Canım benmde aynı 6 ekim bat 4 ekimde 14.5 çıktı bugün yine verdim bekliyorum sonucumu önemli olan değerin azlığı çokluğu değil sağlıklı artmasıMerhaba kızlar,
Geçen ay betam 20 idi 2 gün sonra yeterli artmayıp 30 olmuştu ve kimyasal gebelikmiş, reglm o sebeple 4 gün gecikmişti. 4 gün sonunda regl oldum beta hcgler sıfırlandı.
Bu ay da sat 9 eylül, bat 6 ekim. Bugün regl olmayınca kanda baktırdım 15 çıktı şükür.
Fakat tedirginim yine kimyasal mı diye. 1 gün gecikmesiyle 15 az mı acaba. Böyle olup düzene giren var mı?
Belirtiler aynı regl olcakmış gibi. Kasığı geçtim kalçam bile ağrıyo öyle diyim :)) ama sürekli bir ağrı değil ara ara gelip giden türden
Bir de kimyasaldan dolayı döngüm 4 gün atmıştıya. Onu sayarsam 10 ekim aslında bat. Ama rutinden gidersem hep 27dir. Ozaman 6 ekim
Ay evet inşallahhCanım benmde aynı 6 ekim bat 4 ekimde 14.5 çıktı bugün yine verdim bekliyorum sonucumu önemli olan değerin azlığı çokluğu değil sağlıklı artmasıben ilk verdiğimde 2.4 dü 2 son sonra 14.5 olmuştu. Yani sende reglden önce verseydin düşük çıkardı yine. Pozitif düşün stres yapma kendine
Şuan benimde öyle ya nasıl ağrım var anlatamam niye böyle olur acabaMerhaba kızlar,
Geçen ay betam 20 idi 2 gün sonra yeterli artmayıp 30 olmuştu ve kimyasal gebelikmiş, reglm o sebeple 4 gün gecikmişti. 4 gün sonunda regl oldum beta hcgler sıfırlandı.
Bu ay da sat 9 eylül, bat 6 ekim. Bugün regl olmayınca kanda baktırdım 15 çıktı şükür.
Fakat tedirginim yine kimyasal mı diye. 1 gün gecikmesiyle 15 az mı acaba. Böyle olup düzene giren var mı?
Belirtiler aynı regl olcakmış gibi. Kasığı geçtim kalçam bile ağrıyo öyle diyim :)) ama sürekli bir ağrı değil ara ara gelip giden türden
Bir de kimyasaldan dolayı döngüm 4 gün atmıştıya. Onu sayarsam 10 ekim aslında bat. Ama rutinden gidersem hep 27dir. Ozaman 6 ekim
Gebelik belirtisi reglyle çok benziyomuş ondan herhalde. İnsanı strese sokuyo acaba regl mi olcam tutmadı mı vsŞuan benimde öyle ya nasıl ağrım var anlatamam niye böyle olur acaba
Evet baktırdım bugün 18 olmuş beta yerlesme kanamam oldu bugün bakalım umarım adete cevirmezGebelik belirtisi reglyle çok benziyomuş ondan herhalde. İnsanı strese sokuyo acaba regl mi olcam tutmadı mı vssiz baktırdınız mı tahlil
Adetin kaçıncı günü verdin canım. İnşallah sağlıkla tutunsun bebişin sanaaEvet baktırdım bugün 18 olmuş beta yerlesme kanamam oldu bugün bakalım umarım adete cevirmez
Evet canım. Bundan bi önceki kimyasaldı regl olup bitti temizlendi şimdi tekrar gebeyim Allah ın izniyle. Kimyasaldan sonra hemen tutuyormuş öyle diyorlarKimyasaldan hemen sonra mi hamile kaldiniz acaba eylülde benimde kimyasaldı
Adet gecikmesinin 2. GunuAdetin kaçıncı günü verdin canım. İnşallah sağlıkla tutunsun bebişin sanaa
Nerdeyse aynıymışız :)) inşallah sağlıkla tutunur bebişlerimiz de sağlıkla büyütürüz onlarııAdet gecikmesinin 2. Gunu
Bende kimyasal oldum kimyasaldan sonra da hsg çekildim inşallah bana da nasip olurEvet canım. Bundan bi önceki kimyasaldı regl olup bitti temizlendi şimdi tekrar gebeyim Allah ın izniyle. Kimyasaldan sonra hemen tutuyormuş öyle diyorlar
Kesinlikle olacak güzelim. Hsg den sonra tüpler de açılıyormuş çok sağlıklı bir gebeliğin olacak inan banaaBende kimyasal oldum kimyasaldan sonra da hsg çekildim inşallah bana da nasip olur
İnşallah kuzu hatta yumurtlama bile geç oldu cuma günü yumurta beyazi gibi akıntım oldu dünde pik gördümKesinlikle olacak güzelim. Hsg den sonra tüpler de açılıyormuş çok sağlıklı bir gebeliğin olacak inan banaa
Hadi inşallah güzel sonuöların olsunİnşallah kuzu hatta yumurtlama bile geç oldu cuma günü yumurta beyazi gibi akıntım oldu dünde pik gördüm
Dua et olur muHadi inşallah güzel sonuöların olsun
İnşallah canım hepimiz için çok çok aminnDua et olur muinşallah sağlıkla bilerler gebeliğin sağ salım kucağına alırsın
Oyy aminnnBeta hcg 22 ile ogrenmistim regl gunume vardi ama pcos oldugu icin günü duzenli degildi cok sukur suan 3 yasina girecek rabbim sizlerede nasip etsin
Amin canım inşallahAy evet inşallahhsağlıkla gelsin bebişlerimiz canım çok sağ ol yazdığın içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?