- 22 Mayıs 2020
- 166
- 62
- 28
- Konu Sahibi birmelegimolsun
Merhaba adetim 4 gün geçe kan verdim beta 25 çıktı bugün sonucum geldi hemşire 2-3 haftalık olabilir dedi sizce değerim yükselir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben adetin ilk günü öğrendim 18 çıktı merak etme yukselıyor gecen hafta cuma günü 998 lerdeydi yarın nasipse kese görmeye gidicezMerhaba adetim 4 gün geçe kan verdim beta 25 çıktı bugün sonucum geldi hemşire 2-3 haftalık olabilir dedi sizce değerim yükselir mi
Gerçekten miiii çok sevindim gerçekten yükselir yani dimi ((canım ben adetin ilk günü öğrendim 18 çıktı merak etme yukselıyor gecen hafta cuma günü 998 lerdeydi yarın nasipse kese görmeye gidicez
Kaç kere kan verdinizcanım ben adetin ilk günü öğrendim 18 çıktı merak etme yukselıyor gecen hafta cuma günü 998 lerdeydi yarın nasipse kese görmeye gidicez
4 kere verdimKaç kere kan verdiniz
Canım bu 4 günde hiç test yapıp negatif gördün mü?Merhaba adetim 4 gün geçe kan verdim beta 25 çıktı bugün sonucum geldi hemşire 2-3 haftalık olabilir dedi sizce değerim yükselir mi
Hayır bugün yaptım bugün de pozitifi silik de olda aynı dakika da gördümmCanım bu 4 günde hiç test yapıp negatif gördün mü?
Benim de bugün adet günüm de, test yaptım negatif. Acaba pozitife döner mi diye size de Sordum. Hayırlı olsun bebişinizHayır bugün yaptım bugün de pozitifi silik de olda aynı dakika da gördümm
Çok teşekkür ederim inşallah hakkında hayırlısı olsun benim hep silik çizgiydiBenim de bugün adet günüm de, test yaptım negatif. Acaba pozitife döner mi diye size de Sordum. Hayırlı olsun bebişiniz
Bende adet olacağım gün test yaptım 12 çıktı ertesi gün 24 çıktı yükseliyordur seninnkidrcanım ben adetin ilk günü öğrendim 18 çıktı merak etme yukselıyor gecen hafta cuma günü 998 lerdeydi yarın nasipse kese görmeye gidicez
yükseldi cok sukur cnm gecen cuma 998 di suan kactır blmıyorum yarn kese icin gidicem muayeneyeBende adet olacağım gün test yaptım 12 çıktı ertesi gün 24 çıktı yükseliyordur seninnkidr
Bende kahverengi lekelenme oldu şimdi doktordan çıktım 67 olmuş yükselişi iyi dedi insan krkuyor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizeyükseldi cok sukur cnm gecen cuma 998 di suan kactır blmıyorum yarn kese icin gidicem muayeneye
canımm yukselis iyise saglıklıdır korkma yerlesme kanaması falandır belki doktor ilaç falan verdimi iğne falan? inan aglıyorum baska odaya gectm eşime uyucam dye yalan soyledm yarn doktora gitmeye korkuyorumBende kahverengi lekelenme oldu şimdi doktordan çıktım 67 olmuş yükselişi iyi dedi insan krkuyor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize
Acilde nöbetçi başka bir doktor kendi doktorum bana sağolsun numarasını verdi onada gönderdim değerleri yükseliş iyi dedi salı günü trkrar kan vericem Gönlünü ferah tut onlar bizim minik mucizelerimiz inşallah yarın keseyi gördüğünü yazarsın sevinçlecanımm yukselis iyise saglıklıdır korkma yerlesme kanaması falandır belki doktor ilaç falan verdimi iğne falan? inan aglıyorum baska odaya gectm eşime uyucam dye yalan soyledm yarn doktora gitmeye korkuyorum
aynen güzel yükselmiş 3 kere kan ver artışa bak cnm en sonda vermek istersen son verdiğin tarihten 4 gün sonra ver en buyuk yukselisi o zaman görüceksin o değerime göre doktorun tarih verir kese görmeye gidersin dualarım seninle rabbim hepimizi güldürsünAcilde nöbetçi başka bir doktor kendi doktorum bana sağolsun numarasını verdi onada gönderdim değerleri yükseliş iyi dedi salı günü trkrar kan vericem Gönlünü ferah tut onlar bizim minik mucizelerimiz inşallah yarın keseyi gördüğünü yazarsın sevinçle
İnşallah dualarım sennle yarın güzel haberni bekliyorumaynen güzel yükselmiş 3 kere kan ver artışa bak cnm en sonda vermek istersen son verdiğin tarihten 4 gün sonra ver en buyuk yukselisi o zaman görüceksin o değerime göre doktorun tarih verir kese görmeye gidersin dualarım seninle rabbim hepimizi güldürsün
sagol canım insallahhİnşallah dualarım sennle yarın güzel haberni bekliyorum
Canım aklım sizde kaldısagol canım insallahh
6+0 adet tarıhımle uyumlu karından baktı yolk kesesıne kadar gorduk hftayada kalp atısı inşCanım aklım sizde kaldı
Ayy çok sevindimmm6+0 adet tarıhımle uyumlu karından baktı yolk kesesıne kadar gorduk hftayada kalp atısı inş