• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg <2.30 cıktı yukselme şansı var mı😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba ben bu ay catlatma ignesi yaltim bugun 16.ci gun ve kab testi yaptim 58.00 cikti sizce gebelik varmidir yoksa ilacin etkisimidir yardimci olur msnz

ayy inşaallah yaaa nolur lütfen😫🙏🙏belirtiler hala devam ediyor kasıklarımda batma bulantı göğüsleri mde hassasiyet sık idrar cıkma belım agrıyo kremsı akıntım var inşaallah vardır bebiş 👶
Canım göğüslerde damarlaşma varmı yada 1 tanede olabilir ben hamile olduğumu hep öyle anlıyorum adetime 1 hafta kala belli oluyor iki hamileliğimide öyle anladım

merhaba kadınlar kulübü uyelerı bız esımle tamda kurban bayramı nın arıfe günü bebege karar verdık SATım 29.07.2019. gun asırı ılıskıde bulunduk. dun aksam aşırı bulantı ve kasık agrısıyla acile gttım. goguslerımde hassasiyet te baya var. kan ve ıdrar testı yapıldı her zaman 0.2 cıkan degerım dun<2.30 çıktı acaba varmıdır boyle olupta degerı yukselen oldu mu😞
Sonuç nedir acaba okudum hepsini ama kaçırdım sanırım 🙏🏻

Merhaba iyi aksamlar kızlar aranıza yeni katıldım lütfen yardım edin bana. Adetime 7 gün var kasıklarımda 6-7 gündür batma oluyor aık sık tuvalete çıkıyorum belim çok ağrıyor aksam uyuyamıyorum sabah uyandığım ilk saatlerde mide bulantım oluyor dayanmadım bugün kan testi yaptım beta-hCG değerim 2.30 çıktı sizce değerim yükselir mi kadın doğuma gitmem gerekiyor mu yoksa adet günümü mü bekleyeyim

Back