- 22 Ağustos 2019
- 204
- 83
- 98
- 28
- Konu Sahibi eceninannesiii1010
-
hayr 1 hafta var ama hıc boyle olmuyodu kasıklarımda batma bulantı sık ıdrar goguslerde hassasiyet hepsı varAdetiniz gecikti mi
Yeni döllenme olmuş olabilir. Adet gününüzü bekleyip tekrar bir test yaptırın kesin sonuç belli olur. Bişey söylemek için çok erken hamile olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de bu değerleAdetiniz gecikti mi
ınsallah vardır2nin ustunde ckmis canim yukselme sansi var insallah vardir
Sınır 5 olduğu için 5ten küçük anlamına geliyordurınsallah vardırama bastakı < işaret ne anlama geliyor o zman
5 ten kucuk ya kucuk isareti su anda negatif degerin yukselme ihtimali var adetine de 1 hafta varmishayr 1 hafta var ama hıc boyle olmuyodu kasıklarımda batma bulantı sık ıdrar goguslerde hassasiyet hepsı var
inşallah vardr lütfenSınır 5 olduğu için 5ten küçük anlamına geliyordur
amın5 ten kucuk ya kucuk isareti su anda negatif degerin yukselme ihtimali var adetine de 1 hafta varmis
Bekle sabrin sonu selametv
İnşallah vardırinşallah vardr lütfen
nasıl yanı anlamadimS SiriusBlackK kuzu seninkide ilk başta böykr birşey değil miydi??
Canım sanırım sümeyye arkadaşımızın da senin gibi regl öncesin 2 li yada 1 li bir değerdi yanlış hatırlamıyorsam. Çok şükür regl geçince hamile olduğunu öğrenmişti. Tam emin olamadığım için ona sorayım dedimnasıl yanı anlamadim
ınsallah cevap verırde ıcıme bı umut dogarCanım sanırım sümeyye arkadaşımızın da senin gibi regl öncesin 2 li yada 1 li bir değerdi yanlış hatırlamıyorsam. Çok şükür regl geçince hamile olduğunu öğrenmişti. Tam emin olamadığım için ona sorayım dediminşallah doğru hatırlıyorumdur ve seninde yeni döllendiği için böyle çıkmıştır
ınsallah cevap verırde ıcıme bı umut dogarCanım sanırım sümeyye arkadaşımızın da senin gibi regl öncesin 2 li yada 1 li bir değerdi yanlış hatırlamıyorsam. Çok şükür regl geçince hamile olduğunu öğrenmişti. Tam emin olamadığım için ona sorayım dediminşallah doğru hatırlıyorumdur ve seninde yeni döllendiği için böyle çıkmıştır
İnşallah kuzumınsallah cevap verırde ıcıme bı umut dogar
ınsallah cevap verırde ıcıme bı umut dogar
Evet canim tam bir hafta varken degerim 3 cikmistiİnşallah kuzum
idrar testinde 2.cizgi varmiydimerhaba kadınlar kulübü uyelerı bız esımle tamda kurban bayramı nın arıfe günü bebege karar verdık SATım 29.07.2019. gun asırı ılıskıde bulunduk. dun aksam aşırı bulantı ve kasık agrısıyla acile gttım. goguslerımde hassasiyet te baya var. kan ve ıdrar testı yapıldı her zaman 0.2 cıkan degerım dun<2.30 çıktı acaba varmıdır boyle olupta degerı yukselen oldu mu
daha BAT a 1 haftam var test yapmadm kasık agrısı ve bulantıyla acıle gttım o zmn beta hcg testi yaptı doktoridrar testinde 2.cizgi varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?