• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık beta hcg 2.35 lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bir sorum olacak benimde adete 3 gün kala 0.29 cıktı kan testim fakat 4 gün geçti şuan halla adet olmadım günün hiç şaşırmaz çıkarmı bilemedim

Valla benim reglim geçmişti bile gerçi düzensiz olur hep ama o aralar 35 günde oluyordum. Olmadım. Bi gece kaza yaptık röntgen çekmeleri lazımdı. Hamileyim ben dedim. Kan aldılar hcg 0.19 imkansız dediler. Biliyorum ben hamileyim dedim. 4 gün sonra test yaptım çok silik 2.cizgi cıktı. Hcg 14 küsür olmuştu bile. Kimyasal oldu gerçi.. Allah kalbine göre versin. En iyisi adet geçince test yapmak ama bilirim; dayanamıyor insan ..

Merhaba bişe soracam, adetime 10 gün var kasık ağrılarım var ve ara ara ateş basıyor mide bulantısı oluyor şüphelendim acaba çıkarmı dedim kan testi yaptırdım ilk defa 2.0 çıktı acaba yükselirmi sonuç :KK43:

merhabalar...bir süredir forumları okuyorum ama kendi problemimi size danışmak icin üyeliğin vakti geldi:KK66:
1 yıllık evliyim artık Allah kısmet ederse cocuk istiyoruz. Bu ay 8 gün reglim gecikti. Eczaneden alınan testlerde negatif cikti. Bugun ultrasyonla baktı doktor. Rahim duvarın cok kalınlasmıs ama icinde kese göremedim dedi. Bi de sag yumurtalikta 3milim kist var ama onemli bir sey degil muhtemelen regl ile söner dedi. Yine de bi beta testi istedi. Sonucum 2.35 cikti
Evet 5 ten kücük ama Alla alla neden 0 cıkmamis ki cuma gel bakalım artacak mı dedi ve cuma günu diger hormonlarima da bakılacak cünkü aç gitmemistim bilmiyordum ac bakildigini
;( farkinda olmadan okadar istemisim ki meger öglenden beri agliyorum..sizce hamile olma ihtimalim olabilir mi;( benzer durumu yasayanlar varsa bi yorum yapar misiniz tesekkurler simdiden:silah:

sonucunu bildirmemişsin canım inşallah hamılesındır.

4 yıllık evliyim evlendiğimiz Günden belli istiyoruz ama olmadı bu zamana kadar hiç geçikme olmadı ama bu ay adetim 5 gün geçti kan testi 2.0 çıktı negatif dedi bir hafta sonra olmazsan bakarız dedi hala olmadım bnm için bir umut varmıdır?

merhabalar...bir süredir forumları okuyorum ama kendi problemimi size danışmak icin üyeliğin vakti geldi:KK66:
1 yıllık evliyim artık Allah kısmet ederse cocuk istiyoruz. Bu ay 8 gün reglim gecikti. Eczaneden alınan testlerde negatif cikti. Bugun ultrasyonla baktı doktor. Rahim duvarın cok kalınlasmıs ama icinde kese göremedim dedi. Bi de sag yumurtalikta 3milim kist var ama onemli bir sey degil muhtemelen regl ile söner dedi. Yine de bi beta testi istedi. Sonucum 2.35 cikti
Evet 5 ten kücük ama Alla alla neden 0 cıkmamis ki cuma gel bakalım artacak mı dedi ve cuma günu diger hormonlarima da bakılacak cünkü aç gitmemistim bilmiyordum ac bakildigini
;( farkinda olmadan okadar istemisim ki meger öglenden beri agliyorum..sizce hamile olma ihtimalim olabilir mi;( benzer durumu yasayanlar varsa bi yorum yapar misiniz tesekkurler simdiden:silah:
Mrb belki yükselir canım :)

Hayırlı olsun inşallah bende adetten 1 hafta önce beta baktırdım 2.61 cıktı adetim gecikti 1 gün göğüslerim de aşırı şişti ve acır hale geldi sende de adet sancıaı falan oldu mu acaba
evet hem de nasıl..ben kesin regl olcam diyodum kasıklarım falan cok agriyodu tıpkı adet sanciwi gibi..insallah hayirlisiyla seninki de olur canim

Betanin nu degerlerde cikmasi olağan birsey cok umitlenme benimde her ay byle cikiyr ama gebelik olmadi hic insalllah senin vardir ama olmazsa uzulme dye ilk olumsuza alistir kendini

Eklentiler

• IMG-20171218-WA0002.jpeg
    IMG-20171218-WA0002.jpeg
    23,3 KB · Görüntüleme: 103
Back