canım benimde adetim geçmesinden 4 gün sonra test yapmıştım silik çıkmıştı hcg 174 tü. sonra 512'yeyükseldi. 15 gün sonra düşük yaptım. rabbim bebeğini tutturursa durur. yapman gereken 2 güne bir test ver. yada gebelik testini yap çizgi koyuluşuncaya kadar.Günaydın kızlar,
Adetim 21 nisandi 27 nisandaki beta hcg 137 çıktı.
Bu sekilde olupta sağlıklı gebelik elde eden varmi?
Bir kez kimyasal gecirmistim ama degerlerim 137 ye gore cok cok düşüktü.
Yine korkularim var lutfen bilgisi olan yazsin stresten hasta olucam.
Belkide bu ay klomen kullandim takvim belirlemisti doktorum.Bende son gunlerde tuttugunu dusunuyorum hep ama bilmiyorum icimi kemiriyo dusunceler ya kimyasalsa ya dis gebelikse diyeCanım günaşırı 2 katına çıkması gerekli değerinin. Muhtemelen geç döllenmedir senin. Sağlıkla al kucağına.
Adetim 4 gun gecti test silikti ama belliydi...Gunlerdur yapıyorum dun yine yaptim baya koyu cikti..resmide ekliyorum.canım benimde adetim geçmesinden 4 gün sonra test yapmıştım silik çıkmıştı hcg 174 tü. sonra 512'yeyükseldi. 15 gün sonra düşük yaptım. rabbim bebeğini tutturursa durur. yapman gereken 2 güne bir test ver. yada gebelik testini yap çizgi koyuluşuncaya kadar.
Canım iyi düşün iyi olsun, çok teşekkür ederim aminn. Allah herkese nasip etsin.Belkide bu ay klomen kullandim takvim belirlemisti doktorum.Bende son gunlerde tuttugunu dusunuyorum hep ama bilmiyorum icimi kemiriyo dusunceler ya kimyasalsa ya dis gebelikse diye
Sende saglikla kucagina al canim insallah
Adetim 4 gun gecti test silikti ama belliydi...Gunlerdur yapıyorum dun yine yaptim baya koyu cikti..resmide ekliyorum.
Insallah Rabbim hayirli saglikli evlat nasip eder hepimize...
korkma artık pazartesi kan tahlili yaptır benceBelkide bu ay klomen kullandim takvim belirlemisti doktorum.Bende son gunlerde tuttugunu dusunuyorum hep ama bilmiyorum icimi kemiriyo dusunceler ya kimyasalsa ya dis gebelikse diye
Sende saglikla kucagina al canim insallah
Adetim 4 gun gecti test silikti ama belliydi...Gunlerdur yapıyorum dun yine yaptim baya koyu cikti..resmide ekliyorum.
Insallah Rabbim hayirli saglikli evlat nasip eder hepimize...
Canım iyi düşün iyi olsun, çok teşekkür ederim aminn. Allah herkese nasip etsin.
Canım neden bu kadar taktın ki ? Lütfen mantıklı ve sakin olmaya çalış. Allah korusun stres zaten en büyük tehlike. Geç döllenme yani geç yumurtlama çoğu insanın başına gelen birşey. Ne kadar güzel hamile kalabiliyoruz, forumda görüyorsundur ne kadar çok insan yıllardır uğraşıyor. Bize sakin olup, sağlıkla kucağımıza almak için dua etmekten fazlası düşmüyor. Sen tekrar kan tahlilini ver, inş. haftaya keseni de göreceksin.
Sağlık ocaklarında da kan verilebiliyor ama yarın resmi tatil muhtemelen pazartesiye kalır yine. Sen gönlünü ferah tut, Rabbim sağlıkla almak nasip etsin kucağına. Güzel haberlerini bekliyorum.Evet doğru diyosun 1.5 senedir ugrasiyorum elbette bazi insanlara gore cok cok sansliyim senelerdir ugrasanlar var. Rabbime binlerce kez şükür.
Kan verdim ama hastanedeki mak.bozukmus gidebilcegim baska hastane yok kucuk bi ilcedeyim cunku
Pzt ancak cikarmis.
Kendi doktorumada hafta sonu gidebilirim ancak oda diyarbakirda merkezde uzak suan bulunduğum yere canim.
Insallah gec dollenmedir insallah hepimiz Rabbimin emanetine kavusuruz tatlim tesekkur ederim ilgin için
Günaydın kızlar,
Adetim 21 nisandi 27 nisandaki beta hcg 137 çıktı.
Bu sekilde olupta sağlıklı gebelik elde eden varmi?
Bir kez kimyasal gecirmistim ama degerlerim 137 ye gore cok cok düşüktü.
Yine korkularim var lutfen bilgisi olan yazsin stresten hasta olucam.
Sağlık ocaklarında da kan verilebiliyor ama yarın resmi tatil muhtemelen pazartesiye kalır yine. Sen gönlünü ferah tut, Rabbim sağlıkla almak nasip etsin kucağına. Güzel haberlerini bekliyorum.
Merhaba canım ilk önce hayırlı olsun, benim kızıma hamileliğimde de adetimden 2 gün sonra test yaptırdığımda 24 cıkmıştı şimdide hamişim adetim 16 nisandı 17 sinde yaptırdığımda 24.22 cıktı. 2 gün ara ile tekrarladım doktorum %66 artması kafi sağlıklı gebelik için dedi 6 gün sonra 300 beta hcg ile bıraktım şimdi p.tesini bekliyorum bakalım kese gözükecek mi diye. İyi düşünelim hayırlısı ile iyi olsun
Merhaba canım ilk önce hayırlı olsun, benim kızıma hamileliğimde de adetimden 2 gün sonra test yaptırdığımda 24 cıkmıştı şimdide hamişim adetim 16 nisandı 17 sinde yaptırdığımda 24.22 cıktı. 2 gün ara ile tekrarladım doktorum %66 artması kafi sağlıklı gebelik için dedi 6 gün sonra 300 beta hcg ile bıraktım şimdi p.tesini bekliyorum bakalım kese gözükecek mi diye. İyi düşünelim hayırlısı ile iyi olsun
Benimde 300 olsa iyiymis.Bakalim artik canım boyle bilen biriyle yasayan biriyle konusmak iyi geldi coooom tesekkur ederim
Rabbim evlatlarina saglikli bereketli omur versin canim
Canım benim 6 günde 300 oldu, seninde 6 günde 1000 li rakamlara çıkabilir hayırlısı ile. Sağolasın her zaman sorabilirsin tabi ki. Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Bu arada o jel dusuk riskine karsi kullaniliyor.Progestrn hapi iciyo hani bazisi oda bunun jel hali
Anladım canım bana da doktor ne olur ne olmaz diye haptan verdi kullanıyorum. Bende henüz keseyi görmedim ve çok şiddetli ağrılarım var p.tesi gideceğim bakalım inş. bir şey olmaz
Ismi yaptin canim dinlen bol bol ben coktan hamilelik psikolojisne girdimaz az is yapıyorum esimde musade etmiyo sagolsun..ama tabi kadinlar duramiyo otur otur nereye kadar...
Belki yerlesme agrilaridir bebegin insallah sende keseyi gorursun pzt canim