2. Kez test vermezsen bunu kimse bilemez geç döllenme olabilir hemen kötüye yormamak lazım.Merhaba kızlar adetime 3 gün kala kan verdim beta 3 çıktı bir kaç tane test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı acaba kimyasal gebelik felan olabilir mi bu
Regl olcak gibi ağrım da var emin olamadım regl tarihim gelsin olmazsam veririm daha mantıklı gibi hep 1 den küçük çıkardı değerim şimdi 3 çıkınca ve testler silik olunca şaşırdım2. Kez test vermezsen bunu kimse bilemez geç döllenme olabilir hemen kötüye yormamak lazım.
Regl zamanına kadar hergün sabah ilk idrarla test yapmaya devam et varda çizgi koyulaşır zaten anlarsınRegl olcak gibi ağrım da var emin olamadım regl tarihim gelsin olmazsam veririm daha mantıklı gibi hep 1 den küçük çıkardı değerim şimdi 3 çıkınca ve testler silik olunca şaşırdım
Testler hala aynı silik çıkıyorRegl zamanına kadar hergün sabah ilk idrarla test yapmaya devam et varda çizgi koyulaşır zaten anlarsın
Umutsuz kedi naptın ne durumdasın geçen ay baya konuşmuştuk seninleRegl zamanına kadar hergün sabah ilk idrarla test yapmaya devam et varda çizgi koyulaşır zaten anlarsın
Napim kuzum aynı bildiğin gibi her ay bir umut diyoruz işteUmutsuz kedi naptın ne durumdasın geçen ay baya konuşmuştuk seninle
Tekrar kan ver 2 gün geçti ise diğer testtenTestler hala aynı silik çıkıyor
Skma canini bende aynı bu ay sadece çatlatma iğnesi oldum bekliyorum 6. gundeyimNapim kuzum aynı bildiğin gibi her ay bir umut diyoruz işte
Kimyasal mi yasamistin cnmkızların sizce gebelik varmı yok mu
yoo gecikmemim 2. günü yeni kan vardimKimyasal mi yasamistin cnm
Geçmiş kanı yanlış mı gördüm kiyoo gecikmemim 2. günü yeni kan vardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?