Beta HCG 2.46

Evet canım öyle yap erken gidince kese görünmüyor. Doktora gitmeden bide sağlık ocağına git istersen orada gebelik var de bütün tahlillerini yapsınlar bikaç güne tüm sonuçlar çıkar doktora gittiğinde hazır olmuş olur gösterirsin hemen özelde de yaptırabilirsin hepsini ama benim doktorum özelde o bile burada para verme sağlık ocağında yapıyorlar demişti göndermişti aaah ah haziranda doğacaktı ne güzel karnım burnumda olacaktı şimdi neyse hayırlısı ben de predictor early kullanıyorum da işte bikere pozitif çıktı ama negatife döndü sonra kanda kimyasal gebelikti muhtemelen testin de suçu yok yine de artık test yapmaktan korkar oldum İnşallah ben de hamiş olurum bu ay da birlikte takip ederiz canım ne güzel olur

Ah kuzum çok üzüldüm kanda da pozitif miydi o zamma peki benim kimyasal değildir demi erken diye düşüktür demi

Ah kuzum çok üzüldüm kanda da pozitif miydi o zamma peki benim kimyasal değildir demi erken diye düşüktür demi
Yok canım her zaman ihtimal var beta hcg düşük olmasıyla alakası yok ama kötü düşünme ben senin için güzel şeyler hissediyorum sağlıklı olucak inşallah merak etme ayrıca çok erken kan testi yaptırdın daha bat günü bile gelmedi düşük olcak tabiki anca yükselir

İnşallah sende haber verirsin en en yakın zamnada bu ay canım benim

M Maviiiiiiii nasılsın canım nasıl gidiyor
Kuzummmm yazamadım dün mesajını gördüm ama benim boğazım enfeksiyon oldu ve hep olur antibiyotik içmem gerekir normalde ondan korktum dün hasteneye gittik akşam kan da verdim. Antibiyotik içemiyorum doğal olarak gargara ve parol verdi ıhlamur içiyorum geçirmeye çalışıyoruz. Enfeksiyonum yüksek çıktı kanda boğazdaki iltihaptsn dolayı. Ben onu takmadım tabi korka korka beta HCG sonucunu bekledim. Hani demiştim ya bata beş gün varken kan baktırdım 10.64 çıktı ayın 20 sinde diye sonra dün 23 ünde 3 gün sonra baktırmis oldum 84 çıktı yani güzel galiba çünkü derler ya iki günde bir iki katına çıkar diye inşallah iyidir daha kadın doğuma bile gidemedim kese daha gözükmüyor diye

Evet canım güzel yükselmiş merak etme daha da yükselir inşallah çok geçmiş olsun hamilelikte vücut bebeği yabancı algılamasın diye bağışıklığı düşürüyormuş ondan böyle hastalıklar olabiliyor ablama da olmuştu onun da kronik hep boğazları kötü olur ateşi falan çıkar parol vermişlerdi ona da ama geçiyor elinde sonunda meyve falan ye vitamin al besinlerden. D vitamini içiyor musun benim doktorum d vitamini veriyor o da bağışıklığa iyi gelir bu ara pek dışarı çıkılmıyor koronadan güneş göremeyince de d vitamini düşebiliyor. Lekelenmen falan olmadı dimi kuzum?

Ya bebeğim lekelenmem falan hiç olmadı benim biliyor musun yarın adet günüm zaten tabi inşallah o olmaz zaten de benim yumurtalar gününden üç dirt gün sonra başlayan ve şu son 5.6 günde daha çok artan yumurtalıklarımda ağrım var belimde ağrım var böyle bir anda geliyor batma tarzında ama kasıkta değil onun üstünde yumurtaliklarimda gibi düşün ve karnım huzursuz şiş biraz galiba Bebek yerleşiyor korkuyorum da doğal olarak birşey yoktur inşallah diye ama hemen de gidip keseyi görmeden gelmeyeyim diyorum salı Çarşamba belki iyice yükselir kuzum inşallah

Yani bu belirtilerin var mı seninde herkeste farklı belirtiler oluyormuş herkes farklı birşey yazıyor ama benim belirtim net yani bir daha olsa ilerde böyle birşey test yapmadan anlarim hamile olduğumu ağrılarımdab batmalardan dolayı sen nasılsın var mı güzel haberler inşallah vardır inşallah sende yazarsın bana haber verirsin bu ay değerlendirdin mi yumurtlama gününü

Yerleşmeden dolayıdır ağrıların canım ben battan 6 gün sonra doktora gitmiştim keseyi görmüştük beta hcg değerim 4-5bindi o zaman muhtemelen çünkü doktordan iki gün sonra kan verdim 9bindi... Kesenin görünmesi değere bağlı oluyor heralde. Sen doktoruna ne zaman geleyim diye sordun mu? Ben mesaj atmıştım kan ver demişti değerimi söylemiştim ona göre gün belirlemiştik

Bugün ovulasyon testi biraz koyulaştı heralde yakında olacak günaşırı denemeye çalışıyoruz inşallah güzel haberi verebilirim kuzum daha birkaç hafta var

Kuzum kadın doğuma hiç gitmedim ki daha benn hep acilde verdim kan adet tarihim yarın zaten büyük ihtimal yarın 200 lerde sali günü 500 lerde perşembe battan 4 gün sonra 1000lerde olur galiba erken öğrendim ve adet sürem kısa ya ondan yükselmeye Zaman olmadı galiba daha ama üç günde baya yükselmiş yine ilk başta böyle oluyormuş senin baya güzel ilerlemiş masallah

Her hamilelik farklı oluyor canım önemli olan yükselme hızı ve normal aralıkta olması ki senin ikisine de uyuyor merak etme kendini kimseyle kıyaslayıp strese de sokma ben sadece değere göre doktora gidiliyor ya onu kastettim gittiğinde kese görünsün diye kadın doğuma daha önce hiç gitmedin miiii inanamıyoruuuum inşallah folikasit kullanıyorsundur hemen başla kullanmıyorsan eşini gönder alsın

Hadi bakalım inşallah haberlerini bekliyorum bu ikinci olacak o zaman senin
Canım yok benim bebeğim yok malesef bu dediğimin 8.hafta kalbi durdu bir kaybım var 1buçuk yıldır istiyorum 5 ay önce düşük oldu malesef söyledim sanıyordum...

Ben sana kıyamam kıyamammm çok üzüldüm ama inşallah bu ay sapa sağlam gelecek emin ol kalkma sakın beline yastık köy yarım saat ve duştan sonra dua et mutlaka sana bıraktım Allah im diye çok doğru söylüyorsun kıyaslamamiz lazım aslında herkesin farklı olurmuş. Kuzum ben geçen ay gittim ya hani kaset testlerim silik çıktı beta HCG 2.46 çıktı adetim üç gün gecikti doktorda aldım soluğu maalesef gittiğim gün adet oldum o ksdsr stres olmuşum ki ah Geçen ay üstten alttan muayene etti hiç bir sorun yok dedi Folik asit başla Bebek düşünüyorsan dedi ve geçen ay başladığım için bu ikinci ayım yine aynı doktora hamiş olarak gideceğim inşallah bu sefer ama işte keseyi göreyim diyorum gitmişken

Oh iyi bari canım çok korktum folikasit kullanmıyorsun diye çok önemli çünkü aynı doktora gideceksen numarası varsa sorabilirsin aslında ben geçen ay gelmiştim bu ay tekrar denedik bu şekilde çıktı değerlerim ne zaman gelsem kese görünür diyebilirsin onlar alışkın oluyor iki ayda gebelik elde etmeniz ne kadar güzel canım çevremde hiç görmüyorum böyle maşşallah

Yok yok canım benim geçen ay gebelik yoktuuu o beş liralık kaset testler yanlış çıkmış beta hiç beşi geçmedi ve stresten adetim gecikmisti aynen kuzum başladım ilaca bakalım hayırlısi senden de gelsin güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…