- 29 Kasım 2020
- 129
- 57
- 18
- 28
- Konu Sahibi Yagmurizmmm06
-
Ben beta değerimi bilmiyorum ama boş gebelik yasadım doktorum 8. Haftaya kadar bekletti 6.7. Haftada yolksac görmemiz gerekiyordu kese iyi büyüyor ama içi boş demişti.Kızlar yarın doktor kontrolüm var. Bugün itibari ile 7.haftama girmiş bulunmaktayim. Betam dün 21.262 çıktı. Ondan 2 gün önce de 12.202 çıktı. Sizce artış nasıl? 6+1 de doktor bebeği goremedi. Bir hafta sonra gel dedi. Artışı da beğenmedi. Umitlenme diyor. Değer 21 binlere çıktığı halde boş gebelik olma şansı var mı sizce? Yada geç döllenme?
Artışın iyi görünüyor canım, neden beğenmemiş ki? idrara sıkışık git mutlakaKızlar yarın doktor kontrolüm var. Bugün itibari ile 7.haftama girmiş bulunmaktayim. Betam dün 21.262 çıktı. Ondan 2 gün önce de 12.202 çıktı. Sizce artış nasıl? 6+1 de doktor bebeği goremedi. Bir hafta sonra gel dedi. Artışı da beğenmedi. Umitlenme diyor. Değer 21 binlere çıktığı halde boş gebelik olma şansı var mı sizce? Yada geç döllenme?
aşağıdan bakıyor sürekli karında keseyide göremedi entresan değil mi sizce ?Artışın iyi görünüyor canım, neden beğenmemiş ki? idrara sıkışık git mutlaka
çok korkuyorum bundan önceki bebegımı de kaybettımBen beta değerimi bilmiyorum ama boş gebelik yasadım doktorum 8. Haftaya kadar bekletti 6.7. Haftada yolksac görmemiz gerekiyordu kese iyi büyüyor ama içi boş demişti.
Alttan keseyi gördü mü pekiaşağıdan bakıyor sürekli karında keseyide göremedi entresan değil mi sizce ?
Ya o yetersiz buluyor açıkçası ben anlamıyorum bence de iyi artmış ama :/ geç döllenme olma şansı var mı peki ?12 bin 2gun sonra 21 bin normal bence artışı inşallah bu gidişinde görür keseyi
Evet keseyi gördü ama bebek yok. böyle biraz leke gibi bir şey gördü. diyor ki bu bebekse gelişmemiş.Alttan keseyi gördü mü peki
Belki cihaz kaynaklı bir durumdur.. en son gittiğinde betan kaçtı, kaçken bunu söylediEvet keseyi gördü ama bebek yok. böyle biraz leke gibi bir şey gördü. diyor ki bu bebekse gelişmemiş.
Başka bi doktora gittiniz mi acaba?Evet keseyi gördü ama bebek yok. böyle biraz leke gibi bir şey gördü. diyor ki bu bebekse gelişmemiş.
Ben gebe kalmadim hiç o yüzden bilemedim ne desem ama geçte görenler var bebeğini üzülme lütfen stres yapma inşallah güzel sonuçlar alirsinYa o yetersiz buluyor açıkçası ben anlamıyorum bence de iyi artmış ama :/ geç döllenme olma şansı var mı peki ?
Bende zaten en basından yoktu. Diğer gebeliğimde de olmamıştı hiççok korkuyorum bundan önceki bebegımı de kaybettımkusma ve bulantılarım basladı sizde de olmuş muydu ?
hayır.... Ama yarın göremezse baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum. özel hastane maddiyat olarak mı bakıyor acaba ona kalsa geçen hafta alacaktıBaşka bi doktora gittiniz mi acaba?
En yakın zamanda hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin rabbimBende zaten en basından yoktu. Diğer gebeliğimde de olmamıştı hiç
Farklı doktora gidin mutlakahayır.... Ama yarın göremezse baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum. özel hastane maddiyat olarak mı bakıyor acaba ona kalsa geçen hafta alacaktı
Amin insallahEn yakın zamanda hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Umarım :/ çok korkuyorum...Ben gebe kalmadim hiç o yüzden bilemedim ne desem ama geçte görenler var bebeğini üzülme lütfen stres yapma inşallah güzel sonuçlar alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?