Tabi canim yorulursun yinede..Rabbim yardimcimiz olsun insallah guzel haberler veririz birbirimizeCanım ben zaten çalışıyorum çok yorucu bir işim yok aslında ama bünye yoruluyor demek ki. Hayırlısı ile inş. sende dikkat et
Günaydın kızlar,
Adetim 21 nisandi 27 nisandaki beta hcg 137 çıktı.
Bu sekilde olupta sağlıklı gebelik elde eden varmi?
Bir kez kimyasal gecirmistim ama degerlerim 137 ye gore cok cok düşüktü.
Yine korkularim var lutfen bilgisi olan yazsin stresten hasta olucam.
Tabi canim yorulursun yinede..Rabbim yardimcimiz olsun insallah guzel haberler veririz birbirimize
Rabbim insallah korktuklarimizi yasatmaz.Bizde hayirlisiyla anne oluruz canim..
Sen ne zaman vermistin kac gun gecmisti yani
Deger yukselcekmi kese gorulcekmi bebek goruncekmi derken cok stres yapiliyor dimi ama olsun deger canim yeterki bizimle olsunlaranetta
Ay ne kadar sanslisin masallah canim Allah yuvana huzur saglik versin...
Insallah guzel haberler vericez birbirimize sizlerle konusunca dahada umutlandim heyecanlandim
anetta
Canım günaşırı 2 katına çıkması gerekli değerinin. Muhtemelen geç döllenmedir senin. Sağlıkla al kucağına.
Merhaba canım ilk önce hayırlı olsun, benim kızıma hamileliğimde de adetimden 2 gün sonra test yaptırdığımda 24 cıkmıştı şimdide hamişim adetim 16 nisandı 17 sinde yaptırdığımda 24.22 cıktı. 2 gün ara ile tekrarladım doktorum %66 artması kafi sağlıklı gebelik için dedi 6 gün sonra 300 beta hcg ile bıraktım şimdi p.tesini bekliyorum bakalım kese gözükecek mi diye. İyi düşünelim hayırlısı ile iyi olsun
çok haklısın ben de şimdi aynı duyguları yaşıyorum geçen gün sonucum 354 çıkmıştı.. p.tesi ikinci kontrolum var ve değerlerim kaç çıkacak, kese görülecek mi çok merak ediyorum.. hayırlısı inşallah.. rabbim bize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip eylesin..
Günaydın kizlar
Carsamba olan sonucum dun cikti... Beta 333 olmus. 137 den 333 e cikmis yani.Pzt tekrarlanicak.2 kati yükselmiş ama takip gerekiyomus... Insallah bebeklerimiz bizleri birakmaz
Maşallah gözün aydın, bak sana içini ferah tut demiştimGünaydın kizlar
Carsamba olan sonucum dun cikti... Beta 333 olmus. 137 den 333 e cikmis yani.Pzt tekrarlanicak.2 kati yükselmiş ama takip gerekiyomus... Insallah bebeklerimiz bizleri birakmaz
Onlar bence her zaman kötü ihtimale hazırlıklı olmamız için öyle söylüyorlar. Pazartesi de artacak değerin hayırlısıylaDahada artar dimiiiii kendi doktorumu aradim hemsire cikti artmis ama pzt bidaha baktir dedi boyle memnuniyetsiz bi sesle.... Biraz canim sıkıldı
Insallah canim sagol destegin icin sende hayirla saglikla al kucagina:))Maşallah gözün aydın, bak sana içini ferah tut demiştimSağlıkla al kucağına inşallah
İnşallah canım hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza. Darısı isteyen herekese inşallah.Insallah canim sagol destegin icin sende hayirla saglikla al kucagina:))
Hem doktorum 260 ustu iyi demisti gecen.doktor mesgul olunca hemsireyle konustum ama oda sonradan dedi dusecegini sanmam yukselir diye soyledi
kızlar benim beta hcg 1042 cıktı bu ne demek bebek mi var demek
kızlar benim beta hcg 1042 cıktı bu ne demek bebek mi var demek