Kan negatif çıktı , pazar yükseldi p.tesi düştü değer sanırım kimyasaldı dr ilaç verdi işte söktürücü onu kullanıyorum artık hayırlısı. Biraz ara vericem bunaldım , kilo vermeye karar verdim 3 gündür spor yapıyorum diyete başladım belki kafam rahat olunca kendiliğinden olur. :)Nasıl oldun canım son durumunu merak ettim
Insallah canım hayirlısı diyelim benimde deger yukselip dusmustu biraz ara ver bakalim bende 9 gun daha beklemedim bu arada ovulasyon testi yapiyorum surekli pozitif cikiyor anlamadim gittiKan negatif çıktı , pazar yükseldi p.tesi düştü değer sanırım kimyasaldı dr ilaç verdi işte söktürücü onu kullanıyorum artık hayırlısı. Biraz ara vericem bunaldım , kilo vermeye karar verdim 3 gündür spor yapıyorum diyete başladım belki kafam rahat olunca kendiliğinden olur. :)
Gebelik için mi yapıyorsun var mı yok mu diye ? Onun için de kullanılıyormuşInsallah canım hayirlısı diyelim benimde deger yukselip dusmustu biraz ara ver bakalim bende 9 gun daha beklemedim bu arada ovulasyon testi yapiyorum surekli pozitif cikiyor anlamadim gitti(
Evet onunla takip edip çift çizginin oluşmaya başlamasından en koyu olduğu gün ve silikleşene kadar ilişkileri sıklaştırıyorlar bende duydum ama bende pko olduğundan lh yüksek o yüzden hep çift çizgi çıkıyor canımBi arkadasim ovulasyon testi sayesinde hamile kalmis bende deniyorum bu ay ama pek bi bilgimde yok acikcasi tek bildigim surekli pozitif cikmasi
Döngünün kaçıncı günündesin peki ? Tedavi gördüğün için olmasın bideBende pko yok ama hep pozitif ve koyu siliklesme olmadi
Valla bilemedim arkadaşım ya , 18 gündğr böyle mi ?Adetime 9 gun kaldi 18 gundur yapiyorum testi sabah aksam
Allah allah çok enteresan gerçektenEvet hep pozitif çikiyor anlam veremedim bende hala devam ediyorum yapmaya :))
Hic ölçmedim canımAllah allah çok enteresan gerçektensen dr a gittin bu ay zaten peki yumurta olmuş demişti dediğim gibi belki tedavidendir. Şaşırdım vücut ısımı ölçtün mğ hiç
Çünkü yumurtlama Zamanında yükseliyormuş yaHic ölçmedim canım
Bir iki gün bi ölç bakalım ne olacak tatlım inşallah Rabbim gönlümüzün muradını hayırlısı ile verirDuymustum ama hic aklima gelmedi ki canım
Insallah canım allahım insallah kucaklarimizi bu yaptigimiz herseyi bosa cikarmazBir iki gün bi ölç bakalım ne olacak tatlım inşallah Rabbim gönlümüzün muradını hayırlısı ile verir
36.7 cikti canımBir iki gün bi ölç bakalım ne olacak tatlım inşallah Rabbim gönlümüzün muradını hayırlısı ile verir
normal vücut ısısındasın demek ki. bilemedim arkadaşım sebebini.36.7 cikti canım
bu sabah ölçtün mü?36.7 cikti canım
36.6 cıktı bu sabahtabu sabah ölçtün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?