Gebeliğe Hazırlık beta hcg 2.35 lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meselafulyaolsunmu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
485
483
103
merhabalar...bir süredir forumları okuyorum ama kendi problemimi size danışmak icin üyeliğin vakti geldi
1 yıllık evliyim artık Allah kısmet ederse cocuk istiyoruz. Bu ay 8 gün reglim gecikti. Eczaneden alınan testlerde negatif cikti. Bugun ultrasyonla baktı doktor. Rahim duvarın cok kalınlasmıs ama icinde kese göremedim dedi. Bi de sag yumurtalikta 3milim kist var ama onemli bir sey degil muhtemelen regl ile söner dedi. Yine de bi beta testi istedi. Sonucum 2.35 cikti
Evet 5 ten kücük ama Alla alla neden 0 cıkmamis ki cuma gel bakalım artacak mı dedi ve cuma günu diger hormonlarima da bakılacak cünkü aç gitmemistim bilmiyordum ac bakildigini
;( farkinda olmadan okadar istemisim ki meger öglenden beri agliyorum..sizce hamile olma ihtimalim olabilir mi;( benzer durumu yasayanlar varsa bi yorum yapar misiniz tesekkurler simdiden

Cnm kesin bisy diyemem ama belki geç döllenme olabilir ondan gecikme yapmıştır adetin iyi dusun iyi olsun bol bol dua et

Çok umutlanma akışına bırak. Benim 0.14 iken 4 gün sonra 14 oldu ama bu demek değil ki aynısı sana da olur. Umut üzüyor insanı bu yüzden umutlanma dedim. Amacım üzmek değil yani. Biliyorum bu zor bi süreç, Allah kalbine göre versin inşallah

Kimyasal da olabilir

evet en acıtanı ümit etmek...sizinki muhtesem bir artıs olmuş keske hayırlısıyla benim de öyle olsa

Bhcg 2 gün arayla 2 katı ve fazlası çıkmalı. İnşallah hamilesindir. Olumlu düşün kendini strese sokma derimkimyasal gebelikte hemen herkesin başına geliyor. olaki kimyasal çıkarsa bile sıkma canını. bu ay olmaz gelecek ay olur Allah gönlüne göre versin:)

Amin canım..bir sey sorucam kimyasal gebelikte kurtaj mi olunuyor kese falan da goremedi de...hic bilmiyorum nedir diye;(

ben geçen yıl yaşamıştım kimyasal gebelik. keseyi göremedik değerim 21 di. kendi kendine vücut atıyor. doktor müdahale etmedi. Geç döllenmeden dolayı da değerin düşük olabilir. kürtajı yapabilmesi için kese olmalı kürtaj yapsa doktor neyi alacak

yarın icin cok heyecanlıyım..bi de bhcg degerim yükseliyormusss doktor bakıyomus aaaa kese burdaymısss hayaller hayallerrrr her séyin en hayırlısı neyse o olur insallah

betahcg 22.79 a yükselmisssss..hamile olabilirsin dedi ama bu asamada kesin bisi yok yine kese gorunmez en az 600 700 olmali dedi..1 hafta daha bekleyip tekrar test yapcaz..Insallah hayirlisi ile saglikla hamileyimdir ;( kizlar benzer sey yasayan var mi ne dusunuyosunuz?

canımm benimde adetten 10 gün önce <1.20 çıktı doktor işaretledi adetini beklebakalım dedi. insan umutla bekliyor gerçkten umarımm hamileliğin normal seyrinde devam eder. Allah isteyen herkese nasip etsin

çok sevindim senin adına maşallah. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende kese 1000 küsürde görünmüştü. bu değerlerin 2 günde 2 katı ve fazlası artması çok önemli. herkesin bünyesi farklı en geç bu salı değil diğer salı kesinleşmiş olur .İnşallah hayırlı hamilelik haberini alırız:)

Merhaba bir sorum olacak benimde adete 3 gün kala 0.29 cıktı kan testim fakat 4 gün geçti şuan halla adet olmadım günün hiç şaşırmaz çıkarmı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…