Günaydın kizlar
Carsamba olan sonucum dun cikti... Beta 333 olmus. 137 den 333 e cikmis yani.Pzt tekrarlanicak.2 kati yükselmiş ama takip gerekiyomus... Insallah bebeklerimiz bizleri birakmaz
allah tamamına erdirsin canım.. 1 aylık hamişsin.. kontrollerine devam tabiki.. inşallah sağlıkla büyümeye devam eder bebişin.. ama bir hafta daha bekle keseyi görmeden paçaları sıvamayalım dimi :) hayırlısı ile keseyi de gör bakalım..
bi defa ultrasona girdim kese görünmedi 2 hafta sonra yine gidicem inşallah görünüyordur
ayy çok güzel yani yaklaşık olarak 2-3 haftalık minişin.. hemşirenin dediği takip formalite.. bu takibin sebebi keseyi görmek için.. biliyorsun kimyasal yada dış gebelik ihtimallerini de düşünmek gerek.. ama sen moralini hep güzel tut.. kendine iyi bak.. hayırlısı ile alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza.. dediğin gibi p.tesi büyük gün :)
Evet dogru her ihtimal var Rabbim sagliikla kucagimiza almayi nasip etsin canim ☺
Ben sabah yine test yaptım baya koyu cikti hatta c ile ayni renkti ilkten ☺☺
Oyle belirgin belirgin cift cizgi gormek hosuma gidiyo ☺
Ah canımallahim hep yüzünüzü güldürsün inşallah.. kız arkadaşım ilk gebeligini öğrendiği anda idrar testi çubuğunu atamamış.. Nasıl sevindi ise artık.. bi baktık anı olarak sakliyo.. dedik kızım bu saklanacak şey mi? Bari fotosunu cekeydin.. kaç ay banyoda dolapta saklamış neyse sonunda attı da rahat bi nefes aldık.. neyse bu da bizim gebelik testi hikayemiz.. hep bu gelir aklıma, paylaşmak istedim biraz tebessüm..
Bende onlardan biriyim canim saklarim bende birsüre.:))
Canim sen crinon jel kullandinmi hic.1 haftador kullaniyorum dusuk tehlikesi icin veriliyor rahim duvari kalinlassin diye veriliyor.Ama dun aksam yaptım bugun sari renkte jel geri geliyor.Sari renk akinti korkuttu beni((
Kizlar sonucum 2386 cikti cok sukur Rabbime....
Insallah isteyen herkesin hayirli saglikli evlatlari olur
Amiin.. hadi gozun aydin.. ben anca bugun gidebildim kontrole.. bhcg ye gerek yok once ultrason da bi bakalim dedik.. vee biz de keseyi gorduk 5 haftalik gibi dedi dr. ama bu sefer de kalp atisi duyamadik.. anlayacagin bi kontrol daha erteledik heyecanimizi.. rabbim bize saglikli sihhatli bebisler versin insallah..
Gunaydin canim insallah kalp atisinida duyarsin onumuzdeki hafta guzel bekleyisler bunlar yterki saglikli olsun larda....cuma gunu bende kese icin gidicem
allah tamamına erdirsin canım.. 1 aylık hamişsin.. kontrollerine devam tabiki.. inşallah sağlıkla büyümeye devam eder bebişin.. ama bir hafta daha bekle keseyi görmeden paçaları sıvamayalım dimi :) hayırlısı ile keseyi de gör bakalım..
kızlar keseyi gördüm 2.5 aylık hamileyim
Haydi bakalim.. guzel haberler verelim insallah birbirimize tatlim..
Gozunaydin canim. Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin...kalp atisina ne zaman gidiyosun? Bende 8 haftanin icindeyim...Gecenlerde iki kez az kanama oldu dusuk ignesi kullandim simdi surekli yatiyorum
kızlar keseyi gördüm 2.5 aylık hamileyim
Annettaaa nasilsin canim nasil gidiyor hamilelik :)
İnsallah iyidir bilmiyorum kipersembe kontrolum var.. Hareketlerini hissetmeden farketmiyorum hamisligi.. Hatta bazen unuttugum bile oluyor bakiciz artik.. biraz buyusun de göbiş.. kizimin pesinde kostururken anlayamiyorum simdilik.. bakalim koca bir gobek ile nabicaz sokaklarda
Ayy 11.haftadasin ne guzel bende 11.haftada kontrole gdicem cok heyecanliyim :))
Senin isin bizden zor canim hem koşturmaca hem hamilelik Rabbim yardimcin olsun...
Karnimiz burnumuza gelmeden inanmiycaz sanirim :)))