- 13 Eylül 2017
- 485
- 483
- 103
- Konu Sahibi meselafulyaolsunmu
-
Cnm kesin bisy diyemem ama belki geç döllenme olabilir ondan gecikme yapmıştır adetin iyi dusun iyi olsun bol bol dua etmerhabalar...bir süredir forumları okuyorum ama kendi problemimi size danışmak icin üyeliğin vakti geldi
1 yıllık evliyim artık Allah kısmet ederse cocuk istiyoruz. Bu ay 8 gün reglim gecikti. Eczaneden alınan testlerde negatif cikti. Bugun ultrasyonla baktı doktor. Rahim duvarın cok kalınlasmıs ama icinde kese göremedim dedi. Bi de sag yumurtalikta 3milim kist var ama onemli bir sey degil muhtemelen regl ile söner dedi. Yine de bi beta testi istedi. Sonucum 2.35 cikti
Evet 5 ten kücük ama Alla alla neden 0 cıkmamis ki cuma gel bakalım artacak mı dedi ve cuma günu diger hormonlarima da bakılacak cünkü aç gitmemistim bilmiyordum ac bakildigini
;( farkinda olmadan okadar istemisim ki meger öglenden beri agliyorum..sizce hamile olma ihtimalim olabilir mi;( benzer durumu yasayanlar varsa bi yorum yapar misiniz tesekkurler simdiden
merhabalar...bir süredir forumları okuyorum ama kendi problemimi size danışmak icin üyeliğin vakti geldi
1 yıllık evliyim artık Allah kısmet ederse cocuk istiyoruz. Bu ay 8 gün reglim gecikti. Eczaneden alınan testlerde negatif cikti. Bugun ultrasyonla baktı doktor. Rahim duvarın cok kalınlasmıs ama icinde kese göremedim dedi. Bi de sag yumurtalikta 3milim kist var ama onemli bir sey degil muhtemelen regl ile söner dedi. Yine de bi beta testi istedi. Sonucum 2.35 cikti
Evet 5 ten kücük ama Alla alla neden 0 cıkmamis ki cuma gel bakalım artacak mı dedi ve cuma günu diger hormonlarima da bakılacak cünkü aç gitmemistim bilmiyordum ac bakildigini
;( farkinda olmadan okadar istemisim ki meger öglenden beri agliyorum..sizce hamile olma ihtimalim olabilir mi;( benzer durumu yasayanlar varsa bi yorum yapar misiniz tesekkurler simdiden
Kimyasal da olabilirmerhabalar...bir süredir forumları okuyorum ama kendi problemimi size danışmak icin üyeliğin vakti geldi
evet en acıtanı ümit etmek...sizinki muhtesem bir artıs olmuş keske hayırlısıyla benim de öyle olsaÇok umutlanma akışına bırak. Benim 0.14 iken 4 gün sonra 14 oldu ama bu demek değil ki aynısı sana da olur. Umut üzüyor insanı bu yüzden umutlanma dedim. Amacım üzmek değil yani. Biliyorum bu zor bi süreç, Allah kalbine göre versin inşallah
Benimkinin sonu kimyasalla bitti ne yazık ki. Allah inşallah sana nasip ederevet en acıtanı ümit etmek...sizinki muhtesem bir artıs olmuş keske hayırlısıyla benim de öyle olsa
Amin canım..bir sey sorucam kimyasal gebelikte kurtaj mi olunuyor kese falan da goremedi de...hic bilmiyorum nedir diye;(Bhcg 2 gün arayla 2 katı ve fazlası çıkmalı. İnşallah hamilesindir. Olumlu düşün kendini strese sokma derimkimyasal gebelikte hemen herkesin başına geliyor. olaki kimyasal çıkarsa bile sıkma canını. bu ay olmaz gelecek ay olur Allah gönlüne göre versin:)
insallah canım..242 de görmesi cok iyiymis bakalim haftaya cumartesiye kadar yükselir insallah ama tabi bebek varsa yükselsin hayırlisıylaMaşallah inşallah daha da artar bu arada ben 242 de gördüm keseyi değişiyor yani
Merhaba bir sorum olacak benimde adete 3 gün kala 0.29 cıktı kan testim fakat 4 gün geçti şuan halla adet olmadım günün hiç şaşırmaz çıkarmı bilemedimÇok umutlanma akışına bırak. Benim 0.14 iken 4 gün sonra 14 oldu ama bu demek değil ki aynısı sana da olur. Umut üzüyor insanı bu yüzden umutlanma dedim. Amacım üzmek değil yani. Biliyorum bu zor bi süreç, Allah kalbine göre versin inşallah
Yarın bi kan verin ya da bugün nöbetçi eczane bulup idrar testi yapınMerhaba bir sorum olacak benimde adete 3 gün kala 0.29 cıktı kan testim fakat 4 gün geçti şuan halla adet olmadım günün hiç şaşırmaz çıkarmı bilemedim
Yarın bi kan verin ya da bugün nöbetçi eczane bulup idrar testi yapınMerhaba bir sorum olacak benimde adete 3 gün kala 0.29 cıktı kan testim fakat 4 gün geçti şuan halla adet olmadım günün hiç şaşırmaz çıkarmı bilemedim
Idrarda dün çıkmadı negatif klomen kullanmıştım ondanmi gecikti bilmiyorimYarın bi kan verin ya da bugün nöbetçi eczane bulup idrar testi yapın
Idrarda dün çıkmadı negatif klomen kullanmıştım ondanmi gecikti bilmiyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?