• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 21.262 ancak bebek görünmüyor

hayır.... Ama yarın göremezse baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum. özel hastane maddiyat olarak mı bakıyor acaba ona kalsa geçen hafta alacaktı
Ya tek bi cihazdan bakılıyorsa güvenmeyin , tabi ki olumsuz bi durumda yaşayabilirsiniz buna hazırlıklı olun ama kesinlikle başka bi cihazdan bakılmalı. Bana 13. Haftada bebeğin kalbi durmuş dediler kürtaj vs bahsettiler sonra başka bi ultrasona yönlendirdiler ve bebeğim yaşıyormuş o 15 dk neler yaşadığımı ben biliyorum . Mutlaka bi kaç cihaza girin

Ya tek bi cihazdan bakılıyorsa güvenmeyin , tabi ki olumsuz bi durumda yaşayabilirsiniz buna hazırlıklı olun ama kesinlikle başka bi cihazdan bakılmalı. Bana 13. Haftada bebeğin kalbi durmuş dediler kürtaj vs bahsettiler sonra başka bi ultrasona yönlendirdiler ve bebeğim yaşıyormuş o 15 dk neler yaşadığımı ben biliyorum . Mutlaka bi kaç cihaza girin
Haklısınız. bende ondan düşünüyorum açıkçası. Yani bu kadar belirti falan boşa olamaz geliyor bana . Bu sefer bekleyeceğim hemen almalarına izin vermeyeceğim. bana zarar vermeyene kadar kürtaj olmam . belki bir şeyler değişir.

Size ben başımdan geçen bir olayı anlatayım. Hamile kaldım beta hcg 30 binlerdeydi 5. Haftanın sonunda doktor kontrolüne gittim kesen bozuk dedi ben tabii orada yıkıldım, kese var içinde bebek var ama bozuk dedi. 2 doktora daha gittim onlar da aynılarını söylediler. Bende hiçbir problem yoktu hatta bulantilarim başlamıştı ama maalesef doktor düşürdü bebeğimi... Allah gönlünüze göre versin hcg değeriniz iyi artmış inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.

Kizlaaaaar bebeğim gözüktü doktor aşağıdan baktı. Kalbini de duydum. Geç döllenmeymis bebek 6+4 kese ise 7+1 😂 kese çevresinde biraz kanama varmis ona da ilaç verecek 💕💕😊😊
Ay canım okurken elim kalbimde okudum üzülmüştüm çooook sevindim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😍

Kizlaaaaar bebeğim gözüktü doktor aşağıdan baktı. Kalbini de duydum. Geç döllenmeymis bebek 6+4 kese ise 7+1 😂 kese çevresinde biraz kanama varmis ona da ilaç verecek 💕💕😊😊
Çok sevindim sizin adınıza sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah :)

Çok sevindimmm.SAT a göre 4 gün geriden gelmesi geç döllenme bile olmayabilir😍benim de bı kaç gün geride başlamıştı şimdi bı hafta önde 🤭saglikla kucağınıza alın inşallah.

Çok sevindimmm.SAT a göre 4 gün geriden gelmesi geç döllenme bile olmayabilir😍benim de bı kaç gün geride başlamıştı şimdi bı hafta önde 🤭saglikla kucağınıza alın inşallah.
Yaa öyle mi 😂 belki benim de aynı şekilde olur. İnşallah inşallah cümlemiz tüm bekleyen anneler çocuklarını sağ sağlim kucaklarina alsin ❤️❤️

Kızlar selamm bende adetimden birgün önce kan testı verdim 74.5 çıktı hamilesin ama yükselmesi gerekiyor dedi hemşire sizce normalmi değerim??? adetim 3 gün geçtikten sonra yine gidicem pazartesi bakalım inşallah bebeğim benimledir

Back