BETA HCG 137

Canım ben zaten çalışıyorum çok yorucu bir işim yok aslında ama bünye yoruluyor demek ki. Hayırlısı ile inş. sende dikkat et
Tabi canim yorulursun yinede..Rabbim yardimcimiz olsun insallah guzel haberler veririz birbirimize

çok haklısın ben de şimdi aynı duyguları yaşıyorum geçen gün sonucum 354 çıkmıştı.. p.tesi ikinci kontrolum var ve değerlerim kaç çıkacak, kese görülecek mi çok merak ediyorum.. hayırlısı inşallah.. rabbim bize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip eylesin..

Rabbim insallah korktuklarimizi yasatmaz.Bizde hayirlisiyla anne oluruz canim..
Sen ne zaman vermistin kac gun gecmisti yani
Deger yukselcekmi kese gorulcekmi bebek goruncekmi derken cok stres yapiliyor dimi ama olsun deger canim yeterki bizimle olsunlar anetta

amiiin.. benim reglim 1 hafta geçikti hemen yaptım 354 çıktı.. yada 353 tam hatırlamıyorum.. bir sonraki kontrol p.tesi.. hadi bakalım hayırlısı..inşallah senin de gönlünden geçeni allah hayra çevirsin.. bir de şu stresi bi atlatsak.. bir de bende henüz yetişmekte olan bir minik kız daha var 1.5 yaşında :) herşeyim iki taraflı oldu.. hadi kısmet..

Ay ne kadar sanslisin masallah canim Allah yuvana huzur saglik versin...
Insallah guzel haberler vericez birbirimize sizlerle konusunca dahada umutlandim heyecanlandim
anetta

Ay ne kadar sanslisin masallah canim Allah yuvana huzur saglik versin...
Insallah guzel haberler vericez birbirimize sizlerle konusunca dahada umutlandim heyecanlandim
anetta

Allah razı olsun.. hadi bakalım sonucunu mutlaka yaz merak ediyorum.. kısmetse bi aksilik olmazsa p.tesi yazarım bende..

Günaydın kizlar
Carsamba olan sonucum dun cikti... Beta 333 olmus. 137 den 333 e cikmis yani.Pzt tekrarlanicak.2 kati yükselmiş ama takip gerekiyomus... Insallah bebeklerimiz bizleri birakmaz

Canım günaşırı 2 katına çıkması gerekli değerinin. Muhtemelen geç döllenmedir senin. Sağlıkla al kucağına.

Günaydın kizlar
Carsamba olan sonucum dun cikti... Beta 333 olmus. 137 den 333 e cikmis yani.Pzt tekrarlanicak.2 kati yükselmiş ama takip gerekiyomus... Insallah bebeklerimiz bizleri birakmaz

Günaydın maşallah artmış işte, bugün daha da çoğalmıştır. Bana da saatler geçmez oldu valla p.tesine bekliyorum heyecanla inş. canım sağlıkla kalırlar

Dahada artar dimiiiii kendi doktorumu aradim hemsire cikti artmis ama pzt bidaha baktir dedi boyle memnuniyetsiz bi sesle.... Biraz canim sıkıldı

Pzt hepimiz icin buyuk gun seninde guzel haberlerini alicaz eminim tatlimm

Günaydın kizlar
Maşallah gözün aydın, bak sana içini ferah tut demiştim Sağlıkla al kucağına inşallah

Dahada artar dimiiiii kendi doktorumu aradim hemsire cikti artmis ama pzt bidaha baktir dedi boyle memnuniyetsiz bi sesle.... Biraz canim sıkıldı
Onlar bence her zaman kötü ihtimale hazırlıklı olmamız için öyle söylüyorlar. Pazartesi de artacak değerin hayırlısıyla

Maşallah gözün aydın, bak sana içini ferah tut demiştim Sağlıkla al kucağına inşallah
Insallah canim sagol destegin icin sende hayirla saglikla al kucagina:))
Hem doktorum 260 ustu iyi demisti gecen.doktor mesgul olunca hemsireyle konustum ama oda sonradan dedi dusecegini sanmam yukselir diye soyledi

Insallah canim sagol destegin icin sende hayirla saglikla al kucagina:))
Hem doktorum 260 ustu iyi demisti gecen.doktor mesgul olunca hemsireyle konustum ama oda sonradan dedi dusecegini sanmam yukselir diye soyledi
İnşallah canım hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza. Darısı isteyen herekese inşallah.

Amiiin canim Rabbim arattirmasin kimseye

kızlar benim beta hcg 1042 cıktı bu ne demek bebek mi var demek

allah tamamına erdirsin canım.. 1 aylık hamişsin.. kontrollerine devam tabiki.. inşallah sağlıkla büyümeye devam eder bebişin.. ama bir hafta daha bekle keseyi görmeden paçaları sıvamayalım dimi :) hayırlısı ile keseyi de gör bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…