• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 34ten 57ye HAMİLE MİYİM?

Merhaba kızlar kötü haberlerim var. Beta 1118den 2 günde 1393 oldu doktor sağlıksız gebelik dedi. Alttan baktığında kese göründü. Ama kanamam vardı büyük ihtimalle düşecek dedi... Psikolojim alt üst oldu...
Geçmiş olsun canım. Sağlıksız bir gebelikti belli ki, daha sonradan olacağına başında olması çok daha az yıpratıcı inan bana. Kalp sesini vs duyduktan sonra kalbi durmuş denmesi büyük bir travma sebebi. Rahmin bir sonraki sağlıklı gebelik için hemen kendini yenileyip hazırlınacaktır emin ol. Hakkınızda en hayırlısı olsun.

Merhaba kızlar kötü haberlerim var. Beta 1118den 2 günde 1393 oldu doktor sağlıksız gebelik dedi. Alttan baktığında kese göründü. Ama kanamam vardı büyük ihtimalle düşecek dedi... Psikolojim alt üst oldu...
Canim cok uzuldum gecmis olsun. Su an nasilsin? Sadece seyi anlayamadim kese de gorunmus ic gebelik degil mi? Beta hcg neden bu sekilde artmis anlayamadim.

Back