişti kalbini ferah tut ilk 8 haftada mümkün olduğunca yatıp dinlenmeye çalış

Merhabalar. Ben de 7 aylık evliyim ve hiç korunmadık aşırı bir bebek özlemi var bende de eşimde de. Ta ki bugüne kadar inanılmaz umutsuzdum. Adetime 2 gün kala beta hcg 52 çıktı. Doktorum bi de evde kendin test yap dedi hemen eczaneden aldım idrar testim de pozitif çıktı. Pazartesi gel değerin artıp artmadığına bakalım dedi. İnşallah artar öyle çok dua ettim ki anlatamam. Progesteron 14.5 çıktı. Sizce normal mi? Doktorum yüksek çıkması iyi bişey dedi.

Hamilelikte progesteron önemli canım. Benim düşüktü 4 ay Progestan hap ve iğne kullandım. Progestoron hormonu düşünce düşük yapma olasılığı artar

Düşüktü derken kaçtı sizin ? Bana doktor gayet yüksek bu daha başlangıç için çok iyi dedi

Evet değerin iyi. Şuan hatırlıyamıyorum canım şubatta yapıldı baya zaman oldu yani. Ayriyetten rahim ağzı uzunluğum kısaydı bu yüzden hep progestan takviyesi aldım. Progestan düşüğü ve kanamayı engelliyormuş. Senin şimdilik böyle bi takviyeye ihtiyacın yok ve umarım hiç olmaz

Anladım inşallah bütün hamişler bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsın inşallah Allahım isteyen her kadına nasip etsin bu güzel duyguyu ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…