Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama geç değil mi yerleşme için bugün adet günün normaldeYerleşme olabilir mi acaba bi doktorunuzu arasanız numarası vs var mı insallah güzelce tutunur
Kuzum sanırım kimyasal gebelik oluyorAma geç değil mi yerleşme için bugün adet günün normalde
Çok üzüldüm pazartesi gidip kan verecem gene bir umutKuzum sanırım kimyasal gebelik oluyor
Lütfen üzülmeyin Rabbim hayırlısını versin ben fe yaşadım Ocak ayındaÇok üzüldüm pazartesi gidip kan verecem gene bir umut
Bende 10 Ekim'de 28 ile öğrendim 20 Ekim'de 1022 olmuşcanım ben ayın 9 unda 20 ile öğrendim dün yaptığım beta sonucum 2800 dü. düşük olması önemli değil boş yere canını sıkma yeterki düzenli artış göstersin
Daha sonra gebe kaldınız mjLütfen üzülmeyin Rabbim hayırlısını versin ben fe yaşadım Ocak ayında
Hayır henüz daha kalamadım uğraşıyorum (Daha sonra gebe kaldınız mj
Benimde böyle çıkmıştı 2 gün sonra bidaha kan verdim 90 çıkmıştı normal değerinKızlar merhaba. Muhtemelen en fazla 2-2.5 haftalık gebeyim. Beta hcg 30 çıktı. Ama çok endişeliyim. Bu değer çok düşük değil mi? İlk beta hcgsi düşük çıkıp sonradan yükselenler var mı?
merhaba adetiniz gecikmiş miydicanım ben ayın 9 unda 20 ile öğrendim dün yaptığım beta sonucum 2800 dü. düşük olması önemli değil boş yere canını sıkma yeterki düzenli artış göstersin
merhaba son durumunuz nedir benim 6 gün var adetime 2 çıktı beta çok telasliyim yukselmeyecek diye. bütün belirtileri yaşıyorumBenim de 4 gün varken 3.2 çıktı yarın test vereceğim
Merhaba. Hayır adetime 5 gün varken öğrenmiştim ben ama ne yazık ki bebeğimi kaybettimmerhaba adetiniz gecikmiş miydi
Telaş yapmayın 2 gün sonra kan vermeyin ama adet gününüz geçsin öyle kan verin. Çünkü doktorlar 20 betaya bile şüpheli diyolar çünkü kimyasal olma ihtimali oluyor. Maalesef sabır ile beklemeniz gerekiyormerhaba son durumunuz nedir benim 6 gün var adetime 2 çıktı beta çok telasliyim yukselmeyecek diye. bütün belirtileri yaşıyorum
öyle yapmayı düşünüyorum acele edip böyle sonuç öğrendim daha sabredeceğim. çok üzüldüm sizin adınıza dilerim bu acınızı unutturacak mutluluklar versin allah size. sağlıklı bir bebek nasip etsin en kısa zamandaTelaş yapmayın 2 gün sonra kan vermeyin ama adet gününüz geçsin öyle kan verin. Çünkü doktorlar 20 betaya bile şüpheli diyolar çünkü kimyasal olma ihtimali oluyor. Maalesef sabır ile beklemeniz gerekiyor
Çok teşekkür ederim rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın inşallah. Umarım bebişiniz sizinlediröyle yapmayı düşünüyorum acele edip böyle sonuç öğrendim daha sabredeceğim. çok üzüldüm sizin adınıza dilerim bu acınızı unutturacak mutluluklar versin allah size. sağlıklı bir bebek nasip etsin en kısa zamanda
bu acıyı en iyi bilenlerdenim ne yazık ki bir kez daha yasamamayi dilerim. herkes dahil. ah ağzınıza yüreğinize sağlık inşallahÇok teşekkür ederim rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın inşallah. Umarım bebişiniz sizinledir
Merhaba adet oldum malesef ki bugün üçüncü günümmerhaba son durumunuz nedir benim 6 gün var adetime 2 çıktı beta çok telasliyim yukselmeyecek diye. bütün belirtileri yaşıyorum