Beta hcg 3 ??

Bus13

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
299
74
18
27
Merhaba kızlar adetime 3 gün kala kan verdim beta 3 çıktı bir kaç tane test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı acaba kimyasal gebelik felan olabilir mi bu

Merhaba kızlar adetime 3 gün kala kan verdim beta 3 çıktı bir kaç tane test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı acaba kimyasal gebelik felan olabilir mi bu
2. Kez test vermezsen bunu kimse bilemez geç döllenme olabilir hemen kötüye yormamak lazım.

2. Kez test vermezsen bunu kimse bilemez geç döllenme olabilir hemen kötüye yormamak lazım.
Regl olcak gibi ağrım da var emin olamadım regl tarihim gelsin olmazsam veririm daha mantıklı gibi hep 1 den küçük çıkardı değerim şimdi 3 çıkınca ve testler silik olunca şaşırdım

Regl olcak gibi ağrım da var emin olamadım regl tarihim gelsin olmazsam veririm daha mantıklı gibi hep 1 den küçük çıkardı değerim şimdi 3 çıkınca ve testler silik olunca şaşırdım
Regl zamanına kadar hergün sabah ilk idrarla test yapmaya devam et varda çizgi koyulaşır zaten anlarsın

Malasef ben de aynı durumdayım 3.18 çıktı ilişkiden 8 gün sonra verdim kanı. Adetten önce ilişki yaşadım ve puff âdetim gelmiyor belki mevsimsel gecikiyoruzdır belki yükselir çiçeğim inşallah yükselir ama ben de testte silik çizgiyi gördüm hemen favorilere bebek kıyafetleri eklemeye başladım

kızların sizce gebelik varmı yok mu

Eklentiler

• IMG_2003.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…