- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi eceninannesiii1010
Evet canım ama kimyasal olmuş sanırım. O yüzden sende regl geçmeden yapma. Sonradan daha çok üzülürdün Allah korusunsonucu benimle aynı ayni gun kala ve aynı değer 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ama kimyasal olmuş sanırım. O yüzden sende regl geçmeden yapma. Sonradan daha çok üzülürdün Allah korusunsonucu benimle aynı ayni gun kala ve aynı değer 3
son durum ne canimyapmadım bu gece kanama başlayınca umudum kalmadı
gebelik var canim hayirli olsunKizlar merhaba ben bu ay catlatma ignesi yaltim bugun 16.ci gun ve kab testi yaptim 58.00 cikti sizce gebelik varmidir yoksa ilacin etkisimidir yardimci olur msnz
Canım göğüslerde damarlaşma varmı yada 1 tanede olabilir ben hamile olduğumu hep öyle anlıyorum adetime 1 hafta kala belli oluyor iki hamileliğimide öyle anladımayy inşaallah yaaa nolur lütfenbelirtiler hala devam ediyor kasıklarımda batma bulantı göğüsleri mde hassasiyet sık idrar cıkma belım agrıyo kremsı akıntım var inşaallah vardır bebiş
Insallah vardir canin yukselms bekle bi kac gunn allah im insallah hadimeraba canimmm sendeki haberler ne durumda bende 8 gün kala kan da bu şekilde ciktiEki Görüntüle 2301249
Bu ay ayri kaldik canim yumurtlamaya yetisemeyz esimle baska sehirlerdeyz duabedin gec yunurtlayayim olmassa bu ayda onumizdeki ay asilamameraba canimmm sendeki haberler ne durumda bende 8 gün kala kan da bu şekilde ciktiEki Görüntüle 2301249
Sonuç nedir acaba okudum hepsini ama kaçırdım sanırımmerhaba kadınlar kulübü uyelerı bız esımle tamda kurban bayramı nın arıfe günü bebege karar verdık SATım 29.07.2019. gun asırı ılıskıde bulunduk. dun aksam aşırı bulantı ve kasık agrısıyla acile gttım. goguslerımde hassasiyet te baya var. kan ve ıdrar testı yapıldı her zaman 0.2 cıkan degerım dun<2.30 çıktı acaba varmıdır boyle olupta degerı yukselen oldu mu
ben o zmn evet hamileydim adetım gecikince öğrendim. ama bebeğimin 10+6da kalbı durdu 6kasımda kurtaj oldum. dun öğrendim tekrar hamıleyımsonucunuz ne çıktı, ben de bugün yaptırdım ben de 5,4 çıktı dr erken gelmişsinz adetten sonra tekrar bakalım dedi
Durumunuz ne oldu benimde 2.30 cikti bugunBenim adetime 15 gun varken 2.20 cikti aradan 4 gun gecti tekrar kan verdim 2.30 noluyor anlamadim
Hamile degilimDurumunuz ne oldu benimde 2.30 cikti bugun
Merhaba bende şu an aynı durumdayim benim de 2.20 çıktı adetime 15 gün var siz de durum nedir gebelik var mi ve idrar testi yaptınız mı bende yapıp yapmamakta kararsızım yardımcı olursanız sevinirimBenim de 2.30 çıktı daha adetime 15 gün var emin olamıyorum