Adet günlerimdi sanırım Can'ım doktorumu aramıştım negatif Dedi ama bir hafta sonra tekrar yaptırdım 893,46 çıkmıştı sende adet olmazsan tekrar yaptır .Canım senin kac gun gecmisti adetin sonucun 2 çiktiginda hayirlisi olsun bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet günlerimdi sanırım Can'ım doktorumu aramıştım negatif Dedi ama bir hafta sonra tekrar yaptırdım 893,46 çıkmıştı sende adet olmazsan tekrar yaptır .Canım senin kac gun gecmisti adetin sonucun 2 çiktiginda hayirlisi olsun bu arada
3 gün gecti bugun 4 gun oluyo dun aksam yaptirdim kanda beta 2 cikti yok dr birsey ama kesinlik icinde erken dediAdet günlerimdi sanırım Can'ım doktorumu aramıştım negatif Dedi ama bir hafta sonra tekrar yaptırdım 893,46 çıkmıştı sende adet olmazsan tekrar yaptır .
Aynen Can'ım bekle biraz hala olmazsan tekrar yaptır varsa yükseliyor zaten 2 de olsa.benim de 2 ile başladı çünkü3 gün gecti bugun 4 gun oluyo dun aksam yaptirdim kanda beta 2 cikti yok dr birsey ama kesinlik icinde erken dedi
İnsallah canım pek umutlanmakta istemiyorum dua et banaAynen Can'ım bekle biraz hala olmazsan tekrar yaptır varsa yükseliyor zaten 2 de olsa.benim de 2 ile başladı çünkü
Ediyorum Can'ım isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallahİnsallah canım pek umutlanmakta istemiyorum dua et bana
Amin canım rabbim senin de saglıkla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinEdiyorum Can'ım isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah
Rabbim razı olsun Can'ım kontrole geldim şimdi bekliyorum inşallah kese görünürAmin canım rabbim senin de saglıkla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
İyi aksamlar arkadaslar benim normalde bu ay 28 i gibi adet olmam gerekiyordu 22 sinde kahverengi leke geldi bugun test yaptirdim beta hcg 3.58 cikti bi ihtimal var mirdir sizce bosa umut etmek cok yipratici oluyor
Sonucunuz ne oldu acaba
Bende merak ettim ama yanıt yokÇok haklısınız.. umut edip boşa cıkınca insan yıkılıyor. Gebemisiniz sonuç nedir acaba :) inşallah gebesinizdir.
[/QUOTE]Merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Bugün adetim 1gün gecikti.pko luyum.ilk kez bu ay klomen kullandım. Doktora gittim beta hcg değerine baktı kan tahliliyle. Değer 2.02 çıktı.hamile olabilirsin de olmayabilirsin de dedi. 2gün sonra gel tahlili yine yapalım dedi. Ama ben 2 gün nasıl dayancam. Böyle bir durum yaşayan arkadaşlar var ise benimle paylaşırlarsa sevinirim. Bir pko luyu pko lu anlar.
baktım değerlere eger olsa 4-5 haftalık olması gerekirdi ve o haftaki değerlerde bhcg ler çok yüksek.. inşallah dediğin gibidir teşekkür ettim tekrardan![]()
Belirtilerin guzel benim de bu belirtiler oldu iki gun once hamile oldugumu ogrendim tekrar kanina baktir bence bta hcg yukselmis olabilir insallah hayirli olur sonucunBen 5 gün geciktim 5.gun kan geldi beta hcg 2 cıktı 3 gün normal kanama geldi 4 gün azaldı bugun 5 gün yine az ve bugün hayatımda ilk defa midem bulanarak uyandım umutlanmak istemiyorum ama bu da basima ilk defa geliyor ve gogus uclarim da cıktı acaba dememek elde degil :/
Hayirli olsun insallah devami da guzel gelir yaklasik 4 hafta olmasi lazim diyebiliyorumMerhaba, bugun kontrole gittim 8469 cikti beta hcg ama kac haftaya denk geliyor. Bilemedim bilgisi olan var mi arkadaslar?
Tesekkur ederim darisi isteyen herkesin basinaHayirli olsun insallah devami da guzel gelir yaklasik 4 hafta olmasi lazim diyebiliyorum