• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 13

yasemiinnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
14
9
1
26
15 Mart ta kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 13 çıktı sizce değer yükselir mi? Yumurtlama düzensizliği var ve geçen ay yumurtlama takibi yaptım 27 Şubat yumurtlamam oldu sizce normal mi bu değer

15 Mart ta kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 13 çıktı sizce değer yükselir mi? Yumurtlama düzensizliği var ve geçen ay yumurtlama takibi yaptım 27 Şubat yumurtlamam oldu sizce normal mi bu değer

sağlıklı gebelikse yükselir şu an normal duruyor. Hayırlı olsun. yarın tekrarlamanız lazım testi. Adet gününüz geçmiş sanırım. Son adet tarihi nedir?

Merhaba adetten 2gun önce 4,55le ogrenfım hamileliğim i sonradan katlandı

2gün sonra tekrar kan verin artış varsa değeri ikiye katlıyorsa normal ilerliyor demektir.İnşallah gönlünzce olur🌸

4,55. ten kaça yükseldi sonra
10 kusurdu .sağlıkla gelsın dua edin bol bol .3.ayımı bitirdim bugün down sendromu tanısı kondu ,cok zor durumdayım .demem o ki hamile kalmak da degıl marıfet mesele sağlıkla kucağınıza almakta.3defa hamıle kaldım mesela ama hiç çocuğum yok .umarım sizin ıcın güzel olur her şey

10 kusurdu .sağlıkla gelsın dua edin bol bol .3.ayımı bitirdim bugün down sendromu tanısı kondu ,cok zor durumdayım .demem o ki hamile kalmak da degıl marıfet mesele sağlıkla kucağınıza almakta.3defa hamıle kaldım mesela ama hiç çocuğum yok .umarım sizin ıcın güzel olur her şey
Canım benim durumun nasıl herşey yolunda mı?dr çok yanılabiliyor başka dr görünmüşsünüzdür inşallah

Arkadaşlar bir sorum olcak
Adetime 6 gün kala
2 nisanda kan testi verdim 32 cıktı
3 nisanda doktorumun istegi üzerine test verdim 45
5 nisanda test verdim 64
7 nisanda kan verdim 75
8 nisanda yani bugün kan verdim 112 cıktı (adet günüm)
Doktor diyor kimyasal gebelik olabir 2 gün sonra tekrar ver . Şaştım kaldım bu arada verdigim testlerin hepsi baska baska yerlerden 😔 cahillij ettik ama napcaz sizce durum nedir

Merhaba bugun ovitrelle 14. Gunum 3 gun once kan testim 2.31 di butun hafta sonum uzulerek gecti 3 gun sonra bhcg 27 sevinmeliyim degilmi ppzitif ama adet olcak gibi sancim var

Benimde ilk değerim 12ydi.
Şimdi 5 aylık yanımda :)

Back
X