- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
- Konu Sahibi eceninannesiii1010
kan ve idrar testi yapildi yazmissiniz oyuzden sordumdaha BAT a 1 haftam var test yapmadm kasık agrısı ve bulantıyla acıle gttım o zmn beta hcg testi yaptı doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan ve idrar testi yapildi yazmissiniz oyuzden sordumdaha BAT a 1 haftam var test yapmadm kasık agrısı ve bulantıyla acıle gttım o zmn beta hcg testi yaptı doktor
idrar testi enfeksiyon var mı dıye yapıldı ama oda temız cıktıkan ve idrar testi yapildi yazmissiniz oyuzden sordum
Benim adetime 4 gün kala 0.1 çıktı adet günümde 14.9 du sonra yükselerek devam ettimerhaba kadınlar kulübü uyelerı bız esımle tamda kurban bayramı nın arıfe günü bebege karar verdık SATım 29.07.2019. gun asırı ılıskıde bulunduk. dun aksam aşırı bulantı ve kasık agrısıyla acile gttım. goguslerımde hassasiyet te baya var. kan ve ıdrar testı yapıldı her zaman 0.2 cıkan degerım dun<2.30 çıktı acaba varmıdır boyle olupta degerı yukselen oldu mu
ayy inşaallah yaaa nolur lütfenbelirtiler hala devam ediyor kasıklarımda batma bulantı göğüsleri mde hassasiyet sık idrar cıkma belım agrıyo kremsı akıntım var inşaallah vardır bebişBenim adetime 4 gün kala 0.1 çıktı adet günümde 14.9 du sonra yükselerek devam etti
Yeni döllenme olmuş olabilir. Adet gününüzü bekleyip tekrar bir test yaptırın kesin sonuç belli olur. Bişey söylemek için çok erken hamile olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de bu değerle
2nin ustunde ckmis canim yukselme sansi var insallah vardir
@SumeyyeKk kuzu seninkide ilk başta böykr birşey değil miydi??
bende 30 temmuzda regl oldum klomen kullanip dr gitmeden gum asiri iliski oldu 1gun var aramizda bende cok merak ediyorum bence sizin gebelik var gibi daha 1hafta var ve deger 2cok yeni olmali hayirlisi olsum darisi basima
Benim adetime 4 gün kala 0.1 çıktı adet günümde 14.9 du sonra yükselerek devam etti
Yaaaa kimyasal olabiliradetıme 5 gun kala sabaha karsı koyu kırmızı kanamam basladı bu da neyın nesı yaaa
meraba canimmm sendeki haberler ne durumda bende 8 gün kala kan da bu şekilde cikti2nin ustunde ckmis canim yukselme sansi var insallah vardir
adet gunumuzun arasinda 1 gün var ve bende tesadüf eseri kan verdim 8 gün varken regle bu şekilde ciktimerhaba kadınlar kulübü uyelerı bız esımle tamda kurban bayramı nın arıfe günü bebege karar verdık SATım 29.07.2019. gun asırı ılıskıde bulunduk. dun aksam aşırı bulantı ve kasık agrısıyla acile gttım. goguslerımde hassasiyet te baya var. kan ve ıdrar testı yapıldı her zaman 0.2 cıkan degerım dun<2.30 çıktı acaba varmıdır boyle olupta degerı yukselen oldu mu
benimde bir hafta vardı 3.07 çıktı hala baktirmadim yarın test yapacagim ayyy bende hamileyimdirEvet canim tam bir hafta varken degerim 3 cikmisti sonra bidaha 2 gun kala baktirdim biraz sabret bakalim insallah sende pozitifsonuc alirsin
sonucu benimle aynı ayni gun kala ve aynı değer 3eceninannesiii1010 canım bak dediğim gibiymiş arkadaşınki.
Kendiniz test yaptınız mı pekiamın ınsallah cok istiyorum guzel dıleklerınız ıcın teşekkürler
yapmadım bu gece kanama başlayınca umudum kalmadıKendiniz test yaptınız mı peki
yani belki yerleşme kanamasi olamazmi fazlalstimiyapmadım bu gece kanama başlayınca umudum kalmadı
sabahtan beri devam ediyor ara arayani belki yerleşme kanamasi olamazmi fazlalstimi
Hayırlısı olsun bende merak etmiştim hiç umudum olmamasına rağmen yinede test yaptım negatifyapmadım bu gece kanama başlayınca umudum kalmadı
bu ay nasip değilmiş 1.yı veren Rabbim ıkıncıyıde verir insallahHayırlısı olsun bende merak etmiştim hiç umudum olmamasına rağmen yinede test yaptım negatif