- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
- 28
- Konu Sahibi Maviiiiiiii
-
Canım testin fotosunu da at istersen... Geç döllenme olmuş olabilir mi? Yumurtlama takibi yapmış mıydın? Yarın sabah birdaha yap ilk idrarla koyulaşmışsa tekrar kan ver en iyi öyle anlaşılıyor. Geçen ay bana da böyle oldu sonra leke oldu ve adet oldum ama daha yoğun ağrılı ve uzun sürdü... Benim kimyasal gebelikti muhtemelen ama sen adet olmadıysan hala bir umut var
Canım inşallah peki görüntü atmıştım görülebiliyor muİnşallah gebesinizdir
Hayır canım atamamışsın dosya ekleden yapcaksınCanım inşallah peki görüntü atmıştım görülebiliyor mu
Teste göre var yarın bidaha kan verin
Teste göre var yarın bidaha kan
Yarın kesin vereceğim ama işte 2.46 olup yükselen var mı acaba çok korkuyorum ilk defa da çizgi çıktığı için umutluyumTeste göre var yarın bidaha kan verin
Canım bariz çizgi var bence gebesin sonuçta sadece leke olmuş yani idrarda çıkıp sonra kanda çıkmama durumu ilginç olmuş tabi normalde tam tersi olması lazım bende böyle olunca kimyasal gebelik oldu ama inşallah bebiş geliyordurYarın kesin vereceğim ama işte 2.46 olup yükselen var mı acaba çok korkuyorum ilk defa da çizgi çıktığı için umutluyum
Canım bilmiyorum ama lekelenmem var ve yumurtlama olması adeti geciktirmez diye düşünüyorumCanım bariz çizgi var bence gebesin sonuçta sadece leke olmuş yani idrarda çıkıp sonra kanda çıkmama durumu ilginç olmuş tabi normalde tam tersi olması lazım bende böyle olunca kimyasal gebelik oldu ama inşallah bebiş geliyorduryarın hemen kan testi yaptır bu arada tekrar yumurtlama olmuş olabilir mi bazen yumurtlama da bu idrar testlerini pozitif çıkarabiliyor demişti doktor hatta hamileyken de yumurtlama testleri pozitif çıkıyor
Canım bilmiyorum ama lekelenmem var ve yumurtlama olması adeti geciktirmez diye düşünüyorumCanım bariz çizgi var bence gebesin sonuçta sadece leke olmuş yani idrarda çıkıp sonra kanda çıkmama durumu ilginç olmuş tabi normalde tam tersi olması lazım bende böyle olunca kimyasal gebelik oldu ama inşallah bebiş geliyorduryarın hemen kan testi yaptır bu arada tekrar yumurtlama olmuş olabilir mi bazen yumurtlama da bu idrar testlerini pozitif çıkarabiliyor demişti doktor hatta hamileyken de yumurtlama testleri pozitif çıkıyor
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinCanım bariz çizgi var bence gebesin sonuçta sadece leke olmuş yani idrarda çıkıp sonra kanda çıkmama durumu ilginç olmuş tabi normalde tam tersi olması lazım bende böyle olunca kimyasal gebelik oldu ama inşallah bebiş geliyorduryarın hemen kan testi yaptır bu arada tekrar yumurtlama olmuş olabilir mi bazen yumurtlama da bu idrar testlerini pozitif çıkarabiliyor demişti doktor hatta hamileyken de yumurtlama testleri pozitif çıkıyor
Tam tersi canım yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olur adeti geciktirir tabii ki... Mesela 2 kere yumurtladın diyelim 2.ye göre 14 gün sonra adet oluyorsun. Lekelenme olması değişik geldi bana da yumurtlamada leke olmaz yerleşme falan mı diye de düşündümCanım bilmiyorum ama lekelenmem var ve yumurtlama olması adeti geciktirmez diye düşünüyorumdün adet olmam gerekiyordu işte ama hiç kimsenin başına gelmedi mi acaba böyle bir durum
Bir de bişey daha dicem canım dün adet olmam gerekiyordu diye neye göre söylüyorsun bu durum bazı aylar değişebilir özellikle gebelik düşünenlerde stresten adet düzeni bozulabiliyor bunu çok gördüm. Yumurtlamanı takip etmediysen ille şu gün adet olacam diye bir şey yok çünkü geç yada erken yumurtlama olabilir ona göre adet olacağın gün belli olur dediğim gibi 14 gün sonra yani. Ben sana bende adet düzensizliği olduğu ve sürekli yumurtlama takibi yaptığım için bunu söylüyorum tecrübeyle sabit ve doktorun dedikleriyle tabikiCanım bilmiyorum ama lekelenmem var ve yumurtlama olması adeti geciktirmez diye düşünüyorumdün adet olmam gerekiyordu işte ama hiç kimsenin başına gelmedi mi acaba böyle bir duru
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Benim hep üç haftada bir olurdu canım ilk defa olmadim bugün adetimin üçüncü günü takvimde ama ilk defa gecikti bugün kan testi verdim tekrar sonuç bekliyorum dua edin lütfen inşallah yükselmiştir çünkü iki testimde silik iki çizgi çıktı ve olmadım bugun lekelenmem hiç yokBir de bişey daha dicem canım dün adet olmam gerekiyordu diye neye göre söylüyorsun bu durum bazı aylar değişebilir özellikle gebelik düşünenlerde stresten adet düzeni bozulabiliyor bunu çok gördüm. Yumurtlamanı takip etmediysen ille şu gün adet olacam diye bir şey yok çünkü geç yada erken yumurtlama olabilir ona göre adet olacağın gün belli olur dediğim gibi 14 gün sonra yani. Ben sana bende adet düzensizliği olduğu ve sürekli yumurtlama takibi yaptığım için bunu söylüyorum tecrübeyle sabit ve doktorun dedikleriyle tabikiinşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize kavuşalım
Hadi hayırlısı inşallahBenim hep üç haftada bir olurdu canım ilk defa olmadim bugün adetimin üçüncü günü takvimde ama ilk defa gecikti bugün kan testi verdim tekrar sonuç bekliyorum dua edin lütfen inşallah yükselmiştir çünkü iki testimde silik iki çizgi çıktı ve olmadım bugun lekelenmem hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?