BETA HCG 25 ?

Tyana48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
68
24
3
30
İYİ GÜNLER BENİM ADETİM GEÇMEDEN TEST YAPTIRDIM 1 GÜN ÖNCESİNDEN SONUÇ 25 ÇIKTI DOKTRUM NORMAL BU DEĞER PAZAR GÜNÜDE YAPTIR 50 YE YÜKSELCEKTİR DİYOR AMA BEN KORKTUM ÇOKMU DÜŞÜKKİ DEĞERİM ((

yarin mi yaptirman gerek yani canim

İlk üç haftada 50 nın altı normal.
4. Haftada 50nin üzerine çıkıyor.
Zaten değerler iki dünden bir iki katına çıktığı için kısa sürede yükselir

tamam yarin da bi baktir bakalim artisa gore doktorun zaten yonlendirir insallah hersey cok guzel olur

peki gebelik belirtilerin var mi basladimi adet okacak gibi sanci siskinlik gaz gibi

Değer düşük diyemeyiz şuan
Eğer iki katına düzenli yükselmezse düşük denir
Hayırlı olsun bebeğin canım

ne guzel bak sanki belirtilerde kendini gostermeye baslamis.. ben de onlar da yok son adet tarihine gore 7+1 oldum ne agrim ne sancim ne gaz ne mide bulantisi ne tiksinti sifir bende bazen dusunmuyo degilim henuz dr kontrolume gitmedim pazartesi gidecegim. yani gercekten hcg ve idrar testi yapmamis olsam asla inanmam

Benim zor gecicek gibi eğer yükselirse betam inşşalh sağ salim kucağına alırsın sende

ya benim de adet gecikti 17 gun sonra test yaptim 10.935 cikti deger ikiye katlayarak cogaldigini dusunursek benimde adet gecikme gunlerimde degerim dusukmus demekki belki bende adet oncesi veya gunu baktiesam hcgye dusuk cikabilirdi.. su an senin rakama dusuk diyemeyiz ikiye katlasin bi gorelim rahatlarsin eminim

Şöylem100 görsem bile rahatlıcam doktorlar normal yükselcek o dedi ama ben cok kuruntuluyum acaba diye diye

Dün mesela 25 cıktı ben kuruntulu oldğm için bugunde yaptım 28 cıktı yarın ne olur bilmiyorm

canim olur da yukselmezse de uzme kendini Rabbimin isi insanlar neler yasiyorlar.. ama doktorunun tecrubesine guven derim ben umutla bekleyelim

32 cıktı ama 48 saate yaptırmadım sabah erken verdim doktorum önemi yok perşembe bakıcaz tekrar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…