Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya gerçekten mi? Hep olumsuz şeyler okuyorum. Aslında bu internet belası beni aşırı strese soktu. Kaç günde bir beta hcg yaptırdın peki canım? Bu arada Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsincanım ben ayın 9 unda 20 ile öğrendim dün yaptığım beta sonucum 2800 dü. düşük olması önemli değil boş yere canını sıkma yeterki düzenli artış göstersin
Geçtiğimiz ay 21ind
Geçtiğimiz ay 21inds adet olmuştum ama her ay birkaç gün geri gelir adetim. Bu ay 16sında olmam gerektiğini gösteriyordu uygulama canımadetin hangi günlerdi?
canım benim sat ilk günü 16 ağustostu. Ayın 9 unda 20 çıktı, 15 inde 430 çıktı 19 unda 2800 çıktı. Ama ben yumurtlama tarihimi biliyordum ovülasyon ile takip ediyordum. Sen belki geç yumurtlamışsındır. 2 gün sonra tekrar beta baktırYa gerçekten mi? Hep olumsuz şeyler okuyorum. Aslında bu internet belası beni aşırı strese soktu. Kaç günde bir beta hcg yaptırdın peki canım? Bu arada Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar merhaba. Muhtemelen en fazla 2-2.5 haftalık gebeyim. Beta hcg 30 çıktı. Ama çok endişeliyim. Bu değer çok düşük değil mi? İlk beta hcgsi düşük çıkıp sonradan yükselenler var mı?
Tebrikleri kızlar.canım ben ayın 9 unda 20 ile öğrendim dün yaptığım beta sonucum 2800 dü. düşük olması önemli değil boş yere canını sıkma yeterki düzenli artış göstersin
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlere deTebrikleri kızlar.
Bizlere de dua edin
İçinizi ferah tutun bolca dua edin değeriniz iyi önemli olan ikiye katlanması Allahım nasip etsin :)Kızlar beta hcg 17 çıktı dr iki gün sonra takrarlayacaz dedi cok mu düşük kimyasal gebelik olabilir mi çok korkuyorum
Reglinize ne kadqr vardı 17 çıktıKızlar beta hcg 17 çıktı dr iki gün sonra takrarlayacaz dedi cok mu düşük kimyasal gebelik olabilir mi çok korkuyorum
2 gün vardı bat bugünReglinize ne kadqr vardı 17 çıktı
Amin çok teşekkürler inşallah katlanır ikiyeİçinizi ferah tutun bolca dua edin değeriniz iyi önemli olan ikiye katlanması Allahım nasip etsin :)
Benim de 4 gün varken 3.2 çıktı yarın test vereceğimAmin çok teşekkürler inşallah katlanır ikiye
Yerleşme olabilir mi acaba bi doktorunuzu arasanız numarası vs var mı insallah güzelce tutunurÇok şiddetli adet sancim.var kahverengi akintinda gelmeye başladı adet mi oluyorum düştü mü bebek