Kızlar merhaba.. son adet tarihim 25 eylül. 25 ekim cuma yapılan kan testimde beta hcg 11 çıktı. bugün(28 ekim pzt) tekrar yaptırdığımda 55'e yükselmiş olduğunu gördüm. Ama yine de değer düşük gibi geldi. Değer yükseldiği zaman kesin hamilelikten söz edilebilir mi yoksa hala kimyasal gebelik olma ihtimali var mı?
Geç döllenme olabilir mi?
Doktor ultrasonda henüz bişey görünmediğini söyledi ilk tahlil yaptırdığımda. tekrar tekrar test yaptır diyor doktor sürekli. daha kaç kere tahlil yaptırmam gerekir? Kaç haftalıktır tahmini?
Yardımınıza ihtiyacım var, ilk gebeliğim ve kötü ir durumla karşılaşmaktan çok korkuyorum
Normalde 2 günde 2 katına ulaşması lazım. İlk tahlil sonucuna göre artışı iyi. Gebelik daha çok yeni olduğu için bu kadar düşük olabilir. Gebelik son adet tarihine göre söyleniyor. 5 haftalık oluyor yani. Birkaç gün bekleyip tekrar yaptır testi bence. Ama 2 gün bekle mutlaka.
Canim onemli olan degee degil.artistir artisiniz cok guzel
Canim seni yanlis yere umutlandirmak istemem ama kendimden ornek veriyim bat.im 6 gun gecmesine ragmen idrar testi negatif cikinca bende kimyasal falanmi diye suphelenip gittim dr ye 6 gun gecmesine ragmen hcg sadece 42 iydi bu arada Doktor coook onemli mutlaka iyi birini bul .benim doktorum bu konularda cok rahatlatici kese falan bisey olmamasina ragmen gebelik olusumu var bi hafta sonra gelin dedi ondada sadece kese vardi :44:ama dr hersey yolunda merak etmeyin ovulasyonla ilgili buyuk ihtimal gec dollenmedir deyim iki hafta sonraya randavu Verdi ve gecen Cuma bebesin kalp atislarini gorduk cok sukurdarisi seninde basina insallah bence korkucak bisey yok bu zirt pirt test yaptirmalarina para kazanmanin en kolay yolu insanlarin zayif noktalarini buldumu sömürüyolar maalesef.
bana da ilk sonuc 11 çıkınca doktor tahlile göre gebelik görünüyor. ama yine de bir kez daha yapalım dedi. 1 hafta bekle demişti ama ben dayanamadım 2 gün sonra yaptırdım 55' e yükselmişti. son kez cuma günü bir daha yaptırıp kontrole gideceğim. bakalım hakkımızda hayırlısı olur umarım canım..
doktorun kim bu arada? hangi şehirdesin. ben istanbuldayım. doktor arayışımda hala suruyor :)
Canim seni yanlis yere umutlandirmak istemem ama kendimden ornek veriyim bat.im 6 gun gecmesine ragmen idrar testi negatif cikinca bende kimyasal falanmi diye suphelenip gittim dr ye 6 gun gecmesine ragmen hcg sadece 42 iydi bu arada Doktor coook onemli mutlaka iyi birini bul .benim doktorum bu konularda cok rahatlatici kese falan bisey olmamasina ragmen gebelik olusumu var bi hafta sonra gelin dedi ondada sadece kese vardi :44:ama dr hersey yolunda merak etmeyin ovulasyonla ilgili buyuk ihtimal gec dollenmedir deyim iki hafta sonraya randavu Verdi ve gecen Cuma bebesin kalp atislarini gorduk cok sukurdarisi seninde basina insallah bence korkucak bisey yok bu zirt pirt test yaptirmalarina para kazanmanin en kolay yolu insanlarin zayif noktalarini buldumu sömürüyolar maalesef.
mrhb arkadaslar ben aranıza yenı katıldım benim adetim 3 gün gecti hiç günün şaşmazdı bugün dayanamayıp sabah idrar testi yaptım ikinci cizgi silik cıktı bi heycan doktora gittim durumu söyledım baktı rahım duvarı kalınlasmış güzel dedi.sonra kan testi istedi ama sonuc negatifdoktor bile şaşırdı aa bebek yok dedi ayın 5 inde yada altınsın hastalanmazsan yinr gel dedi ben bu durumdan bişey anlamadım hamile degilim ama hiç gecikmem olmazdı acaba gec döllenme falansa kan tahlinde cıkmama durumu varmı ?
canim bendede aynisi olmustu dr hem idrar hem kann testi yapti dedigin gibi oda sasirdi cunku idrar negatif ,kan pozitifti ultrasondada ne kese ne bebek gorunuyodu doktorum cok yeni o yuzden gozukmemesi normal ama yuksek ihtimal hamilesiniz demisti ,onlar rahimin sekli semalinden bile anliyolar aslinda ama her ihtimale karsi kesin konusmak istememistir belki senin doktorun kan testi niye yapilmadi onda kesin belli olurdu
yok canım yok bugün geldi kırmızılar kandada cıkmamıştı zaten yinede bir umuttuilgine teşekür ederim bakalım bu ay yeni umutlara yelken acacam ofofff
olsun canim her iste bi hayir vardir bence bu isi ne Kadar kafaya takarsan olmuyoBizde kac ay denedik insan umutlaniyo iste acaba oldumu olmadimi biran once test yapmak istiyosun en son ayda benim ve netin hesabina gore yumurtlama gunumle iliskiler hic tutmadi bu ay kesin imkansiz ,olmaz diye dusunurken hamile kaldim.Eger yumurtlama gununu falan netten hesapliyosan bende pek tutmadi ona gore hareket et.En kisa zamanda hamile kalirsin insallah,sevgiyle kal.