Beta HCG 34ten 57ye HAMİLE MİYİM?

Umut vermek istemem ama bir yerde şöyle bir
şey okumuştum; iki kat olmasa bile düzenli ve dalgalanmasız artış var ise sağlıklı olabilir bebeğiniz

Umut vermek istemem ama bir yerde şöyle bir
şey okumuştum; iki kat olmasa bile düzenli ve dalgalanmasız artış var ise sağlıklı olabilir bebeğiniz
Kızlar güncelleme yapıyorum. 22sinde kan verdim 217 çıktı. Pazartesi inşallah 800den fazla çıkar. Dualarınızı eksik etmeyin

Doktorunuz ne diyor? Zaten birkac gune kesesi de gorunur heralde daha netlesir ne oldugu. İnsallah saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza
Merhabalar bulunduğum bölgede ha diyince doktor bulamıyorum malesef... 2 gün önce doktorla görüştüğümde takip etmem gerektiğini söyledi... Biraz daha bekleyeceğim sanırım..

Merhaba canim malesef bilgim yok umarim artar değerin gec döllenme olabilir tabiki bende polikistik overliyim nasil hamile kaldin? 3 senedir ugrasiyorum olmuyor olursa ilk olcak zaten merak ettim adetin düzenlimi ?

Merhaba canim malesef bilgim yok umarim artar değerin gec döllenme olabilir tabiki bende polikistik overliyim nasil hamile kaldin? 3 senedir ugrasiyorum olmuyor olursa ilk olcak zaten merak ettim adetin düzenlimi ?
Benim adetim ilk adetimden sonra asla düzenli olmadı.. Evlendikten sonra bile düzensizdi. 3 sene önce doğum kontrol hapını düzenli olarak kullanmaya başladım. Evlendikten 1 ay sonra doğum kontrol hapını bıraktım. Şubatta evlendim Mayıs'ta kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında yine adet düzensizliğim oldu tabi.. Haziran'da kadın doğumcuya gittim sağ yumurtalığın hala görünmüyor overlerden ama sol yumurtalığın açık görünüyor dedi. Eylül'ün başında da hamile kaldım sanırım şu an değerim 1000in üzerine çıktı.. Fakat doktor hala emin değil hamile olup olmadığımdan dış gebelik olabilir dedi.

Rabbim nasip etmis yine eder canim benimde düzensizdi hep özellikle 17 yasmdan sonra cok düzensizlesti suan 25 yasimdaym hala polikistik over var ve en kötüsü zaten kilo aldirdi zayifliyamiyorum matofin insulin ilaci kullaniyorum bakalim nolcak güya zayiflatirmis gebeligi kolaylastrcakmis , istah kapatiyor .. 1000 üzerindeyse gebesin yani kafana takma degerin güzel bence keseyi göremedinizmi hala ? Şans senden yana olsun ins güzel ilerler

Cuma günü alttan muayene yapılacak ben de 26 yaşındayım umarım güzel haberler ile geliriz sizlere

Iyi gunler gezerken denk geldim benim kaç düsügüm oldu sayamiyorum bile birtane kurtajim oldu 7 haftalik grlisememisti bende kan pıhtıladması varmış 2017 yilinda hamile kaldim hemen aspirine progestaran vr folik asite baslandi simdi kizim 4 yasini bitirdi ve ben gecen hafta tekrar hamile oldugumu ogrendim folik asit progestran ve oscopar diye kan sıvilastirici igneye baslandi kendi dpktprumda aspirinj ekledi yani anlayacaginiz pihtilasma sotunu varsa bebege kan gitmedigi icin gelismiyo ya dusukle yada kalbi durmasiyla sonuclaniyo muhakkak bir baktirin isterseniz

Çok teşekkürler çok geçmiş olsun bebeğinize, kızına sağlıklı ömürler dilerim. Bende birşey sormak istiyorum ben haftaya genetik testi randevusu aldım bu ay kimyasal geçirdim beklenen adetin 3. Günü başladı kanamam ve yarın bitecek adetim. Doktor genetiği hemen yaptır ama pıhtılaşma ama için bir adet dönemi daha geçir dedi iyi sonuc için ama bilemedim ne yapsam farkeder mi sonuclar.

Ben genetik testi yaptirdigim sirada kan pıhtilasmasi oldugu belli olmustu domtorunuz ne dediyse onu yapin bence çünkü benim domtorum hangi testleri istediyse onlari yaptirdik

Ben genetik testi yaptirdigim sirada kan pıhtilasmasi oldugu belli olmustu domtorunuz ne dediyse onu yapin bence çünkü benim domtorum hangi testleri istediyse onlari yaptirdik
Benim doktorum ikisinide yaptır ama pıhtılaşma için bekle bir adet dönemi daha geçsin dedi.

Merhaba kızlar kötü haberlerim var. Beta 1118den 2 günde 1393 oldu doktor sağlıksız gebelik dedi. Alttan baktığında kese göründü. Ama kanamam vardı büyük ihtimalle düşecek dedi... Psikolojim alt üst oldu...

Allah büyük canım.
Herşey olacağına varır. Vardır bunda da bir hayır
Rabbim sağlıklı güzel bebekler nasip etsin en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…