• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık beta hcg 2.35 lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testi yaptırdım2canım291 çıktı düşük mü değer
hayır tatlım gayet güzel artmıs..baķ gör düzenli bi sekilde artacak insalah. sen de benim gibi coook erken tespit ettin..insanlar hamileliklerinden süphe ediyo ama günleri 10 gün falan gecmis oluyor bi ölcturuyolar 400-500.. yane beta 2 de tespit edince yükselmesini beklemek zaman aliyor..ben de cift cizgi bile cok gec cıkmistı.

merhabalar...bir süredir forumları okuyorum ama kendi problemimi size danışmak icin üyeliğin vakti geldi:KK66:
1 yıllık evliyim artık Allah kısmet ederse cocuk istiyoruz. Bu ay 8 gün reglim gecikti. Eczaneden alınan testlerde negatif cikti. Bugun ultrasyonla baktı doktor. Rahim duvarın cok kalınlasmıs ama icinde kese göremedim dedi. Bi de sag yumurtalikta 3milim kist var ama onemli bir sey degil muhtemelen regl ile söner dedi. Yine de bi beta testi istedi. Sonucum 2.35 cikti
Evet 5 ten kücük ama Alla alla neden 0 cıkmamis ki cuma gel bakalım artacak mı dedi ve cuma günu diger hormonlarima da bakılacak cünkü aç gitmemistim bilmiyordum ac bakildigini
;( farkinda olmadan okadar istemisim ki meger öglenden beri agliyorum..sizce hamile olma ihtimalim olabilir mi;( benzer durumu yasayanlar varsa bi yorum yapar misiniz tesekkurler simdiden:silah:
Hamile misin CAnım basıl gidio

hayır tatlım gayet güzel artmıs..baķ gör düzenli bi sekilde artacak insalah. sen de benim gibi coook erken tespit ettin..insanlar hamileliklerinden süphe ediyo ama günleri 10 gün falan gecmis oluyor bi ölcturuyolar 400-500.. yane beta 2 de tespit edince yükselmesini beklemek zaman aliyor..ben de cift cizgi bile cok gec cıkmistı.
Bugün tekrar kan verdimbcanım bakalım kaç çıkıcak 2 buçukta sonuç alıcam inşallah güzel çıkar ya

Kızlar 2 Aralık’ta çatlatma iğnesi oldum yani 18 gün oldu üstünden adetim 4 gün gecikti dün doktorum kan testi istedi 8.5 çıktı 2 gün sonra yine ver dedi benim umudum hiç yok ama yükselme ihtimali var mı değer çok düşük çünkü geç dillenme de olabilir ilacın etkisi de olabilir dedi :110:

Kızlar 2 Aralık’ta çatlatma iğnesi oldum yani 18 gün oldu üstünden adetim 4 gün gecikti dün doktorum kan testi istedi 8.5 çıktı 2 gün sonra yine ver dedi benim umudum hiç yok ama yükselme ihtimali var mı değer çok düşük çünkü geç dillenme de olabilir ilacın etkisi de olabilir dedi :110:
Benim adetten 1 hafta falan önce 2.61 çıktı adetim gecikti 291 çıktı ki doktorum vajinal muayenede rahmin adete hazırlanıyor demişti

Back