- 6 Ekim 2020
- 14
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi yasemiinnnn
15 Mart ta kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 13 çıktı sizce değer yükselir mi? Yumurtlama düzensizliği var ve geçen ay yumurtlama takibi yaptım 27 Şubat yumurtlamam oldu sizce normal mi bu değer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 Mart ta kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 13 çıktı sizce değer yükselir mi? Yumurtlama düzensizliği var ve geçen ay yumurtlama takibi yaptım 27 Şubat yumurtlamam oldu sizce normal mi bu değer
11 Şubat ama 27 Şubat yumurtlamam oldusağlıklı gebelikse yükselir şu an normal duruyor. Hayırlı olsun. yarın tekrarlamanız lazım testi. Adet gününüz geçmiş sanırım. Son adet tarihi nedir?
11 Şubat ama 27 Şubat yumurtlamam oldu
Ben ilk 14 le ogrendim15 Mart ta kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 13 çıktı sizce değer yükselir mi? Yumurtlama düzensizliği var ve geçen ay yumurtlama takibi yaptım 27 Şubat yumurtlamam oldu sizce normal mi bu değer
İnşallah sağolun 14 ten kaça yükseldi sizin kiBen ilk 14 le ogrendimduzenli artis olur insallah hayrli olsn
Merhaba adetten 2gun önce 4,55le ogrenfım hamileliğim i sonradan katlandı15 Mart ta kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 13 çıktı sizce değer yükselir mi? Yumurtlama düzensizliği var ve geçen ay yumurtlama takibi yaptım 27 Şubat yumurtlamam oldu sizce normal mi bu değer
4,55. ten kaça yükseldi sonraMerhaba adetten 2gun önce 4,55le ogrenfım hamileliğim i sonradan katlandı
10 kusurdu .sağlıkla gelsın dua edin bol bol .3.ayımı bitirdim bugün down sendromu tanısı kondu ,cok zor durumdayım .demem o ki hamile kalmak da degıl marıfet mesele sağlıkla kucağınıza almakta.3defa hamıle kaldım mesela ama hiç çocuğum yok .umarım sizin ıcın güzel olur her şey4,55. ten kaça yükseldi sonra
Canım benim durumun nasıl herşey yolunda mı?dr çok yanılabiliyor başka dr görünmüşsünüzdür inşallah10 kusurdu .sağlıkla gelsın dua edin bol bol .3.ayımı bitirdim bugün down sendromu tanısı kondu ,cok zor durumdayım .demem o ki hamile kalmak da degıl marıfet mesele sağlıkla kucağınıza almakta.3defa hamıle kaldım mesela ama hiç çocuğum yok .umarım sizin ıcın güzel olur her şey
Canım neye üzülüyorsun ki çok şükür işte hamilesinMerhaba bugun ovitrelle 14. Gunum 3 gun once kan testim 2.31 di butun hafta sonum uzulerek gecti 3 gun sonra bhcg 27 sevinmeliyim degilmi ppzitif ama adet olcak gibi sancim var
Aaa canım benim Allah bağışlasınBenimde ilk değerim 12ydi.
Şimdi 5 aylık yanımda :)
Masallah Allah esirgesinBenimde ilk değerim 12ydi.
Aslında ader tarihim 25 nisan ama dr ovitreleden 2 hafta sonra adet olursun tutmazsa demisti. 15. Gun bugunsağlıklı gebelikse yükselir şu an normal duruyor. Hayırlı olsun. yarın tekrarlamanız lazım testi. Adet gününüz geçmiş sanırım. Son adet tarihi nedir?
İnşallah hamilesindir canım Rabbim sağlıklı evlat nasip etsinAslında ader tarihim 25 nisan ama dr ovitreleden 2 hafta sonra adet olursun tutmazsa demisti. 15. Gun bugun
Maalesef kimyasal gebelikmiş değerler 50 ye yükledi ama düştü sonraBenimde ilk değerim 12ydi.