• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg < 2 hamilemiyim?

Canım senin kac gun gecmisti adetin sonucun 2 çiktiginda hayirlisi olsun bu arada
Adet günlerimdi sanırım Can'ım doktorumu aramıştım negatif Dedi ama bir hafta sonra tekrar yaptırdım 893,46 çıkmıştı sende adet olmazsan tekrar yaptır .

Adet günlerimdi sanırım Can'ım doktorumu aramıştım negatif Dedi ama bir hafta sonra tekrar yaptırdım 893,46 çıkmıştı sende adet olmazsan tekrar yaptır .
3 gün gecti bugun 4 gun oluyo dun aksam yaptirdim kanda beta 2 cikti yok dr birsey ama kesinlik icinde erken dedi

3 gün gecti bugun 4 gun oluyo dun aksam yaptirdim kanda beta 2 cikti yok dr birsey ama kesinlik icinde erken dedi
Aynen Can'ım bekle biraz hala olmazsan tekrar yaptır varsa yükseliyor zaten 2 de olsa.benim de 2 ile başladı çünkü

Adetin 5 gün geçilmişti ama kan verdim 0.100 olmuş gebelik yok yani

İyi aksamlar arkadaslar benim normalde bu ay 28 i gibi adet olmam gerekiyordu 22 sinde kahverengi leke geldi bugun test yaptirdim beta hcg 3.58 cikti bi ihtimal var mirdir sizce bosa umut etmek cok yipratici oluyor

Merhaba.. en son reglim 19 aralıkta bitti düzenli bir regl dönemim var ocak ayının 1i ile 5 i yüksek gebelik dönemimdi. Ayın 2 sinde eşimle ilişkiye girdim ve 5 inde böbrek rahatsızlığımdan dolayı kan verdim. Beta hcg 2 cıktı normalde önceden kan verdiğimde 0.10 filan çıkıyordu. Böbrekten dolayı doktor ilaçlı tomografi istedi ama ben gebe olabilirim diye yaptıramıyorum halen sizce gebemiyimdir. Çok istiyorummm

İyi aksamlar arkadaslar benim normalde bu ay 28 i gibi adet olmam gerekiyordu 22 sinde kahverengi leke geldi bugun test yaptirdim beta hcg 3.58 cikti bi ihtimal var mirdir sizce bosa umut etmek cok yipratici oluyor

Çok haklısınız.. umut edip boşa cıkınca insan yıkılıyor. Gebemisiniz sonuç nedir acaba :) inşallah gebesinizdir.

Merhaba.bat 'a 8 gün kala beta hcg 2 çıkmıştı. Bugün yani bat'a 3 gün kala tekrar 2 cikti.ne düşmüş ne artmış. Böyle birşey başına gelen var mı?kafam çok karışık. .s
Sonucunuz ne oldu acaba

Merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Bugün adetim 1gün gecikti.pko luyum.ilk kez bu ay klomen kullandım. Doktora gittim beta hcg değerine baktı kan tahliliyle. Değer 2.02 çıktı.hamile olabilirsin de olmayabilirsin de dedi. 2gün sonra gel tahlili yine yapalım dedi. Ama ben 2 gün nasıl dayancam. Böyle bir durum yaşayan arkadaşlar var ise benimle paylaşırlarsa sevinirim. Bir pko luyu pko lu anlar.

baktım değerlere eger olsa 4-5 haftalık olması gerekirdi ve o haftaki değerlerde bhcg ler çok yüksek.. inşallah dediğin gibidir teşekkür ettim tekrardan :KK66:
[/QUOTE]
Canım bnde pkoluyum gecen ay bende kullandım adet oldum biteli 5 6 gün oldu yarinda avulasyon gunum ve felaket dercede kasiklarimda agri var bnde cok istiyorum 3 senelik evliyim insallah hamilesindir banada haber ver olur mu bizede dua et

Merhaba arkadaslar. Bat'a 1 gun kala once kahverengi sonra kirmizi derken regl oldum. Vucut isim birkac gun daha aksamlari artmis olarak seyretti.

Ben 5 gün geciktim 5.gun kan geldi beta hcg 2 cıktı 3 gün normal kanama geldi 4 gün azaldı bugun 5 gün yine az ve bugün hayatımda ilk defa midem bulanarak uyandım umutlanmak istemiyorum ama bu da basima ilk defa geliyor ve gogus uclarim da cıktı acaba dememek elde degil :/

Ben 5 gün geciktim 5.gun kan geldi beta hcg 2 cıktı 3 gün normal kanama geldi 4 gün azaldı bugun 5 gün yine az ve bugün hayatımda ilk defa midem bulanarak uyandım umutlanmak istemiyorum ama bu da basima ilk defa geliyor ve gogus uclarim da cıktı acaba dememek elde degil :/
Belirtilerin guzel benim de bu belirtiler oldu iki gun once hamile oldugumu ogrendim tekrar kanina baktir bence bta hcg yukselmis olabilir insallah hayirli olur sonucun

Merhaba, bugun kontrole gittim 8469 cikti beta hcg ama kac haftaya denk geliyor. Bilemedim bilgisi olan var mi arkadaslar?

Merhaba, bugun kontrole gittim 8469 cikti beta hcg ama kac haftaya denk geliyor. Bilemedim bilgisi olan var mi arkadaslar?
Hayirli olsun insallah devami da guzel gelir yaklasik 4 hafta olmasi lazim diyebiliyorum

Back