BETA HCG 25 ?

Arkadaşlar merhaba adet olmam gereken günde test yaptırdım 587 çıktı değerim kaç haftalık oluyor bu degerlelütfen yardımcı olun

Benim de sadece göğüs ağrım vardı sızlıyordu kalmadı 2gündür.korkuyorum böyle olan var mı

Benim de sadece göğüs ağrım vardı sızlıyordu kalmadı 2gündür.korkuyorum böyle olan var mı
canim ayni bende oyleyim su an 7+1 hatta hala azcik gogus sizisi var o da dokununca sadece normalde sifir belirti.. hatta ilk bis gebelik mi diye korktum hatta.. ama 2 gun once kalp atislarini gorduk 2 hafta sonra tekrar gidecegiz kuvvetli bi sekilde attigini gormek icin :) siz de guzel haberle gelin insallah :)

İnşallah ben de keseyi gördüm minik bir nokta vardı içinde,yolk kesesi oluşmaya başlamıştı.şimdi korkum boş gebelik olmasın ( kalbini duyarım inşallah

Bir de benim büyük tuvaletimi yaparken kırmızı lekelenmem oluyor hep kılcaldamarlar çatlıyor sanırım ya kanama alanı da yok.bilen varmı

bide benim beta cok az artmis
21 temmuzda hcg 10935
3 agustos 14500
soke oldum belirti de olmayinca artik kendi kendime emindim kesin bos dedim... sonra doktora gittim hemen.. o da olabir boyle artis biz yine de bakalim ultrasonla dedi ve gorduk

bide benim beta cok az artmis
21 temmuzda hcg 10935
3 agustos 14500
soke oldum belirti de olmayinca artik kendi kendime emindim kesin bos dedim... sonra doktora gittim hemen.. o da olabir boyle artis biz yine de bakalim ultrasonla dedi ve gorduk
yani haftasinsa gore 8 gun kucuk dr cok onemsemedi ama gec dollenmedir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…