- 29 Kasım 2020
- 129
- 57
- 18
- 28
- Konu Sahibi Yagmurizmmm06
coraspin verdi bana onu kullanıyorum sımdı. sizce geç döllenme olabilir mi ?Beta bana da yavas artiyor gibi geldi umarim iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
coraspin verdi bana onu kullanıyorum sımdı. sizce geç döllenme olabilir mi ?Beta bana da yavas artiyor gibi geldi umarim iyidir
İnşallah canim güzel sonuç alırsınUmarım :/ çok korkuyorum...
7800 civarıydıBelki cihaz kaynaklı bir durumdur.. en son gittiğinde betan kaçtı, kaçken bunu söyledi
Evet bakalım yarın da görünmez ise öyle olacak sanırm..Farklı doktora gidin mutlaka
Ya tek bi cihazdan bakılıyorsa güvenmeyin , tabi ki olumsuz bi durumda yaşayabilirsiniz buna hazırlıklı olun ama kesinlikle başka bi cihazdan bakılmalı. Bana 13. Haftada bebeğin kalbi durmuş dediler kürtaj vs bahsettiler sonra başka bi ultrasona yönlendirdiler ve bebeğim yaşıyormuş o 15 dk neler yaşadığımı ben biliyorum . Mutlaka bi kaç cihaza girinhayır.... Ama yarın göremezse baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum. özel hastane maddiyat olarak mı bakıyor acaba ona kalsa geçen hafta alacaktı
Haklısınız. bende ondan düşünüyorum açıkçası. Yani bu kadar belirti falan boşa olamaz geliyor bana . Bu sefer bekleyeceğim hemen almalarına izin vermeyeceğim. bana zarar vermeyene kadar kürtaj olmam . belki bir şeyler değişir.Ya tek bi cihazdan bakılıyorsa güvenmeyin , tabi ki olumsuz bi durumda yaşayabilirsiniz buna hazırlıklı olun ama kesinlikle başka bi cihazdan bakılmalı. Bana 13. Haftada bebeğin kalbi durmuş dediler kürtaj vs bahsettiler sonra başka bi ultrasona yönlendirdiler ve bebeğim yaşıyormuş o 15 dk neler yaşadığımı ben biliyorum . Mutlaka bi kaç cihaza girin
Korkma Allah’in izniyle bisey olmaz insallahcoraspin verdi bana onu kullanıyorum sımdı. sizce geç döllenme olabilir mi ?
Sadece normal keseyi gördük. başka hiçbir şey göremedik maalesefKorkma Allah’in izniyle bisey olmaz insallah
Yolk kesesi gordumu Peki ?
Gec dollenme olabilir tabi
Seni uzmek istemem ama az sanki normal de kalbi duymak gerekir bu zaman daSadece normal keseyi gördük. başka hiçbir şey göremedik maalesef
Amin inşallah... Yarın öğreneceğizSeni uzmek istemem ama az sanki normal de kalbi duymak gerekir bu zaman da
Tabi gec dollenme ihtimalini dusunmeliyiz insallah gec dollenmedir tek doktor da kalma insallah iyi olur
Benim 6500lerdeyken bastıra bastıra zorla görmüştü, bana rahmin ters denmişti belki o yüzden, bilemiyorum. Senin de böyle bir durumun varsa ondan olmuş olabilir. İçini ferah tut, varsa da yoksa da hakkında hayırlısı olsun canım7800 civarıydı
Ay canım okurken elim kalbimde okudum üzülmüştüm çooook sevindim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlaaaaar bebeğim gözüktü doktor aşağıdan baktı. Kalbini de duydum. Geç döllenmeymis bebek 6+4 kese ise 7+1 kese çevresinde biraz kanama varmis ona da ilaç verecek
Çok sevindim sizin adınıza sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah :)Kizlaaaaar bebeğim gözüktü doktor aşağıdan baktı. Kalbini de duydum. Geç döllenmeymis bebek 6+4 kese ise 7+1 kese çevresinde biraz kanama varmis ona da ilaç verecek
Cook teşekkür ederim amin inşallahAy canım okurken elim kalbimde okudum üzülmüştüm çooook sevindim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amiiin çok teşekkür ederim canımÇok sevindim sizin adınıza sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah :)
Yaa öyle mi belki benim de aynı şekilde olur. İnşallah inşallah cümlemiz tüm bekleyen anneler çocuklarını sağ sağlim kucaklarina alsinÇok sevindimmm.SAT a göre 4 gün geriden gelmesi geç döllenme bile olmayabilirbenim de bı kaç gün geride başlamıştı şimdi bı hafta önde saglikla kucağınıza alın inşallah.